Copiluti de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
patriciaRO spune:
Monu, vai ce tare-i colajul cu voi. Demential.....
Isa
Sa fii o fetita cuminte si sa inveti numai lucruri frumoase...
Nelia, sper stii chestia cu statul cu el acolo sa functioneze. Imi pun nadejde ca asa va fi, dar cat sa stau? Cat dureaza. ca ma plictisesc eu de stat acolo.... Si de ar face ceva activitati cu ei, dar nimic frate. Am luat eu o carte si ii intrebam in daneza ce animale stiu ei, si-mi ziceau, ca venisera toti langa mine si atunci educatoarea a luat o carte si le-a zis si lor o poveste, altfel toata ziua numai joaca. Altceva nu stiu! Habar nu au cum sa faca un copil sa taca. Sa-l pacaleasca. Am avut cu mine un aparat din ala care face bule. Si i-am mai animat eu pe copilasi care erau extrem de fericiti. Si i-am zis ca ma angajez acolo daca copiilor le place ce le ofer.. hihi...
Si ii invat detoate...![]()
Beatrice, mamic de Alex pifos
Tdi spune:
Fetelor, mi-am vopsit parul!
Mi-era efectiv greata deja de maroniul-cacaniu pe care mi l-a dat mama natura si am bagat un negru-cobalt stralucitor...astept lumina zilei sa vad ce-a iesit!![]()
Monu, frumos colajul si protagonistii...tu esti neschimbata!
Beatrice, ia uite cum iti descoperi vocatii noi!![]()
Elisor, m-ai batut...ihtiol zici, iiii!
Inca ii mai simt mirosul in creier dupa mai bine de 20 de ani decand nu l-am mai vazut, il foloseam pentru furunculi...apropo, tu mai ai probleme cu ei? sper ca nu!
Danelutza, vad ca Isa a sarbatorit asa cum isi dorea, ma bucur ca s-a distrat! Si Aly de ziua ei a dat comanda "papa' fuo(r)i, pizza, to(r)ta!" (nu-l zice pe r) si ne-am executat!![]()
Nelia, vezi ca va astept! De 2 ori in 5 ani m-am referit la Venezia, la munte mergem mult mai des!
Uite special ptr tine: http://images.google.it/images?q=dolomiti+foto&hl=it&rlz=1T4ADBF_itIT251IT251&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title , astia sunt aici la o aruncatura de batz, ii vad si de la fereastra!
Mercedes, sper sa fie cum zici tu, de fapt asta e ultima mea speranta ca o sa-si bage mintile in cap odata ce merge la gradi, altfel nu mai stiu ce sa fac cu ea.
Gabitza, mai poti?![]()
Ma tot gandeam zilele astea ca-s inconjurata de
burtici, asa ceva!?...Deci prietenii nostri de familie fac bb2 cezariana pe 18 luna asta, fina-mea asteapta si ea bb2 prin decembrie, o prietena din RO e in 4 luni (nu mai voia al doilea dar intre timp s-a razgandit), verisoara mea care imi e ca o sora o sa aiba baietel in octombrie, mai am o vecina graviduta tot cu bb2......sincer ma apuca nostalgia!![]()

omustata spune:
La multi ani, Isa! Sa fii fericita si sa ai o viata minunata! Si lasa-te de fumat ![]()
Nelia, Eli-Mircea este cu noi, dar sta numai pana pe 5 iulie. Noi ne intoarcem mai tarziu. Vrem sa mergem 3 zile cu cortul la munte pentru ca Maya nu a vazut muntele in viata ei si cam atat. Ce program au Octav si Agata?
Eli-si Maya face exact la fel cu chilotii. Trebuie sa-si aleaga cate o pereche in fiecare dimineata. Si trebuie sa fie cu roz. De fapt orice articol de imbracaminte trebuie sa fie "pink" de m-a capiat, mai laes ca mie nu-mi place culoarea asta.
Olga si Maya (28.05.2005)
nelia spune:
Am zis ca invat astazi, am citit pina pe la prinz si de atunci fac curatenie! Intotdeauna cind am mult de citit sau teme de facut, am un chef de curatenie de ma mir si eu, iar cind nu am, nici nu-mi vine sa ma ating de o farfurie. Dar acum e bine in casa, am spalat tot, am aspirat si sters pe jos... au venit maimutele si pina seara va fi totul la loc... ca la prinz!![]()
Tdi, m-ai omorit! Am ramas cu ochii lipiti de monitor! Ce frumusete de munti ai tu acolo!!! Nu mergeti pe minte, cu cortul, in expeditii? Am veni noi si miine, daca ne-am permite!
OlgaM, nu am stiut ca Mircea e cu voi, ai spus ca plecati, dar in capul meu erati doar voi fetele. Octav cu Agata au un program incarcat, vor sa vada cit mai multe, ca se misca altfel cu un copil mai mare, care merge mult pe jos si ii si place sa calatoareasca si sa mearga de colo-colo, fata de mine anul trecut. Cind ajung, se vor duce in primul weekend, cu prietenii disponibili, pe munte, probabil in Bucegi. Pe 1 pleaca la mare pina pe 20 iulie, apoi se vor duce in Alba la rudele lui Octav si de acolo in Apuseni, din nou intr-o expeditie, probabil cu corturile. Apoi se intorc in Bucuresti, pleaca la rudele mele in Prahova si in Vaslui, dar vizite scurte, doar sa se intilneasca cu verii si sa se vada cu toti. Din Vaslui, probabil, vor pleca din nou pe munte, ar vrea Ceahlau, dar nu stiu daca vor reusi, mai depinde si de vreme. Sint atitea de vazut, atitea locuri frumoase, ar vrea sa ajunga in Bucovina unde am copilarit eu, in Vatra Dornei, Piatra Neamt, ar vrea sa ajunga cu ea in Maramures (peste tot avem prieteni care ii asteapta), ar vrea sa o duca peste tot, iar ea abia asteapta... Se intorc din nou in Bucuresti si de acolo vor pleca la tara, la un unchi de-al lui (undeva in Buzau) sau la o pensiune tot in munti pe undeva, le va lasa acolo pe Agata si pe mama lui, iar pleaca in Japonia o saptamina (a aflat acum o saptamina ca l-au acceptat Federatia canadiana de kendo la un seminar, il propusese senseiul lui, dar nu-si facea prea multe sperante; e saptamina de antrenamente si la final ar vrea sa-si dea examenul de 4 dani, daca se simte in stare). Apoi se intoarce in Bucuresti si pe 1 septembrie au avionul. Nici nu au plecat si de-abia ii astept sa se intoarca!![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Multumesc din suflet pentru urari 

