Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Multam fain de raspunsuri . M-am linistit , Cazimirul sta in scaun cam multisor , dar cu pauze dese . Si niciodata la 90 de grade sau pe-aproape .

Am sunat azi pediatrul : Nurofen , Sterimar si pentru tuse o chestie care se cheama Sumetrolim . In compozitie intra sulfametoxazol , deci o sulfamida si trimetoprim . Dar citind prospectul am hotarat sa nu-l folosesc , mi se pare ingrozitor de tare pentru un copil de 4 luni . A mai primit cineva medicamentul asta ?

Azi e faza critica : ziua a treia ! Daca maine nu e mai bine mergem de dom' doctor . Raceala romaneasca , frate , teapana . Bine ca sanul nu mi-l refuza . Asta ar fi cea mai mare durere .

Da , mai sunt in Iasi , si raman pana la sfarsitul lui iunie cel putin . De fapt , eu venisem cu gandul ( ascuns ) sa ma prezint la o auditie la Opera . Care e saptamana viitoare . Dar nu am cum sa ma pregatesc , e prea din scurt . Si asta mik e bolnav , s-a dus naibii toata smecheria . Din fericire , la toamna , se organizeaza din nou concurs . Sa vedem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginnette la 2 luni tot Infanrix i-am facut(hexa), acum tot Infanrix(penta) si ;a 6 lun i tot Infanrix Hexa stiu ca trebuie facut.Dar despre asta care se face la 4 luni am auzit ca ar fi mai reactiv.dai cate spui si tu, asa este.Nu febra dar alte alea vad ca pot apare.Of!

Alina 023 am vazut poze cu voi in vacanta (nu pe toate hihi).ma bucur ca v-ati distrat frumos, sorry de divergentele de pe-acolo.Frumosi copii tai!Vazandu-te cum ai avut curaj pleci mergi cu 2 copii in vacanta, mai ca-mi vine sa-mi fac vant sa plec si eu cu familionul.
Am vazut-o si pe Patricia, o frumoasa cu ochi albastri, cum ii sta bine unei irlandeze!
Eu am 2 pitici pe creier,unul spune sa mergem, altul sa stau naibii in Romania cu copil asa mic.M-am panicat ieri ca ii curgea lichid dintr-un ochisor-o usoara conjunctivita-,am sunat doctora si am fugit sa cumparam Tobradex.A trecut.Daca intervine ceva, chiar si minor, cat suntem peste hotare?Grrrr!
Pe de alta parte, si voi,cele cu 2 copii spuneti-pleaca acum cat e colpilul mic mic, ca este cel mai usor de ingrijit, mai ales ca este exclusiv pe san inca.
Noi daca decidem, traseul este avion-Antalya.Mai plecati careva cu bebe mic in Tr cu avionul?Chiar nush ce sa fac.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by virgo

Multam fain de raspunsuri . M-am linistit , Cazimirul sta in scaun cam multisor , dar cu pauze dese . Si niciodata la 90 de grade sau pe-aproape .

Am sunat azi pediatrul : Nurofen , Sterimar si pentru tuse o chestie care se cheama Sumetrolim . In compozitie intra sulfametoxazol , deci o sulfamida si trimetoprim . Dar citind prospectul am hotarat sa nu-l folosesc , mi se pare ingrozitor de tare pentru un copil de 4 luni . A mai primit cineva medicamentul asta ?

Azi e faza critica : ziua a treia ! Daca maine nu e mai bine mergem de dom' doctor . Raceala romaneasca , frate , teapana . Bine ca sanul nu mi-l refuza . Asta ar fi cea mai mare durere .

Da , mai sunt in Iasi , si raman pana la sfarsitul lui iunie cel putin . De fapt , eu venisem cu gandul ( ascuns ) sa ma prezint la o auditie la Opera . Care e saptamana viitoare . Dar nu am cum sa ma pregatesc , e prea din scurt . Si asta mik e bolnav , s-a dus naibii toata smecheria . Din fericire , la toamna , se organizeaza din nou concurs . Sa vedem .

Virgo da-i medicamentul . Este vorba de biseptol . Nu este prea tare pentru 4 luni si este foarte eficient.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici,

bitzi a mea doarme tot mai bine noaptea .. azi s-a trezit la 6 si a mai tras o tura de somn pana pe la 9 .. dar ziua ma terorizeaza .. nu doarme neam ..

alina ufff .. barbatii astia .. imi pare rau ca ati avut neintelegeri dar eu sper sa le puteti depasi si sa va impacati. cam asa se intampla in concedii cu copii .. oam si eu o prietena care a plecat la mare cu 2 copii si sotul .. pe el nu l-a interesat decat distractie si ea s-a chinuit singura cu 2 copii .. spala-i, da*le sa mamance etc etc .. cand a ajuns acasa s-a dus direct la avocat sa bage divort ... dar i-a trecut in cele din urma .. aha .. felicitari ptr dintisor!!

laurici vrem si noi pozute cu dintisorii!! cand plecati la mare? off .. da .. si eu sunt crizata din cauza sotului .. si nu era asa inainte .. chiar ma gandesc uneori de ce s-a schimbat atat?? inainte era cald, afectuos, pupacios ... in fine .. n-am chef de nervi asa dimineata ..

ema

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Virgo da-i medicamentul . Este vorba de biseptol . Nu este prea tare pentru 4 luni si este foarte eficient.

Gata , m-am prins si eu , si i-am dat . Vad ca s-a trezit si se simte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor...sotii nostri cred ca sunt stresati...adik..acum cu multe responsabilitati..asa cred eu...
si sotul meu a fost un iubaret..si acum cred ca e la fel...numai ca nu mai poate sa o arate...undeva e si vina mea...caci acaparata cu bebelina...nu cred ca i-am mai aratat de mult cat de mult il iubesc...offfff...lasa ca timpul ne ajuta...si ne va face sa ne intelegem din ce in ce mai bine....eu asa sper..si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa avem ingaduinta si intelepciune...

acum vreau sa va spun ca inainte de casatorie..eu eram cam dificila..adik..stricta rau cu ordinea..curatenia..reguli peste reguli...sotul meu..gemeni veritabil...a fost intotdeauna pe dos...flushturatic si superficial...de cand suntem impreuina ne-am imprumutat din obiceiuri..acum..si eu mai las din reguli..si nu mai ma supar daca nu sunt toate la linie..facem treburile casnice impreuna sau fiecare cand are timp...deci...nu mai exista "trebuie"..exista "daca se poate" ...

Va pup apasat si acum cred ca ma duc la plimbare..ca i-am dat suculetz..bagam tztzi..si plecam..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

fetelor..am vazut si poze...cu Alina si Frumosii ei in vacanta..cu Sofia de Stancutza..m-au uns pe suflet..promit sa ma uit la mai multe cand venim de la plimbare

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

neatza zuzici! va invit la o cana de lapte cu inka. yummy!

sa vedeti ce traznai am mai facut! ieri i am dat lui calin suc de pere. nu stiu de ce am facut cum m a taiat pe mine capul. nu stiam ca nu are voie. dar se pare ca i a priit. saracutul nu mai facuse kk de 3 zile, iar sucul l a scos urgent. este pentru prima data cand bea suc. am mai incercat cu suc de mere timp de o saptamana, dar nu a vrut. am incercat mere diferite, tot degeaba. m am speriat tare cand mi a zis mama ca nu trebuia sa ii dau ca poate sa faca diaree. dar uite ca am avut noroc si nu a facut, mai mult a reusit sa faca kk. oricum, nu ii mai dau ca mi e frica sa nu o dam in altele.

acum 2 zile i am luat leagan de la primii pasi. pe site zice ca e pana la 9 luni. pe cutie zice ca pana la 6. l am montat, i am luat baterii si piticului normal ca nu ii place. asa ca daca stiti pe cineva care vrea asa ceva, il am de vanzare. in magazin e 200 ron, eu il dau cu 180 si cu baterii cu tot, super oferta :D nu mai zic ca e deja montat :)) http://www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=1&c2=6&c3=0&id=6&pid=117&cp=&hash=1d0d18738ee638f1771205d6639382ab

si mai am un carusel de la fisher price, tot inutil, nefolosit, cu 130 ron. are telecomanda, melodii, sunete din natura. http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=rainforest&pid=38346

va pupic, ma duc sa ii fac suculet de mere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

cu intarziere... dar....

La multi ani de 1 iunie piticilor nostri!

Mergi la inceput

Ce sa vezi..a adormit la tztzi...ce sa mai iesim..

Virgo..imi pare rau ca bebe e bolnavior...

Antibioticele nu sunt slabe sau tari..ci au spectru de actiune mai larg sau mai ingust..asupra unui numar mai mare sau mai mic de bacterii..cat despre reactii adverse...astea sunt importante..chiar daca are una si e nasoala..e mai rau decat daca are 5 si usurele...deci..ideea cu antibioticele astea este sa nu afecteze pe termen lung ..in rest...daca se pot da la sugari..nu-i bai..iar o cura de 5-7 zile..nu e asa lunga...

AncaD...asa am zis si eu cu centrul de activitati..ca nu ii place..dar azi o secunda..maine un minut..si acum ii place..biinee..nu sta cu orele..dar cel putin se joaca un pic..eu zic sa mai incerci cu leaganul..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput