Misterele slabitului

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

Keto sau ketogenica inseamna o dieta in care carbohidratii sunt redusi la minim . Asa ca virgula corpul primeste proteine si grasimi.

Ma indoiesc ca vreo mamica poate sa reziste fara carbohidrati 1 saptamana pana intra in ketoza.

Nu e specifica culturismului. Exista variante si exista atleti care o folosesc insa sunt exceptia la regula.

Ketoza, este starea in care corpul foloseste grasimea ca sursa de energie.

Pentru cei care nu pot renunta la carne, eu folosesc o varianta de dieta jetogenica in care ciclizez carbohidratii si folosesc surse alternative de grasimi nu in sensul traditional.

Oricine are notiuni de baza despre nutritie poate observa ca meniul zilnic pe care l-am postat mai devreme pentru carnivori este o varianta ketogenica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

P.S.Anky:nu prea bine cu keto..greu pentru mine sa raman sub 50gr.carbo/zi avand in vedere ca alimentatia mea,de obicei,tinde spre lacto-veg.Eram doar curioasa sa vad cum e,nici doua luni nu am rezistat:-)Rezultatele s-au vazut,nu pot sa ma plang,dar nu se potriveste pentru mine.Daca vrei sa incerci,eu cred ca cel mai bine e iarna,acum e pacat sa nu profitam din plin de toata verdeata asta de primavara:-)

Mergi la inceput

Grasimea se acumuleaza neuniform distribuita pe corp si cand se arde se arde o pelicula uniforma de pe tot corpul , din cap pana in picioare.

Unde ai mai putin ai impresia ca dispare mai repede si invers.

Arsul grasimii este o stiinta si depasirea platourilor cere ajustari specifice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Seva,din cate stiu eu,a fost initial conceputa pentru bolnavii de epilepsie si cica ar da oarece rezultate.
Anky,multumesc pentru tip,caut acum pe net:-)

Mergi la inceput

Pe doctorul pe care il vizitati in cabinet il contraziceti la fel ca pe mine ? :))

Clover...asa vorbesti si cu ginecologul sau pediatrul tau ?

Din curiozitate intreb ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sevastase,meniul postat de tine nu e unul ketogenic.
Meniul keto arata asa 65% grasime, 30%proteina si 5% carbo.In primele doua zile de keto meniul este compus si 80% grasime si 20% prote.
Meniul postat de tine e unul low-carb.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

Meniul keto arata asa 65% grasime, 30%proteina si 5% carbo.In primele doua zile de keto meniul este compus si 80% grasime si 20% prote.
Meniul postat de tine e unul low-carb de genul Atkins.

Nu stiu ce fumezi dar vreau si eu :)))))

am explicat ce inseamna keto...

Mersi totusi pentru clarificare...Imi cer public scuze la toata lumea pe care am mintit-o de-a lungul anilor.

Mergi la inceput

Dieta Ketogenica si Atkins sint doua diete diferite si lasa fumatul ca nu e sanatos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sevastase

quote:
Originally posted by anky

Meniul postat de tine e unul low-carb de genul Atkins.

Nu stiu ce fumezi dar vreau si eu :)))))

am explicat ce inseamna keto...

Mersi totusi pentru clarificare...Imi cer public scuze la toata lumea pe care am mintit-o de-a lungul anilor.

Cu placere..

Mergi la inceput

Imi pare rau dar gresesti anky. Nu cred ca intelegi f bine ce inseamna ketoza sau ketogenic.

Mergi la inceput