Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 18

papanash spune:
Asa deci, Cecilia, baiatul tau trage cu ochii in forum si a preluat reteta cu spalatul pe jos cu buretele de baie....sau tanti Mimi l-a vazut pe Cristi ?
urmatoarea faza e sa-si traga sertarele peste degete si cea mai buna metoda de evitare e sa le prinzi cu banda lata de scoch ( noi am luat si la munte banda, am lipit toate sertarele si dulapurile din camera).
Prisi multumim, pupam Mirunica cea scumpica.
Ramona, era imposibil sa inghita pliculetul, fara sa gasesti urme....panica-i mare, stiu.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

greyeras spune:
Am vazut si eu pozici frumoase cu papanashi tare simpatici. Chiar ca trece repede timpul.....
Astept si eu sa se trezeasca motata mea sa mergem in tura a doua de iesit afara, desi vremea e cam ciudata nici nu stiu cum sa o mai imbrac, daca stai la soare e foarte cald, daca se face umbra e chiar racoare.
Roxana multumim de aprecieri. Am citit cum ati petrecut la mare, in general ma intereseaza cum reactioneaza piticii in vacanta mai ales ca nu am mers pana acum cu ea la mare sau la munte. Multam.
Papanash noi am ales Pensiunea Iordache pt ca au baie in camere, in toate asa ca nu exista riscul sa ajung acolo si sa-mi spuna ca nu au. Pe jos cred ca au mocheta din cate am vazut in poza, dar oricum nu o las pe jos decat la mine acasa. Abia astept sa plecam vineri, sa vad cum se comporta mai departe de casa. De dormit o sa doarma cu noi in pat, mai doarme si acasa, desi acum jumate de pat e al ei ca se intinde cat poate. Cat despre mancare nici eu nu stiu cum o sa fac, o sa iau si borcanele, dar pensiunea are si bucatarie. Ea e obisnuita cu mancarea gatita de mine, dar pana acum nu a refuzat borcanelul cand a fost nevoie.
Bai astia cu reclama lui peste sunt chiar idioti, pana la urma ei cred ca voi cumpara mai mult daca ma streseaza.
Prisi imi pare rau ca Miru are iar probleme, sper sa treaca repede. Oricum bine ca a trecut infectia urinara.
Ramonaiani te cred cu sperietura, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Stiu ca intreba cineva de Humana 3 cu arome, am trecut si noi la el am luat cu aroma de mar, i-am dat la fel fara sa le combin si nu am constatat nici o diferenta, mananca cu aceeasi placere ca si inainte. Sincer am gustat si eu din el si nu mi se pare nici o diferenta.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

papanash spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Cu venirea in tara si noi ne-am obisnuit mai independenti iar cand eram in tara parintii se bagau tare mult in treburile noastre chiar si legat de casnicia noastra.Dar un lucru stiu sigur,nu vreu copilul meu sa mearga la scoala aici.Nu vreau sa fiu rasista dar nu vreau sa invete cu toti negrii care vin din familii super naspa.La particular nu voi avea bani sa-l dau niciodata.Iar la cele de stat e jale.
teo
nu te supara dar n-am retinut de unde esti tu, adica unde te intorci sa dai copilul la scoala in Romania ( Moldova-i mare

Vad ca ai impresii foarte proaste despre cam tot de pe-acolo, sistemul sanitar, invatamant.....daca tu simti ca nu-i locul tau acolo si nu te poti integra, clar e mai bine sa te intorci in tara, altfel o sa te tot stresezi pe tema asta si o sa-i transmiti si puiului aceleasi sentimente. Dar ce te faci daca si aici o sa nimereasca la o clasa in care-s copii din familii 'super-naspa' ( te-am citat ).Il muti la alta clasa ? sau alta scoala ?
eu sper din tot sufletul ca pana incepe Ghighi scoala sa-i putem oferi alt camin si aceeasi imensa dragoste, dar ....pe alte meleaguri.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

cecilia L spune:
papanash, sigur Cristi a tras cu ochiul pe aici .....hihi, sau cine stie tanti mimi a ta de unde a invatat....hihi....legat de metoda cu banda adeziva o sa incep sa o aplic foarte curand, nu mai tine mai ales la prize.....
De dat peste degete si-a dat cu o usita de la birou....dar nu se invata minte, si a mai patit-o, acum nu mai merge acolo decat daca stau eu sau tati la birou, atunci pun piciorul si nu poate deschide, dar..... a vazut ca din cauza piciorului nu poate si incearca sa mute piciorul, e tare haios cum se munceste(transpira tot)
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

