Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, va tin pumnii pt apartament!!!!

Ramona, ce frumos ca ai pastrat legatura cu copilasii de la gradinita! e intr-adevar emotionant.

Aaa, sa nu ma intelegeti gresit, al meu sot se implica, cit poate el, adica il schimba si ii da laptele dimineata daca e trezit copilul la 7, se joaca seara cu el si de cele mai multe ori il duce el la culcare. mergem la cumparaturi impreuna, o data pe saptamina mai gateste si el...as vrea insa sa ma ajute si pe mine, in sensul sa imi elibereze citeva ore in care sa ma ocup de mine...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Grati, felicitari pt. Tudor...ce baiat mare are mama.!!!!....

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata, copilul imi adormise mie in brate instant si a avut un somn de
35 min! Nu se dezminte zici ca are ceas incorporat!
Acuma legat de barbati: ciudat cum inainte, gateam impreuna, faceam curat, mergeam peste tot impreuna ieseam in week end-uri. Mai punea si rufe la masina sau le trecea in uscator. Acuma abia isi strange farfuria de la masa ca sa o puna in chiuveta, nu mai stie sa faca nimic altceva in casa: a uitat tot. Daca iesim la cumparaturile saptamanael si el merge dupa apa minerala si lada de bere si suc, e mult. Ca lucreaza toata saptamana si in week end are drept sa doarma. Si la comp el se relaxeaza! Ca na a muncit! Si o casnica ce naiba face toata ziua, se relaxeaza: copilul parca la mama nu plange, nu e marait, nu vrea socializare, nu tre scos afara la aer, plimbat, petrecut timp cu el. In casa sunt toate totusi facute, s-or face singurele asa o fi crezand dl sot! Daca ma cheama odata vecina la cafea si tarta cu capsuni el crede ca asta e la ordinea zilei! OF!
Ii explic ca nu e obligatoriu sa stea noptile tarziu la comp ca de acolo nu ii vine salar, compu nu ii creste copilul si nu ii multumeste nevasta! Si eu as mai avea multe chestii de facut, dar il am intai pe primul loc pe Benji, pe el si casa. Daca sta pana la 02:00 la comp trag de el sa mearga dim la lucru, ii fac cafeaua sa ma asigur ca e treaz si nu nauc la volan. Nu are timp mereu fiind pe fuga sa aduca caruciorul din boxa. Eu pot sa ies in acelasi timp cu copil in carucior si caine in lesa. Vineri cand i-am propus sa ia si copilul in carucior cand iese cu cainele intreaba: cum sa fac asta? I-am zis da eu cum pot. Nu a iesit ca e stresant asa si oricum cu cainele sta 5-10 min. UF! Nu vreau sa ma plang mereu o sa stau odata de vb cu el. Daca muschii mei ar vrea as putea sa rezolv totul singura: sa repar etajerele in dulap, sa merg dupa tarc etc. Dar poate ca daca suntem parteneri inseamna sa impartim tot si nu numai cele placute dar si obligatii si chestiile naspa de rutina neinteresante etc.
Poate intru la o lectie de dresaj in curand ca mult nu mai pot sa le duc pe toate.
Vad ca sunt si tatici model!
Grati.ela,
ati stabilit impreuna ce sarcini are el sau s-a oferit voluntar????
Nu ajuta sa ii pove de taticii model de la odisee ca poate aud replica "ce vrei eu macar nu sunt din aia rai ce isi bat nevasta si maltrateaza copilu!!!!"
Bine in mare e ok "my mean, mean man" (titlul unui cantec) ca vine de la lucru direct acasa, nu pierde serile cu prietenii, nu bea banii, nu ma bate etc. Dar nu cred ca tre sa ma multumesc numai cu atata! Si toate astea numai pt ca am devenit o familie???! Absurd!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Tare trist e sa auzi de tatici de genu asta pe aici cand au sotii atat de frumoase si harnice si bebei din cei mai dragalasi posbil.Sper sa le treaca fumurile din cap si sa fac bine sa mai puna mana si sa ajute la cresterea copiilor cot la cot cu mamica ca nu-s ei cu nimic mai presus decat noi.
Eu am avut noroc cu sotu meu, desi mama lui e genu acela care ea le face pe toate si sotu ei asteapta sa fie toate gata pe cand vine de la lucru.Ala nici daca nu-i aduce sarea la masa ii in stare sa stea la masa jumae de ora pana ii aduce soacra-mea sarea, singur nu si-o ia chiar daca e la doi pasi de el.Sotu meu e exact opusul lui tata-sau.El imi face de toate in casa.Noi nu avem reguli de genu: azi eu fac asta maine tu, sau treaba ta e aia, si a mea e aialalta.Si e foarte bine asa, adica de ex daca eu nu am timp azi sa dau cu aspiratorul, da el.Mancare la fel, daca eu nu am avut timp sa fac manacare pe cand vine de la lucru, isi face singur una doua ceva si nu-mi reproseaza niciodata.Seara imi face mancare pe a doua zi sa nu cumva sa raman flamanda din cauza ca nu am timp.
Am avut mare noroc cu el, dar poate a fost si meritul meu ca sa zic asa, ca daca atunci cand m-am maritat il rasfatam si ii faceam eu de toate, poate ca se obisnuia si el sa gaseasca toate de-a gata.Poate, nu pot sa zic ca asa ar fi fost.Tot timpul noi facem treburile asa cum vine la rand, si cine are timp, nu cine urmeaza sa o faca sau a cui e treaba asta.Nu stiu daca m-ati inteles ce am vrut sa zic.
Si bineinteles ca se ocupa si de copil, mai ales in we ca atunci e acasa toata ziua.Il schimba, il plimba, se joaca cu el, numai mancare nu are cum sa ii dea ca nu are tzitzi

