Dura lex sed Lex (Clubul Juristilor)(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

bUna dimineata,

Va invit la o cafea.
Lora din ce spui a fost o calatorie de nota 20.
As vrea sa merg si eu in Elvetia,dar timpul asta nu-mi da pace.
Am o gramada de lucru si timp putin la dispozitie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Iar sunt in graba, am tare multa treaba dupa concediu, mii de scuze! Cateva poze:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-07-07/11:47:04
Pupici!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Kriss, pensiunea Vanatorul din Durau ti-o recomand cu incredere. Singurul inconvenient e pentru alergici: au piei de animale pe pereti si pe scaune, poate pe unii deranjeaza - e in stil rustic - de altfel, se si vede din pozele de pe site si alea pe care le am eu...unde le-oi avea, ca nu mai stiu...daca vrei, ti le trimit maine.
Angela, Elvetia e asa relaxanta...n-am stat decat o zi prin zona, insa a facut mult tare...as fi vrut sa ramanem peste noapte acolo, insa nu aveam timp. E atata liniste si se aud pasarile cum canta, vezi pestii cum inoata in lacuri...e deosebit!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Va invit la o cafea.
Lora spune-ne si noua cat te-a costat excursia ??/
In Italia ai avut rezervare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Lora,am analizat si cred ca ne reorientam spre altceva.din ce imi amintesc vanatorul e cam sus, izolata si nu poti sa te plimbi cu caruciorul pe acolo.. Acum m-am apucat sa caut in vatra d, dar nu prea gasesc..tot asa, sa nu fie izolat..ca e greu sa te plimbi cu ea in brate..
Angela, multumim de cafea!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Va invit la o cafea delicioasa.
Lora sa nu ma uiti cu un cost aproximativ.
Kriss cand vrei sa pleci in concediu?
Irina nu mai dai nici un semn de viata!
Luna te rugam mai da un semn de viata.

Mergi la inceput

salut
Angela, multumim de cafeaua delicioasa.
Concediul nostru va fi in sept, in Spania vrem noi..inca nu am fost la agentie, doar am cautat pe net..va fi in 2.
Dar vrem sa mergem si cu ea la munte cateva zile acum in iulie.
In august vreau sa o intarc pe Alessia, cam cu o luna, 3 sapt inainte sa plecam noi ca sa nu fie probl cand o voi lasa cu bunicele.Ziua nu-i bai, suge cand si cand, mai mult de linistire sau ca un "desert":), dar dimineata la prima ora cand se scoala si seara dupa cereale e indispensabil.Sper sa nu fie f greu..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Seara buna la toata lumea!
Ce mai faceti?
Eva, Luna, Mathilda, Irina, Claudela, voi???? Pe unde umblati?
Kriss, sper sa nu-ti fie greu cu intarcatul...suna bine un concediu in 2 in Spania..
Angela...un cost aproximativ??? Nu prea stiu f. sigur...cam 2 mii si ceva de euro. Am avut rezervare peste tot facuta in prealabil pe net - si in Ungaria si in Torino si la mare, in Diano Marina. In Elvetia doar am mancat si ne-am plimbat, nu am avut nici timp si nici nu ne-am fi permis sa mergem, e f. scump totul, doar daca iei bilet cu masa inclusa eventual prin agentie sa fie mai ieftin, n-am idee - de ex. am mancat in San Moritz - 3 feluri 2, o apa si 2 cafele - 70 de euro. Oricum, merita, dar e si f. obositor cu un copil de 3 ani jumate dupa tine..
Kriss, te-ai hotarat pana la urma unde mergi?
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Va invit la o cafea !!!!!!!
Lora multumesc pentru raspuns .te intrebam pentru ca in iulie trebuia sa plecam si noi in Italia intr-un circuit ,dar i-am convins pe prietenii nostri ca decat sa dam 2000 de euro pe o vacanta ,mai bine sa mearga cu noi in America in septembrie.Eu am spus 2000 de euro asa la intamplare si de aceea eram curioasa cat te-a costat pe tine.
Deci am nimerit-o!!!!!

Kriss,eu cand am intarcat copiii i-am dus la mama pentru ca singura nu am putut.De cate ori luam decizia sa nu le mai dau san mi se facea mila de ei si incepeam sa le dau.
baiatul cand m-am dus sa-l iau dupa o saptamana,inca ma mai cauta de titi.
In rest pupici la toate fetele si cele prezente si cele absente.

Mergi la inceput

neata
Abia acum am baut si eu o cafeluta. am iesit la plimbare cu fata si dupa aceea am culcat-o si abia dupa am savurat si eu in liniste..
Lora, suntem f nehotarati..adica eu:) pe 26-27.07 mergem la Brasov.verisorul sotului isi aduna toate neamurile caci se muta in Australia la inceputul lui aug. si nu stie cand ii mai vede..asa ca nu stiu ce sa sa mai zic de iesirea noastra la munte..poate mergem in zona aia atunci(ii aratam si unde a fost conceputa)

Angela si Lora ..stiu ca e greu cu intarcatul..sper sa reusesc...am zis sa o intarc inainte sa plec, ca nu mi-o ia asa soacra-mea, neintarcata..
da..suna bine in 2..poate reinviem putin relatia noastra..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput