Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Adevarul este ca invidiez (nu la modul egoist si rau) multe fete de aici pentru barbatii saritori, respectuosi, iubareti pe care-i au! Al meu nu e niciuna din chestiile astea! Gata, m-am descarcat si eu un pic!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete[/green]

Laura am vazut minunea mica ...frumoasa de pica,sa iti traiasca.
Nici noi nu beneficiem de tata saritor...mai dar exista asa ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
am citit un pic din urma. curaj, fetelor, tatici saritori o sa avem numai daca ii tragem constant de mineca. altfel, uita ca acum au obligatii si fata de altcineva in afara de propria persoana.

Stancutza, bine ca a trecut febra micutei!

Alina, felcitari pentru dintisor

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata fetelor

Uite si noi pe aici...printzesa deja si-a facut un program..doarme de la 23 la 7..cu pauza de supt la 3 ...apoi mai sta treaza vreo ora..si se culca la loc..pana la 10..ea doarme bine si ziua...adik in reprize de cate o ora..doua...ieri a fost tare de-a dreptul..a dormit de la 15 la 18...si eu langa ea...ce bine a fost!!!

Mai fetelor...am intrat cu un scop..de fapt..vreau sa va intreb cam cat timp dureaza inlocuirea unei mese?..adik..eu vreau ca la 1 iulie Stefy sa aiba o masa de piure...credeti ca e suficient timp pana atunci?...ma preocupa tare tare chestia asta...off...
noi am inceput cu suculet de mar si morcov...papa si un pic de pulpa...dar asa...fooarte putin...am vazut insa ca stie cum sa inghita din lingurita...si numai in cazul in care nu mai vrea scuipa afara...

cred ca de maine voi incerca sa ii dau supica ingrosata....adik..nici piure nici zeama goala..asa...o supa groasa..incerc sa vad cum si ce...si mai am o intrebare..oare cartofii noi suntbuni pt supa bebelusilor?..offff

multumesc mult fetelor care au bimpartasit cu noi experientele anterioare...eu voi incepe cu supa asta de care va ziceam...si voi incepe ca atunci cand ii dau suculetz...sa strecor si cateva lingurite de pulpa...plus ca vreau sa ii dau si caise si piersici...sa vedem cum reactioneaza...:D

cereale nu vreau sa introduc..nu sunt adepta stilului american de diversificare..le voi introduce ultimele...chiar si dupa carne...asta spun acum....sa vedem cum reactioneaza si ea..ce ii place...si ce nu...sper sa nu am probleme offff

Va pup

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor
Intru si eu sa spun in primul rand LA MULlTE LUNITE SI LA MULTI ANI CLOPOTEILOR NASCUTI IERI SI AZI
THEA MARIA
PATRICIA ALEXIA
STEFAN CRISTIAN
CRISTIAN BOGDAN
ANDREEA BIANCA
MATEI
BIANCA MARIA
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!

A venit si randul meu sa ma plang de invizibilitate.Nu ca as fi spus cine stie ce si nu mi s-a raspuns,dar asa,in conversatie, daca am mai avut cate o intrebare,sau o simpla apreciere, sau grija,la adresa unora,mi s-a cam dat ignore.In fine

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Angi, ai o bomboana de baiat - e asa dragalas cu-mi isi "gusta" labutza - a mea trage de genunchi si isi duce gura la ei, dar n-ajunge pana la labutze.

Alina (023), subscriu la ce-au spus fetele - doua bijuterii de copii ai!

Stancutza, cum ii mai este buburuzei? Sper sa fie doar asa, un "moft" febra de-aseara!

Vad ca iar s-a dechis subiectul (spinos) "tatici delasatori"; nu vreau sa ma laud, dar la mine ignorarea functioneaza din plin: drept dovada, de o saptamana, Dan (jumatatea mea) la 8 e acasa si pregateste baia (adik, strans covoras in camera - ca noi acolo-i facem baie - pus cadita, adus apa, pregatit sapun, ulei, prosop), dupa care imi zice "ii dau eu biberonul" - deci se poate, totul este sa le-arati ca te poti lipsi de ei in orice momemnt (ceea ce nu-i valabil si pentru ei - cel putin, mie mi-a spus ca e mort fara mine - si a fost sincer; si eu o "draguta" i-am zis "sa nu uiti niciodata asta" ).

Oricum, asa este, sunt o specie aparte si la "baza" sunt toti la fel; dar eu cred cu tarie in zicala "il ai asa cum ti-l formezi".

Acum, cu diversificarea, eu m-am decis: o sa-i dau supa cu legumele paasate incluse (asa cum mi-a spus Lala_D si vad ca mai sunt mamici adepte acestui model),
Un lucru e clar: nu-i place piersica! sa vedem dak ii place nectarina - incearca mama astazi.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, nu stiu cit ar putea dura inlocuirea unei mese de lapte. noi inca nu am inceput deloc diversificarea.
insa, din cite stiu eu, cartoful e bun in supica de legume. chiar si pure-ul de cartof gol e bun, cu putin unt. sau combinat cu morcov fiert.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ema multe ca sa-ti treaca starea asta mai aiurea - stiu cum e sa vorbesti "ca radio". Dar nu iau in nume de rau "ignore" -ul.
Un pentru baiatul frumos.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

N-am chef de munca - am niste belele si mi-e sila - asa ca ma bag si eu in seama pe-aici.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Am vazut ieri poze frumoase de bebelusi si acum purced sa vad poze la link urile puse azi,ca le-am deschis deja.Vrem si noi dintisori si rostogoliri,hihi!

Mergi la inceput

Merci Ginnette, esti o scumpa!

Mergi la inceput