Of, votul meu!
Raspunsuri - Pagina 7
sirimie spune:
Da, in Belgia votul e obligatoriu, nu merg decit cei cu scutire medicala sau nu mai stiu altfel platesc amenzi.
60%? Eu stiam de 30-40%. Poate nu in Franta. In Anglia cit a fost?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Clover spune:
quote:
Originally posted by sevastase
chiar daca nu mai esti o femeie tanara si atractiva nu trebuie sa renuntila viata clover. Si pentru cei singuri si deprimati exista bucurii. Ai incercatsa iti faci noi prieteni ? Un catel poate? Mie mi se pare o idee buna sa faci terapie cu animale.
O zi frumoasa
Unchiul lui David
Acest user este un individ pe care l-am demascat la Femina Intima ca e impostor unde se dadea guru in nutritie la topicul lui Misterele Slabitului.
Din cauza asta a inceput o campanie de cyber bullying, cautand mesajele mele si atacandu-ma in linia acestui mesaj.
Va rog sa raportati mesajele acestui user la moderator si sa nu ii raspundeti.
If all else fails, look cute.
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Am auzit un comentariu pertinent ca a cistigat PSD pentru ca a fost sigurul care si-a mobilizat alegatorii din provincie sa mearga la vot.
Vrei sa spui si-a stimulat alegatorii
valentinag spune:
[quote]Originally posted by loryi1974
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.[b]Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze."/b]
Ce bine ca nu stau in sect 3 ca sa ma lovesc de ineptiile domnului Negoita!Eu i-as transmite domnului Negoita ca atata timp cat pe banii din impozitele mele taie din trotuare sa faca parcari,in loc sa construiasca unele noi,il trag la raspundere de cate ori vrea muschiu meu si ma astept sa-mi raspunda prompt,ca-i platit din banii mei!
In sfirsit...cu cine votam la Capitala?Ne semnam condamnarea cu o noua borduriada alaturi de Blaga sau mergem pe mana lui Oprescu,care nu e nici atat un bun manager,asta deducand din ceea ce-a facut la Universitar!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Da, in Belgia votul e obligatoriu, nu merg decit cei cu scutire medicala sau nu mai stiu altfel platesc amenzi.
60%? Eu stiam de 30-40%. Poate nu in Franta. In Anglia cit a fost?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Asa scria RFI ca la alegerile municipale din 2001 prezenta era un pic peste 60% si da,erau ingrijorati.
A nu se confunda cu alegerile europene unde in general procentul este mai bine.La municipale si la generale oamenii se duc pentru ca de alesi depind multe.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze."/b]
Ce bine ca nu stau in sect 3 ca sa ma lovesc de ineptiile domnului Negoita!Eu i-as transmite domnului Negoita ca atata timp cat pe banii din impozitele mele taie din trotuare sa faca parcari,[b]in loc sa construiasca unele noi,il trag la raspundere de cate ori vrea muschiu meu si ma astept sa-mi raspunda prompt,ca-i platit din banii mei!
In sfirsit...cu cine votam la Capitala?Ne semnam condamnarea cu o noua borduriada alaturi de Blaga sau mergem pe mana lui Oprescu,care nu e nici atat un bun manager,asta deducand din ceea ce-a facut la Universitar!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Care trotuare,alea pline de masini parcate neregulamentar?Macar acum este mai cinstit,nu mai au cum sa se urce pe trotuare desi romanul este inventiv(alt cliseu cunoscut) si jumatatile acelea raman pentru pietoni.
Poate te supara faptul ca in loc sa betoneze locurile dintre blocuri a fcaut parculete pentru copii si a plantat cativa copaci?
Pai daca te deranjeaza ceva du-te la primarie si fa scandal.Arata-ti muschii acolo de cate ori crezi ca face ceva rau.
Si nu cred ca a vrit sa te jigneasca,doar a fost neplacut surprins ca toti aceia care vocifereaza sau lauda au ramas acasa linistiti.Poate era curios sa vada parerea oamenilor sin sector.Daca nu-ti place du-te si da-i un vot de blam,el nu cere nu-ti cere sa-l votezi pe el ci sa votezi in general.
tusferi spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Vorba lui Negoita"Eu le multumesc celor care m-au votat.Iar celor care nu au venit la vot le transmit urmatoarele:daca ei se asteapta sa le raspund cu promptitudine in fiecare zi solicitarilor lor si eu,ca primar,ma astept ca ,o data la 4 ani,sa vina la vot.[b]Sa ma voteze sau nu ,nu conteaza,dar sa voteze."/b]
Ce bine ca nu stau in sect 3 ca sa ma lovesc de ineptiile domnului Negoita!Eu i-as transmite domnului Negoita ca atata timp cat pe banii din impozitele mele taie din trotuare sa faca parcari,in loc sa construiasca unele noi,il trag la raspundere de cate ori vrea muschiu meu si ma astept sa-mi raspunda prompt,ca-i platit din banii mei!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Valentina, Negoita a si construit parcari noi. A ras tot ce insemna garaje si a amenajat locuri virane pline de gunoaie si a facut parcari in loc. Si nu numai parcari ci si nenumarate locuri de joaca pentru copii si parculete cu iarba verde, alei, floricele, bancute, pomi, etc. Acum vreun an Ontanu se batea cu pumnul in piept ce parcari spic o sa faca el... In sectorul 3 erau deja de foarte mult timp parcarile de tipul asta, foarte utile de altfel, si nu s-a batut atat cu pumnul in piept. Asa cum zice si Lory, trotuarele oricum erau ocupate de masini. Acum este suficient loc si pentru pietoni si pentru parcarile spic. Eu in jurul blocului am 7-8 locuri de joaca pentru copii si asta mi se pare un lucru minunat. Stradutele din planul 2 nu le-am vazut niciodata asfaltate, intotdeauna se asfaltau strazile principale. Negoita a reasfaltat tot. Aleile pietonale de langa blocuri erau de asemenea pline de gropi, gradinile dintre blocuri erau jungla, ca iti era si frica sa treci pe acolo, ca nu stiai cine e prin boscheti. Acum aleile sunt frumos asfaltate, sunt gardulete la gradini, a defrisat boschetii, a toaletat copacii si peste tot sunt gradini ingrijite.
Si sa stii ca atunci cand a zis ca raspunde cu promptitudine solicitarilor noastre in fiecare zi, n-au fost vorbe in vant. Am scris la primaria sectorului 3 de vreo 2-3 ori, de fiecare data cu propuneri. Am primit raspuns imediat de fiecare data si poate n-o sa iti vina sa crezi, dar chiar s-au si remediat problemele semnalate.
Nu sunt sustinatoare PD-L, poti citi posturile mele mai vechi din acest subiect in care am scris clar ca la primaria generala niciun candidat nu a primit votul meu. Am votat cu Negoita, nu cu partidul lui. De altfel, cred ca s-a si vazut in rezultatele alegerilor ca nu este doar opinia mea, in ceea ce-l priveste.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
valentinag spune:
De ce sa ma duc sa votez daca nu am cu cine???Cat despre parculete,daca le-a facut foarte bine,asa si trebuie!Nu a facut nimanui nici o favoare,este atributia primariei sa le faca si sa le intretina!Iar alora de le distrug,sa le dea amenzi!Ce-i asa greu!Voi aveti impresia ca primarii ne fac favoruri ca planteza 5 copaci si pun 2 ronduri de flori,pentru asta trebuie sa le aducem osanale?Primaria din Viena chletuieste zeci de milioane de euro pentru amenajari,sunt milioane de copaci si cetatenii sunt tot nemultumiti!Noi ne multumim cu putin nu?
Tusferi,pe cuvantul meu ca nu am nici o treaba cu Negoita,sa fie sanatos,daca a facut bine,daca nu,iarasi bine,eu nu stau in 3,dar cand vad ca ne multumim cu putin mor!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Nu ne fac favoruri,intr-adevar este ceva normal.Cum normal este sa mergem si la vot. Sau poate mersul la vot trebuie privit ca pe o favoare pe care o facem noi,cetatenii model ,politicienilor nenorociti care desigur provin din luna nu din mijlocul nostru?
tusferi spune:
Valetina, nu am zis ca ne-a facut un favor ci ca si-a facut treaba si ca este un primar care isi face treaba. Ceea ce n-as putea spune despre niciun alt primar. Mi se pare normal sa votez un primar care isi face treaba. Nu prea inteleg care este punctul tau de vedere, cam ce crezi tu ca ar fi trebuit sa facem in ceea ce-l priveste pe Negoita. Sa consideram ca desi a facut mai mult decat toti ceilalti primari la un loc, ar trebui sa gasim unul mai bun si in consecinta sa ne cautam si sa votam un Vanghelie, nu?
Noi nu avem nicio datorie. Sa se descurce ca doar ii platim, nu? Noi avem doar drepturi, dreptul de a sta pe margine si a arata cu degetul si de a fluiera. Avem dreptul sa ne aruncam gunoaiele pe geam, ca doar ii platim sa faca curat, nu?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel