Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ven

Patricia e de vissss......un inger de copil, de o frumusete ireala. Irlandeza, a meritat copilul asta fiecare durere si necaz al tau, si stiu ca n-au fost putine. Pentru ca e minunata, si la fel arati si tu acum, radioasa si implinita.

Multumim frumos. Intradevar a meritat efortul. Toata lumea a fost incantata acasa de buburuza, chiar si "carcotasii" de la bloc au rams cu gura cascata de cat de frumoasa e. Sa ma laud un pic, nu ?

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina bine ai revenit! Ai niste copii superbi si ce frumos sta Ana in fundulet! De cand a inceput sa stea singurica? Eu nici intre perne n-am mai pus-o, ca asa mi-a spus dr ei: pana la 5 luni sa nu o pun! Imi pare rau ca a fost situatia tensionata intre voi, te inteleg perfect, nici la noi nu-i totul pe roze (de fapt nu-i nimic pe roze, in fine, nu vreau sa vorbesc ca ma ia sila, zau). Sper sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si copii.
Adevarul este ca invidiez (nu la modul egoist si rau) multe fete de aici pentru barbatii saritori, respectuosi, iubareti pe care-i au! Al meu nu e niciuna din chestiile astea! Gata, m-am descarcat si eu un pic!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Seara buna la toata lumea. Eu sunt pe ideea lui Roli cu diversificarea si materialul trimis de iulia pe mail mi se pare cel mai aproape de ce vreau eu sa fac. Roli tu ai vazut materialul respectiv, asa o sa faci si tu?
Eu am inceput sa-i dau din cand in cand (cand e f cald) apa dar nu cu lingurita si nici cu biberonul. Am o canita mica cu cioc de la o papusa bebelus a fetelor, e mica mica 50 de ml, ca e si gradata si f faina. Si a invatat sa bea cu ea Mateiul meu. Eu nu vreau sa-i dau deloc biberon. Si eu vreau sa incep pe la 5 luni sa-i diversific desi ii dau numai san, dar problema e trebuie sa ma duc la servici din septembrie si e musai sa aiba macar doua mese inlocuite pana atunci.

Am citit si am vazut si poze faine de bebei. Mari copii avem doamnelor!

Alina imi pare rau de neintelegerile cu sotul tau. Eu va doresc sa se rezolve si sa mergeti la "bal". Faine pozele din vacanta. Eu recunosc nu am curaj sa plec din tara acum. NU stiu daca o sa plecam macar din bucuresti vara asta. Vom vedea.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

salut zuzici11intru si eu scurt sa va salut si sa le urez la multe lunite sarbatoritilor...din zilele astea ca n-am mai intrat de mult...maine mai am ultimul examen si sper sa intru mai in normal...desi ma asteapta licenta peste exact o luna..
am vazut poze cu pati de irlandeza, n-am mai vazut-o de mult, vai vai ce frumoasa e, are niste ochisori superbi!!sa-ti traiasca irlandezo!!ai facut o minune!
apoi am citit de probl lui alina cu sotul..imi pare rau..si laura la fel...:(( sper sa se rezolve..si eu am fost cam in suturi cu al meu..de cand o aparut copilul...pe tema de responsabilitati..nu se implica cu nimic in afara de pupat si dragalit..si nu mi s-o parut normal..deh..s-a mai schimbat..sau de fapt cred ca nu mai bag eu in seama ca m-0am saturat sa ma cert si sa-l oblig sa faca ceva ce nu simte sa faca..am inceput si eu sa dorm mai ca oamenii normali noaptea..si cred ca si de aia nu ma mai enervez ca sunt mult mai odihnita si nu mi se pare viata atat de grea/.. apropo am vazut si pozele din concediu alina, foarte frumoase!si laura am vazut filmuletul cum se intoarce pe burticca..fenomenal!!m-am indragostit!
am mai vazut poze cu pupi si m-am minunat si de ochisorii lui superbi!!si cum isi mananca el piciorusul...m=-am minunat!!da statea in fundulet sau cum??ma puneti pe ganduri fetele ca al meu nu face chestii de astea...nici nu s-o intors pe burtica..:((
si andrei de lala vai ce copil mare..nu i-as da 5 luni..cum sta el in scaunel..
maine dupa examen vreau sa-i dau si eu un pic de sc de morcov..cam cat sa-i dau?mai mult de o lingurita daca ii place?nu vreaus a incep inca diversificarea da vroiam sa incerc un pic de gust sa vad daca ii place...
va pup si sper sa intru curand

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Moni stai fara grija ca o sa faca si al tau o multime de chestii, de o sa te tot minunezi! Eu nush daca am facut bine, dar i-am dat numai in prima zi o lingurita de suc de morcov, a doua zi i-am dat mult mai mult dwe 2 lingurite Si la mar am facut la fel. Ii plac tare si deschide gurita cand ma vede cu lingurita!
Thea isi papa si ea degetele de la picioare de vreo saptamana si-i tare tacticoasa cand face treaba asta: ia picioarele amandou, apoi se hotaraste la cel drept, il baga usor in gurita, il scoate, se mai uita la el, iar il baga in gurita...imi vine sa o papa toata, toata!

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele eu stau de paza pe-aici...la 2 m-am trezit ca se scremea mandra, si pe urma a facut kk. Cand am luat-o s-o schimbam, ardea toata saracuta...38,7!!! I-am dat Eferalgan ca asta am in casa si l-am trimis pe sot si dupa Novocalmin, in caz ca ii creste la 39. Asta in conditiile in care aseara la baie i-am dat preventiv tot Eferalgan, o doza mai mica ce-i drept...Sunt suparata pe mine ca am fost asa inconstienta: daca nu facea cacutz, as fi dormit linistita, mama denaturata ce sunt ...Iar sotul meu, cand a luat-o din patut sa o ducem la spalat, facea: ce calda esti mai micuto! Fara sa se gandeasca ca e febra Doi tampitei!!!!!

Din fericire ea parea vioaie, a papat tzitzi, acum am pus-o inapoi in pat, neinvelita. Sper sa ii mai scada febra, o s-o verific si peste o ora si pe urma peste 2 din nou.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Alina bine ai revenit! Ai niste copii superbi si ce frumos sta Ana in fundulet! De cand a inceput sa stea singurica? Eu nici intre perne n-am mai pus-o, ca asa mi-a spus dr ei: pana la 5 luni sa nu o pun! Imi pare rau ca a fost situatia tensionata intre voi, te inteleg perfect, nici la noi nu-i totul pe roze (de fapt nu-i nimic pe roze, in fine, nu vreau sa vorbesc ca ma ia sila, zau). Sper sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si copii.
Adevarul este ca invidiez (nu la modul egoist si rau) multe fete de aici pentru barbatii saritori, respectuosi, iubareti pe care-i au! Al meu nu e niciuna din chestiile astea! Gata, m-am descarcat si eu un pic!

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni
Poze noi

Laurici, imi pare rau sa aud ca nici la voi nu e tocmai ok... Ce sa spun... Credeam ca suntem noi un caz mai special dar am vazut ca mai multe zuze au probleme in casnicie. Imi pare tare tare rau...
Poate ca suna a eticheta pusa de o femeie blazata, frustrata dar zau ca am ajuns la concluzia ca toti sunt o apa si-un pamant, cu foarte mci exceptii. Fericite fetele care au gasit exceptiile!
Se pare ca nu exista decat doua posibilitati: ori sa ii acceptam asa cum sunt si sa fim convinse ca se vor schimba dar in mai rau, ori sa ne mai incercam norocul inca o data (slabe sanse...dar nu stii niciodata, nu?).

Singura parte buna in toata tampenia asta cu sotul a fost faptul ca nu am mai avut nervi pe care sa mi-i mai consum si cu problema medicala despre care v-am spus inainte de plecare. Bine macar ca nu m-am mai stresat si cu aia. Inca nu am rezultatul dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Iar sunt Fulga... nici macar nu am spus buna dimineata...

Buna dimineata, iubitele!!

Laurici de Piatra, ma intrebai legat de statul Anei in fundulets. Nu sta nici ea perfect insa cateva momente sta fara sprijin. Apoi se fataie si cade in nasuc.
Aaaaaaa....am uitat sa va spun: ANA ARE 1 DINTISOR!! Sunt tare incantata. L-am vazut in vacanta si am fost tare surprinsa ca a crescut asa de repede. Adica...l-am vazut gata maricel... Ce mama chioara sunt!
Legat de motricitatea bebeilor, Ana s-a intors de pe burtica pe spate cand avea vreo 3 luni si de atunci...nimic. Nu se intoarce nici de pe burta pe spate si nici invers. Si are aproape 6 luni... OAre sa fie vreo problema? Desi nu cred... Se intoarce pe parti dar nu vrea sa se mai chinuie ca sa finalizeze miscarea. Hmmm.. O sa intreb doctora.

Raluca, nici eu nu cred ca as avea curaj sa plec cu 3 copilasi dintre care unul asa de mic.. Chiar si numai cu 2 si a fost destul de dificil. Ei au fost tare cumintei pe drum si acolo, insa sunt copii, te solicita oricum. Dar din Bucuresti e musai sa ii scoti in vara asta. TRebuie sa mai respire si ei aer curat.

Stancutza, sper ca bubulinutza ta nu mai are febra. Oooofff...stiu prea bine cat de rau e sa vezi puiul ca are febra sau e bolnavior. Dar vestea buna este ca ei sunt f rezistenti, pe cat sunt de mici si cu timpul te mai obisnuiesti, cat de cat. Multa sanatate Sofiutezei scumpe! M-am delectat putin cu pozele ei si ale Patriciei de Irlandeza. Niste papusele vii; sunt superbe!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Pozici cu pitici iubiti...

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ai niste pitici iubiti tare tare scumpi. Iar tu, mamico...arati fenomenal! Felicitari!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

neata zuzici!

noi sutem aici la dubla datorie...hranim puiul si dam raportul ...

deci azi noapte dupa doza de eferalgan si pana sa vina sotul meu cu clelalte medicamente febra Sofiei scazuse la 38,1. Totusi i-am mai dat si Nurofen, am mai verificat-o peste 2 ore doar cu mana pe frunte si era ok. Acum e bine si papa deja a treia masa pe ziua de azi. Locul vaccinului e cam rosu dar sper sa-i treaca.

Va pup, Alina multumim, mi-e cam greu sa scriu cu ea in brate...

O ZI FANTASTICA SA AVETI!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput