Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!
Noi suntem mult mai bine si am avut un sfarsit de saptamana frumos si odihnitor. Acum Clau a plecat la buni, pentru ca si saptamana viitoare o am plina.

Eu termin primul modul peste doua saptamani. Pot sa va spun ca este foarte interesant si foarte folositor acest institut. Este bine ca ne impartasim toti problemele cu care ne confruntam si le analizam si practic si doctrinar. Este foarte frumos si ma bucur ca m-am dus. Regret numai ca nu atat de mult timp pentru studiu cat mi-as dori.
Dar tot aici pe forum am gasit si tema de care doresc sa ma ocup pentru a scrie un articol. De maine la biblioteca intensiv!

Voiam sa va spun ca la procedura penala facem studiu comparativ intre institutiile existente si noul cod penal, care, daca va fi adoptat asa cum se prezinta proiectul actual, atunci vor fi modificari foarte mari. Mi-a placut si faptul ca ni se atrage atentia si asupra actualelor dispute doctrinare cu privire la anumite institutii pe care le cuprinde.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata!!!!

Va invit la o cafea .
Eva cand ai timp impartaseste si cu noi ideile de la institut.
mathilda unde ai fost in vacanta?
Kriss ai gasit pensiune?
Irina tu nu mai zici nimic?

Luna sunt sigura ca tu citesti zilnic ceea ce scriem noi,asa ca te rugam sa dai un semn de viata.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Nimeni nu vrea sa bea o cafea cu mine?
Eu oricum am pregatit-o si este gata de servire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Angela, multumesc de cafea.
eu azi am fost la cosmetica si la shopping pt ca maine facem 3 ani de cas.
insa cand eram la magazine m-a sunat sotul sa imi spuna ca a avut accident de masina la intrarea in bacau.a intrat un peugeot in el, el era pe scaunul din dreapta si nu avea centura, bineinteles..si a intrat cu capul in parbriz si l/a spart..nu are nimic zice el, dar il doare capul.sper acm sa nu aba leziuni interne..ce ma poate enerva ca nu poara centura.i-am zis de nu stiu cate ori..

NU am cautat pensiune..m-am luat cu altele..si ..si sotul poate la mijl lui iulie..tre sa incep sa caut..

eva,Irina, claudela, Luna pupici fetelor!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor am revenit. inca avem pb cu fusul orar. angela am fost 10 zile pe plaja in olanda, am fost pe diferite plaje am inchiriat o casa si proprietarii aveau un fel de ferma cu cai si ponei ce au fost nebunia klarei. si trambulina.si in fiecare zi swimming-asa cerea. a fost dragut. dar am fost 2 zile in romania, tb sa stam 3 dar din cauza caldurii si a apei sau sucurilor klara a inceput sa vomite si diaree-avea un fel de deranjare la stomac- ne-am dus la spital si a fost ca-n filmul moartea d-lui lazarescu- ne-au plimbat cu liftu (era o liftiera by the way) de la 5 la parter ca nimeni nu vroia s-o consulte de vreo 5 ori. conditiile erau depresive si sotul s-a speriat a zis ca plecam imediat din tara si direct in viena sa fie sigur ca daca i se intampla ceva e intr-un spital normal cu dr normali.drumul in tara a fost f prost, ca pe sibiu se repara si asteptam mult si am luat-o pe petrosani- cea m proasta alegere.en fin, in principiu vacanta a fost ok in olanda dar drumul belgia romania si retour apoi belgia-canada super obositor.la anul alta alegere mai exotica. concediu placut , va pup si va mai povestesc saptamana asta. prima propozitie a klarei a fost in avion spre canada- I go home.

Mergi la inceput

buna dimineata dragele mele.
va invit la o cafea.
kriss asa e cand circuli pe soselele din Ro ai incredere in tine si nu pui centura,dar nu stii niciodata ce tampit vine din directia opusa.
Mathilda ce sa zic,noi suntem obisnuiti cu spitalele din Ro.Nu mai departe de anul trecut fetita mea a facut temp 40 .M-am dus de urgenta la spital a consultat-o o dr si mi-a zis ca a facut eneterocolita si a trecut-o pe antibiotic.De asemenea mi-a subliniat faptul ca temp mai dureaza 2 zile.Dupa 3 zile fata mea avea tot 40 de grade.
Am schimbat spitalul si ce crezi avea infectie urinara,iar rinichii erau atat de mariti incat dr s-a ingrozit.
Aventuri din Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare, juristele mele dragi!!!!
Bine v-am regasit!
Ce mai faceti? Am citit rapid din urma si va multumesc ca v-ati gandit la mine, sincer mi-ati lipsit.
Imi pare rau sa aud de bolnaviori...Claudiu/Klara...!? Cred ca acum sunt ok.
Irina, nu m-am uitat inca pe poze, dar o sa o fac imediat ce am timp. La fel ma voi uita si la pozele noi cu Alessia ca mi-e tare dor de ea.
Poze n-am avut vreme sa selectez, avem "doar" vreo mie si ceva...
Din lipsa de timp, o sad au copy-paste la un mesaj scurt despre plimbarile noastre.
Concediul nostru a fost f. fain, nu ne pare rau ca am mers, am vazut locuri f. frumoase, noi, altele deja stiute dar dragi noua, am cunoscut oameni noi - a fost o experienta frumoasa. Totusi, cum vorbeam si cu al meu sot, se vede ca suntem romani....ne era dor si de nebuneala care de regula ne enerveaza la culme...ce sa-i faci, asa e romanul...aia acolo si respira dupa program... la amiaza si seara sa mori de foame ca n-ai de unde cumpara o paine...
Italia e plina de romani ca nu mai au loc ei de noi...pana la urma eu cred ca or sa invete itlienii romaneste, ca i-am invadat din toate partile. Peste tot - hoteluri/restaurante/magazine/parcuri, era imposibil sa nu dai macar de 1-2 romani.
Marea si plaja sunt deosebit de curate si linistite, potrivite mai ales pt. copii in statiunea in care am fost noi - nisip fin, apa mica...o curatenie ce aici nu ai sa vezi in veci...sezlonguri pe care seara le spalau cu peria cu apa, dusuri, toalete pe plaja, cabine in care te puteai schimba, le inchiriai si-ti lasai calabalacul acolo, nu-l carai dupa tine la hotel....totul super, f. bine pus la punct, locuri de joaca pentru copii pe plaja...o sa vedeti in poze, insa sunt f. multe si n-am timp pana sapt. viitoare sa le selectez.
Am fost prin Elvetia, am stat cateva ore intr-o statiune, St. Moritz, e deosebit totul acolo, e perfect - jos era cald si frumos, flori, iar in munti se vedea zapada. Lacuri f. limpezi printre munti, am si pozat pestii la un moment dat, se vedeau cum inotau.
Ne-am plimbat mult prin statiunile de la malul marii, riviera italiana e frumoasa tare, am ajuns si-n Monte Carlo intr-o zi...superb oras...hoteluri si cazinouri pretutindeni...lume cu bani...nu e de noi decat pt. vizitat.
Ne-am plimbat mult si prin Budapesta, frumos tare, pacat ca Bucurestiul nu-i ajunge nici la jumate...de asemenea si Szeged-ul frumos...Ungaria nu are nici mare nici munte, insda stie sa faca turism...pacat ca Romania e departe...
Iustina s-a simtit f. bine la mare si pe oriunde, insa tot intreba de ce oamenii aia nu vorbesc bine... ..dupa ea, nu stiau sa vorbeasca. Si s-a cam saturat de masina, nu prea o mai suporta...zice ca vrea numai pe jos.
Aseara voia sa ramana in Bucuresti, la verii mei, zicea ca au si ei nevoie de un copil si ea ramane la ei, apoi vine acasa cu taxiul. A, am ost si-n Herculane 3 zile - am fost cu salupa pe Dunare, a dat rateuri de vreo 3 ori, a ramas fara benzina in mijlocul apei..aventuri cu adrenalina, chiar mi-a placut...suntem putin nebuni, asta e concluzia...
V-am pupat, noapte buna-somn usor! Revin zilele urmatoare cu poze. Si caut si pensiune in Bucovina, ca poate ajungem si noi pe acolo cu niste rude in septembrie si avem nevoie de loc de joaca musai.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

buna seara
LORA, BINE AI REVENIT!!Dupa spusele tale a fost f frumos!abia astept sa vad si niste poze. te pup
Ma ajuti si pe mine cu o recomandare de pensiune in bucovina?ai zis vanatorul..bucataria e comuna? am nevoie de acces la buc pt. a prepara la aragaz mancarea fetei..ca nu pot sa ii dau numai borcaniada. e izolata pensiunea asta sau e prin centru ca sa zic asa..
mersi anticipat.
MATHILDA, BINE ATI REVENIT SI VOI DIN CONCEDIU! Imi pare rau de patania din Ro..asa e cu spitalele noastre..te pup

Eu azi am prestat iar coafor si man/ped ca maine seara mergem la o nunta.vom lasa fata la soacra mea peste noapte.am luat pat special calatorii care se pliaza pt ea.ca nu e obisnuita sa doarma cu altcineva in pat, mai ales ca soacra mea are recamier din ala de pe vremuri..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haidetila o cafea!
Kriss, Vanatorul am zis in legatura cu pensiunea din Durau ca e ok, cea din Bucovina nu o stiu. O sa ma interesez de pensiuni acolo la colegi care au fost, eu n-am fost, dar ma intereseaza si pe mine. Eu stiu bine doar pensiunile din Neamt.
Fetelor, pana luni dispar iar ca plecam la bunici. Sa aveti un week-end placut!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

neata
Lora, multumim de cafea
pai de vanatorul de durau vb eu..l-am bagat in bucovina, greseala mea..dar la el ma refeream..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput