Of, votul meu!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mi-am adus aminte de ceva din Catavencu:
~ Domnu doctor, am mancat doi mici si de atunci simt o nevoie permanenta de vot!~

Cred ca asta era reteta de succes, sa manance tot romanul un mic in dimineata de votare. Eu am gastrita, nu pot sa aplic schema, ma-ntelegeti...
N-am votat, n-as fi avut cu cine.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

capcaunule, sigur ca m-au prins!!!! erau bliturile pe mine, in spatele perdelutei portocalii, de la cabina de votare!!!
si acu tot la politie sunt, arestata, in celula cu Tariceanu!!
cred ca astept aiciurmatoarea votare!!!!

Kari

Mergi la inceput

nu agreez cu gusacapusa!!!!

nici cu alt candidat!!

astept sa se "nasca" cel pe care as vrea sa-l votez io!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by kariguld
astept sa se "nasca" cel pe care as vrea sa-l votez io!!

Ptiu! Inca vreo 20 de ani! (23 ani varsta minima pentru a putea fi ales la locale) Brucaneee!

Mergi la inceput

eu am fost "mic ingeras" cu ce am facut la votare, altii m-au depasit cu muuuuullllttt! am vazut azi putin pe B1 tv, emisiunea "6, vine presa" si ce suparat era Prigoana pe cei care au fraudat alegerile..........baaarrrr!

capcaunule, "sa se nasca" e un fel de a spune.....o expresie....ca poate mosiu e nascut deja , dar traieste in anonimat!!!! problema se pune, cate votari mai apuc eu de acum incolo.....ca nu mai am nici 20....nici 30....nici......

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Se pare ca au fost 40.000 voturi nule in Bucuresti. Mie mi se par putine, dar vad ca ei au fost putin bulversati...
Pacat ca n-au fost vreo 400.000...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-3163520-bem-anuntat-renumararea-voturilor-nule-din-bucuresti.htm

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

Stie cineva cum s-au impartit locurile de consilier local la Satu Mare ? In ziarele electronice am gasit despre consiliul judetean, dar despre cel local nimic. Sa deschid un subiect separat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

incearca http://www.beclocale2008.ro/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

care 40 de mii? auzisem de 14 si li s-au parut multe si cei de la pntcd au cerut reverificarea si renumararea lor.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by april

Din '90 incoace n-am scapt un vot...si totusi acum n-am fost. de ce? Pt ca sunt SCARBITA DE TOTI candidatii. Si nici nu-mi pare rau. Oricum, orice alegeam era totuna. Sa le fie rusine ca doar la ei se gandesc.
S-au umilit in ultimele saptamani si de maine sau din 15 ne vor sfida din nou, ca de obicei.

N-am fost la vot ca semn de protest pentru lipsa de moralitate a tuturor canditatilor din orasul meu. Oricum, unul bun n-ar avea sanse de izbanda. Cu o floare nu se face primavara. Din pacate nici macar o "floare" n-am vazut, ce sa mai zic de "primavara"

Candidatii ,dupa parerea mea,sunt reflectarea societatii din acest moment.Ei nu sunt altfel decat noi ceilalti.Nu degeaba au prins manelele care sunt pline de versuri ce reflecta faptul ca daca ai bani si putere poti sa faci orice.
Lipsa de moralitate,lipsa de proiecte legate de comunitate,nesimtirea,indiferenta la cei din jur,dorinta de parvenire cu orice pret astea sunt inca coordonatele societatii romanesti.
In concluzie,daca nu ne plac acesti candidati ar trebui sa reflectam si la conduita noastra sau a celor din jur.

Mergi la inceput