N-am apucat sa citesc mai nimic, dar am intrat sa va spun ca dimineata am tras un bocet zdravan, bineinteles de emotie
. Am primit scrisoare de la gradinita "Draga Isabella, te asteptam la scoala copiilor, luni 16 iunie orele 17.45, ca sa ne cunoastem. Maestra, Daisy", asa ca... voi avea din toamna, fetita mare care merge la gradinita 

Dispar ca ma apuca iar melanconia, dar revin ![]()

gabitzam spune:
Hai mai Danelutza, ca e de bine, a crescut domnisoara
Bravo, felicitari!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Danelutza - ce scrisoare cu efect, felicitari, ai fetita mare ce mai.. La multi ani inca o data !
monu- fain colaj
tdi- ti am admirat pozele si cu pietricelele boala grea asta la copii noi mai avem o obsesie noi adica bia se intelege - face curat peste tot cu apa adica toarna apa fie pe mobila sau masuta ei si sterge apoi... ma termina.
ioanailincam spune:
Salutare, popor!
In sfarsit mai apuc sa intru si eu aici caci s-a mai potolit nebunia la munca (sau mai bine zis, nu am eu chef de nimic si de aceea frec menta pe net). Si dupa ce a fost nebunie, m-a enervat si pe mine reclama aia ca nici nu-mi venea sa scriu (vad ca si acum isi face de cap
).
Ana e mai bine, i-a trecut raceala si otita, mai tuseste doar putin, in schimb i-am gasit giardia la coprocultura si acum iar e pe medicamentatie, trebuie sa gasim in fiecare zi tertipuri sa o vrajim sa le ia. Am apucat sa pun si poze, cine are timp poate sa le vada aici: http://community.webshots.com/user/ioanailincam2 .
Nelia - wow, ce program incarcat au Agata si tati, m-a luat ameteala numai citind. Dar in felul asta va vedea si ea ce este aceea familie, m-a socat de-a dreptul ce spuneai deunazi apropo de ideea de familie a copiilor; niciodata nu mi-as fi inchipuit ca, pe langa greutatile pe care le indura o familie care a emigrat, ar mai fi si aceasta. Uite de-aia zic eu mereu: omul cat traieste invata.
OlgaM - bine ati venit acasa! Sper sa petreceti o vara frumoasa!
Elisor - bine ai revenit in forta! Daca se mai intoarce si Loreen, gasca e completa. Si Ana are obsesie cu hainele, mai putin la chiloti, dar in rest ziua trebuie sa fie imbracata negresit in rochie/fusta, iar seara pijamaua sa fie cu maneca scurta (nici nu am atatea, ii mai dau tricouri)
.
Androix - ce mai faci, ce se aude cu gradinita, cu interviurile?
Noi am hotarat sa o inscriem pe ANa la una particulara pana la urma (de fapt barbatul a hotarat si pentru ca oricum nu aveam dosarul pentru stat a trebuit sa fiu si eu de acord), e aproape de casa, are curte mare, sale de clasa maricele, Dumnezeu cu mila cum o fi! Trebuie sa mergem zilele astea sa semnam nu stiu ce contract.
Daniela - felicitari pentru gradi! Hai ca de la toamna o sa ai timp sa mai respiri si tu! Sanatate tatalui tau!
Onixone - sanatate si matusei tale, sa gaseasca un dr sa-i dea tratament.
Gata pauza, ma duc sa halesc ceva ca apoi mancam prajituri,e ziua unei colege. Un week-end placut daca nu mai apuc sa intru!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...