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, nu am apucat decat sa vitesc printre randuri ca de obicei.]

La mai multe lunite sarbatoritilor

Alina, rabdare mama cu creditele astea ca si noi ne chinuim pentru un teren ca apoi sa facem pentru a construi si mauinebunit cu intabularea, .... si cu multe.

In ceea ce-l priveste pe sotul meu, el chiar sta cu tasmin si se ocupa de ea pentruca si eu lucrez si vin terminata acasa, chiar daca e obosit face eforturi si facem si baita impreuna mai vine si tarziu daca are treaba, dar in general incearca sa vina mai devreme ca pe mine ma omoara drumul ploiesti bucuresti, si daca va uitati la poze o sa vedeti cum merge cu ea in marsupiu fara probleme. In principiu isi da seama ca si mi imi e greu si ca ma scol si noaptea si tot asa

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska, acum vreo 3 luni imi plangeam de mila pe forum ca sotul nu ma ajuta...eram cu nervii la pamant. Intr-o seara i-am spus ca nu e ok. A vrut copil nu pisoi, l-am facut amandoi asa ca trebuie sa incercam sa ne fie mai bine ca inainte si nu mai rau. I-am recitat ce inseamna 24 de ore pt mine...nu cred ca l-am emotionat dar am venit imediat cu planul de restructurare...a fost de acord si de atunci ne este bine.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ah la curatenie il mai cert ca nu prea ma ajuta dar pe de o parte il inteleg si pe el ca e obosit iar mancare mai bine nu, ca intr-o dimineata pe cand eram gravida si fiind sambata zic descurcate nu ma scol vezi ce mananci si cand ma-m trezi am realizat ca as fi zaavut mai putina munca sa-i fac eu omleta decat bucataria toata de curatat

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Grati. ehei, am auzit ca ai baiat mare, felicitari.

sa zic si eu Stefan Daniel,Ana Ilinca,Bianca Antonia, Bianca

Alina, bafta cu creditul, sa va mutati cat de repede la casuta voastra ca atre ii bine cand ai casa ta si doar a ta.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu sunt sigura ca pana la urma, se dau pe brazda toti; trebuie doar sa le-arati calea, ca buna-vointa exista - cel putin, la al meu sotz; si cred ca si la restul taticilor, doar ca au nevioe de un "stimulent" (mai aspru sau mai soft )

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La noi situatia e asa: noaptea a fost linisita din partea lui Andrei ca el dormea linistit si asa ar fi dormit pana al 8 de dimi, dar era exclus sa-l las...asa ca mi-am pus ceasul din 2 in 2 ore sa-i dau ceai si lapte cu seringa. Am mai incercat cu sanul, dar nici nu vrea sa vada, suge de 2 3 ori si intoarce capul, desi am incercat sa mulg inainte ca sa dau drumu la flux. SI NICI BIBE NU MAI VREA.
Ei bine, asa ne-am distrat cu seringa o buna parte din noapte. Pediatrul plecat din Buc. in weekend imi spusese sa-i dau Nurofen si Calpol si Colargol pt nasuc.
Febra nu a facut si nu face in continuare, dar tusea e din ce in ce mai sonora.
De dimi la 9 a venit pediatrul si verdictul este ca viroza pe care a luat-o de la frate-sau s-a transformat in BRONSIOLITA.
Asa ca vreau nu vreau am trecut pe antibiotic Augmentin. Desi fug ca de tamaie de antibiotice, n-am incotro. Deshidratat nu e ca am bagat cu seringa si asta tb. sa fac in continuare. L-a vazut dr si a zis ca e ok. Cica ceai cat de mult. Dr. a zis, cu mai putin lapte poate sa stea, dar ceaiul e esential sa-l hidrateze. In plus m-a certat ca i-am dat atatea mese cu bibe in loc de seringa, sa nu cumva sa se intarce. Sper sa nu, ca innebunesc.
Partea urata vine abia acum...m-a prins si pe mine, ma doare gatul, mi-e frig, am stare de rau.
Cel putin Marc e de vineri la bunici ca nu stiu cum razbeam.
Sper sa-mi dea D-zeu putere sa ma tin pe picioare si sa ne facem bine cat mai repede ca m-a dat gata primavara asta cu virusii ei.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput