Of, votul meu!
Raspunsuri - Pagina 6
sirimie spune:
loryi1974, vrei sa zici ca ar trebui sa ne gindim sa emigram?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kariguld spune:
eu nu impartasesc parerea lui loryi.
bun, si daca reflectam la noi, si ajungem la o concluzie.... ce se schimba la candidati??? si mai reflecta si altii, tot nu se schimba nimik!!!!
ceea ce trebuie facut,e sa se aplice legea de catre cei care sunt in drept sa o aplice, respectarea si aplicarea legii mai indreapta niste lucruri, nu le starpeste de tot, dar macar se mai echilibreaza putin balanta!
Kari
loryi1974 spune:
Nu,nu vreau sa zic asta.Doar ca nu putem da vina la nesfarsit doar pe ei,in fond ei sunt reprezentantii buni sau rai ai societatii romanesti.
O luam de la capat:pe un mare bulevard din capitala,alesii au dat jos gardurile si stalpii de interzicere a accesului masinilor ca sa puna cand isi vor aduce aminte altele noi,masinile au navalit pe trotuare/pana aici nimic nou,tipic Buc. dar soferii nu s-au multumit doar cu trotuarul,acum parcheaza fix pe iarba si,normal,iarba s-a dus dracului.
In sectorul 3 au inceput sa apara si paznici pentru parculetele amenajate ,pentru cele mai marisoare.Unul mic,amenajat cu tot dichisul in urma cu doi,fara paznic,a fost nenorocit de doua ori pana acum si umplut si cu seminte.Nroc ca s-au prins sa planteze copaci deja puternici ca pana si-au dat seama de asta furia vandalilor se abatea si asupra pomilor.
Pe noile autobuze cu aer conditionat mereu cate un dobitoc deschide geamul ,chiar se distreaza lumea pe tema asta.
Oricat de curat s-ar face intotdeuna se vor gasi cativa sa arunce hartii sau resturi fix pe strada desi acum Buc este plin de cosuri de gunoi.Despre rahatii de caini cu stapan ce sa mai vorbim.Eu personal nu am vazut pe nimeni care sa curete dupa caine.
In fata blocului meu un jmecher cu gipan si-a parcat masina fix pe flori si pe iarba desi avea loc in parcare.A facut asta de cateva ori apoi intr-o seara s-a reamenajat locul si dimineata ia ghiciti unde era parcata masina?Pana la urma a venit politia la jmecher si nu,nu era politician.
Astea sunt cateva exemple din sirul lung vazut in jur.
Nu numai politicienii sunt de vina,ei doar sunt reprezentantii nostri vizibili.
Si legat de subiect eu ma voi duce mereu la vot si in acest spirit imi educ si copilul.Ce votez eu in cabina de vot asta este altceva,dar de dus ma voi duce.
sirimie spune:
O mare parte din "baroni" sint fosti nomenclaturisti. Care pe linga oportunisti si manelisti fac un procent mare intre politicieni. Eu nu cred ca ei sint reprezentanti ai societatii. Nici in tarile mai civilizate ca noi nu este asa.
Despre Andrei
sevastase spune:
quote:chiar daca nu mai esti o femeie tanara si atractiva nu trebuie sa renuntila viata clover. Si pentru cei singuri si deprimati exista bucurii. Ai incercatsa iti faci noi prieteni ? Un catel poate? Mie mi se pare o idee buna sa faci terapie cu animale.
Originally posted by Clover
desprecopii, cand a zis antena3 "nu va duceti la vot?" Daca te referi la celebrul spot mesajul era "ai grija pe cine alegi".
Mi se pare absurd sa spui ca antena3 a instigat la absenteism electoral. Prezenta redusa reflecta doar scarba si lehamitea fata de politica.
Pana acu ceva vreme as fi zis vai cum sa nu te duci la vot, ca e indatorirea ta pentru care au murit oameni. De cand am imbatranit mi se pare ca asta e, e dreptul fiecaruia cu care face ce vrea. Altfel ar fi fost obligatoriu.
If all else fails, look cute.
O zi frumoasa
Unchiul lui David
loryi1974 spune:
Scarba si lehamitea fata de politica este un cliseu tocmai bun pentru justificarea unei atitudini la fel ca aceea a alesilor nostri.Prin asta nu ne deosebim cu nimic fata de ei pentru ca ei sunt la fel ca noi.
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze." Cel putin in sectorul 3 nu a fost vorba de scarba ci doar de nesimtire.Ca aceea a politicienilor pe care aruncam vina ca sa nu ne vedem propria atitudine.
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Scarba si lehamitea fata de politica este un cliseu tocmai bun pentru justificarea unei atitudini la fel ca aceea a alesilor nostri.Prin asta nu ne deosebim cu nimic fata de ei pentru ca ei sunt la fel ca noi.
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze."
Cel putin in sectorul 3 nu a fost vorba de scarba ci doar de nesimtire.Ca aceea a politicienilor pe care aruncam vina ca sa nu ne vedem propria atitudine.
In plus, s-a demonstrat la Stefanesti, Sintesti, si in multe alte locuri ca scarba si lehamitea majoritatii romanilor dispar subit la vederea catorva milioane de lei.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by loryi1974
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze."
Cel putin in sectorul 3 nu a fost vorba de scarba ci doar de nesimtire.Ca aceea a politicienilor pe care aruncam vina ca sa nu ne vedem propria atitudine.
In plus, s-a demonstrat la Stefanesti, Sintesti, si in multe alte locuri ca scarba si lehamitea majoritatii romanilor dispar subit la vederea catorva milioane de lei.
L-ai uitat pe Adi Copilu Minune si admiratia fara egal a alegatorilor si politistilor din acelasi Stefanesti.UIte reteta ideala:se ia un manelist,niste mici si cativa euroi si se obtine prezenta record la vot.
sirimie spune:
In anii 2000 in Europa de vest era la fel, nu mergeau oamenii sa voteze. Ei o duceau bine si nu aveau de schimbat nimic.
Am auzit un comentariu pertinent ca a cistigat PSD pentru ca a fost sigurul care si-a mobilizat alegatorii din provincie sa mearga la vot.
Despre Andrei
loryi1974 spune:
La ei prezente de genul 62.39% in 2001-municipale in Franta si 93.1% in Belgia(e adevarat ca votul este obligatoriu in Belgia?) in 2000 sunt rate scazute.Ulterior Franta si-a revenit la normal spre 70%.
Noi ce ne facem cu 49% pe tara si 31 % in Buc?
A facut un asemenea scor PSD-ul ca s-a introdus acest uninominal special la Consiliile Judetene unde castigi din primul tur,chiar daca ai sub 50%.In plus,se demonstreaza ce spuneam mai sus:ei sunt reprezentantii nostri,nu sunt mai rai sau mai buni,sunt ai nostri,nici mai corupti,nici mai urati,nici mai gospodari decat restul societatii in care traim.
PSD-ul a defilat cu oameni cu n dosare nefinalizate si au castigat pentru ca ei sunt smecheri,acum au bani pentru finantare de campanii uninominale ca nu i-a luat nimeni la bani marunti sa-i intrebe cum i-au facut pe vremea stalpului democratiei romanesti Ion Iliescu,cel ce a patronat toate jafurile postdecembriste pozand in omul cela providential sarac si cinstit.