Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (151)
Raspunsuri - Pagina 17

ramonaiani spune:
Cecilia
Eu m-am apucat de curatenie si spalat rufe. La un moment dat gasesc 2 pliculetze de ceai instant, le pun pe jos si-mi vad mai departe de sortat rufe.
Acum un sfert de ora ma trezesc cum ca a ramas numai un pliculetz . Intrebare: l-a inghitit sau nu l-a inghitit. Sun sotul, el incepe sa tipe la mine
, sun la pediatru, imi spune ca daca n us-a inecat, e putin probabil sa il fi inghitit. Sa urmaresc si poate il elimina totusi in scaun. Dau fetii sa pape si apoi ma duc sa schimb rufele. Ghiciti ce al doilea pliculetz de ceai am gasit in masina!!!
Off, am tras o sperietura ....
papanasha Eliza (06.09.07)

moldoveanca spune:
Cu venirea in tara si noi ne-am obisnuit mai independenti iar cand eram in tara parintii se bagau tare mult in treburile noastre chiar si legat de casnicia noastra.Dar un lucru stiu sigur,nu vreu copilul meu sa mearga la scoala aici.Nu vreau sa fiu rasista dar nu vreau sa invete cu toti negrii care vin din familii super naspa.La particular nu voi avea bani sa-l dau niciodata.Iar la cele de stat e jale.
teo

moldoveanca spune:
Nu-i asa ca am baiat mare?eu ma sperii cand vad cat de repede trece timpul si nu mai e un bebelas
teo

moldoveanca spune:
Azi am fost la munca 4 ore, a fost cuminte si nici nu m-a bagat in seama cand am intrat in casa iar eu simteam ca nu mai pot respira cand am intrat pe usa
teo

cecilia L spune:
Teo,ce frumos sta baiatul in leagan si ce pantaloni are....
Am pus cateva poze noi, facute pe
1 iunie
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

prisi spune:
moldoveanca e un scump, e tare in poza cu mustati
ramoiani bine ca a fost bine pana la urma, pupam papanasha Eliza
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

prisi spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Teo,ce frumos sta baiatul in leagan si ce pantaloni are....
Am pus cateva poze noi, facute pe
1 iunie
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
ce mare e si tot e treaba ...

poze
Marta si

moldoveanca spune:
Multumim fetili acum sa va mai spun ceva.Noi suntem amandoi bruneti si copilul nostru se face din ce in ce mai blond.Daca nu ar semana atat de bine cu tati cred ca ar intra la banuieli hi hi hi
teo