moldoveanca spune:
Papanash eu sunt din Iasi sunt scoli foarte bune acolo.Da am o impresie foarte proasta despre sistemul sanitar de aici si invatamant.Cam astea sunt problemele mele aici in rest totul e super ok.M-as intoarce acasa in orice moment daca nu ar fi sotul care are un job foarte bun aici.Iar telul nostru este sa reusim sa strangem banuti in urmatorii 2-3 ani ca sa deschidem o afacere in tara.Nu stiu daca ai auzit dar aici intr-o luna au murit 15 copii care au fost injunghiati de alti copii in scolile de stat.Nu am vrut sa fiu fitoasa cand am spus familii super naspa.Am vrut sa spun care vin din familii cu parinti in inchisoare si care pur si simplu nu au invatat nimic altceva decat sa injure si sa sara la bataie.Nu vreau copilul meu sa mearga la scoala si sa stau cu frica in san ca i se poate intampla ceva.Si nu cred ca il stressez acum pt ca am eu sentimentele astea fata de sistemul sanitar si de invatamant in Anglia.
teo

moldoveanca spune:
Aaa si legat de scoala in tara imi voi permite sa il dau la o scoala privata unde da,am pretentii sa il mut la alta clasa daca nu imi convine ceva.Sper ca m-am facut inteleasa acum.
teo

Roxana_G spune:
Ramona, daca mai sunt si alte gradi mai incearca, multa bafta, tin pumnii. Nu te necaji cu bolile, indiferent ca scrie sau nu la intrare, ele sigur sunt. Roseola au facut o multime de bebelusi de pe forum si fara sa fie la gradi, scarlatina am inteles de la dr noastra ca nu se face pana la 2 ani.
Cecilia, eu l-am tinut imbracat pe plaja, pentru ca era super vant. te lua pe sus si alta nu. O sa pun pozele, nu am apucat ca nu ma pricep cu camera noua si sotul nu a fost acasa sa ma ajute. Nici eu nu m-am dezbracat. Numai fie-mea care a si intrat pana la fund in apa aia gheata. L-am tinut cu pampers, din cel special de apa, desi nu a fost cazul de vreo balaceala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Roxana_G spune:
Iar a trebuit sa dau send din pricina reclamelor astora, ca nu mai puteam scrie in mesaj. Ma seaca reclamele si alta nu.
Cecilia, e normal sa iti faci griji. Eu recunosc ca nu m-am agitat prea tare, si nici macar cand am mers cu Alex prima data.
Papanash, scutece de baie am luat si eu, sunt ok, dar cam mici, desi trebuiau sa fie pana la 14 kg parca. O sa iau marimea mai mare. Si eu astept comanda, insa de regula mie imi da nenea ala un sms ca deja ne cunoastem.
Prisi, sanatate Mirunei, si poate se lase cu weekend la mare pana la urma. Daca a tot luat antibiotic pana acum ma indoiesc ca e ceva bacterian in gat, asa ca probabil nu isi mai are sens sa ii dati din nou. Cu masina ce sa zic, te inteleg. Eu vineri am spalat masina dupa o lunga perioada de murdarie in care nu i se ma vedea culoarea. Cu ocazia spalarii am identificat mai multe julituri, noroc ca al meu nu a observat sau inca nu mi-a facut observatie. Dar pe usa mea e ditamai zgarietura si tabla indoita, pare sa fie o lovitura de la o portiera trantita.
Ramona, nu cred ca a inghitit pliculetul, stai linistita. Daca l-a inghitit o poti trece deja la mancare nepasata, ca nici om mare nu cred ca mestecai asa ceva.
Moldoveanca, e un scumpic puiul tau si chiar pare mare.
Am vazut ca vorbeati de pensiuni. Iaca m-am decis si eu la Cheile Gradistei, am si facut rezervare pentru inceputul lui iulie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

moldoveanca spune:
Multumesc Rox,creste pe zi ce trece .Am vazut si eu acum pozele de la Formula 1 suuuper
teo

papanash spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
papanash, sigur Cristi a tras cu ochiul pe aici .....hihi, sau cine stie tanti mimi a ta de unde a invatat....hihi....legat de metoda cu banda adeziva o sa incep sa o aplic foarte curand, nu mai tine mai ales la prize.....
De dat peste degete si-a dat cu o usita de la birou....dar nu se invata minte, si a mai patit-o, acum nu mai merge acolo decat daca stau eu sau tati la birou, atunci pun piciorul si nu poate deschide, dar..... a vazut ca din cauza piciorului nu poate si incearca sa mute piciorul, e tare haios cum se munceste(transpira tot)
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
aparatori pt. prize am luat de la brico, mult mai ieftine decat cele de la raioanele cu produse pt. copii si exact acelasi model. sunt seturi de 5 bucati si costa cam 15-20 mii vechi.