Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci Georgia nu a avut in viata ei atatia muci cati i-am sters eu ieri si vad ca si azi. Daca stranuta e jale, trebuie sa fiu pe faza ca umple toata casa, sar de doi metri Mai intai a venit Filip mucios direct din berceni, apoi ieri dimineata m-am trezit eu mucioasa si pe la pranz a inceput si Georgia. Singurul care a scapat e Mihai dar nu stiu pentru cat timp.
Va tot auzeam cu "muci verzi". Care-i faza cu ei? Adik ce inseamna daca sunt verzi? Asta ca tot ma bucuram ca nu mai racise nimeni de asta iarna. Si cu ce sa-i tratez? Ca in afara de nurofen nu le-am dat nimic, a si lui Filip am inceput sa-i dau prospan picaturi pentru ca aseara dupa ce mi-a baut un biberon de lapte s-a gandit sa inceapa sa tuseasca si sa mi-l livreze fix inapoi, dar de data asta imprastiat prin tot patul

Elisor, lume noua da stiu ca ai avut treaba nu gluma in ultima vreme, imi pare rau ca nu s-a lasat decat cu stres. Incep sa cred ca si eu am aceeasi problema la interviu, le zic prea pe fata Nu-i nimic, data viitoare o sa fiu diplomatia intruchipata pana la semnarea contractului si dupa aia sa vezi ce colti o sa ranjesc si ce gheare imi ascut!

Eu nu am fost la vot ca nu am avut pe cine sa votez. Deja incep sa mi se strepezeasca dintii daca mai aud o data ca s-a varsat sange ca sa-mi pot exprima eu liber votul. La fel de democratic este sa te si abtii. Oricum singura shimbare pe care as fi vrut-o era sa nu mai iasa Ontanu la 2, dar de unde dreq ca a iesit din primul tur la distanta de vreo 25 de procente de prostul din urma lui, asa ca... In rest sa-i ia dracu pe toti ca sunt pusi numai pe furat. Am fost ocupata tare ca asa imi venea sa ies putin cu aparatul prin oras in saptamana dinaintea alegerilor si sa-i trag in poza, ar fi iesit un colaj demential... Frate!!! Erau ca albinutele, zumzaiau in sus si-n jos, plantau flori, plantau borduri, ridicau parcuri pentru kinderi si faceau parcari in spatele blocurilor ziceai ca vine alt summit peste ei asa munceau. Ia sa vezi acum ce lene se asterne

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A, am uitat sa zic Dau aici in scris: daca oprescu iese primar in secunda doi vireaza inapoi spre psd! Pun gatul jos!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna !

Sunt cam somnoroasa, m-a cam frecat Andrei azinoapte. Si-a luat la culcare cu el in pat o punga cu niste baloane in ea, dezumflate baloanele, le-a capatat ieri. Si nu le-a dat drumul din mana si tot fosnea saracia aia de punga de m-a cheaunit. Daca reuseam sa i le iau din mana, cand se trezea nitel "puaaa, puaaa". Uff!
Asa face mereu, ne culcam in pat cu jucaria preferata a zilei plus cateva bile musai. Sa vezi ce fain e cand te trezesti peste noapte ca te jeneaza ceva si scoti o bila dintre coaste sau de sub fund

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Azi este ziua Biancai a lui Ruxel. La multi ani, papusa frumoasa! Ruxi, sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca fericire si implinire!
Mi-a zis Costi ca v-ati intalnit in parc. Eu nu prea mai ies acum, decat pe distante scurte, mai aproape de casa.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Multumesc de urari. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Are 3 ani si totodata 1 an de gradinitza......mare s-a facut !
Mi-aduc aminte si acum, ca am fost la ultimul control pe 30 mai, si dr. mi-a zis ca ne vedem peste 2 zile la cezariana.....insa in capul meu doiul de la acele 2 zile s-a transformat in 2...iunie. Cand am ajuns la spital, mi-a zis ca m-a asteptat cu o zi inainte sa ma cezarianeze (adica pe 1 iunie) ..... :)

Da, l-am zarit in parc si imediat l-am recunoscut si pe el si pe Andrei, care nu a vrut deloc sa vorbeasca cu mine. Isi tinea in brate bilutzele alea cu care plecase de-acasa si se uita la mine pe sub sprancene (nu ma cunostea, evident).

Mergi la inceput

Andrei e destul de timid, dar daca stai 15 minute prin preajma lui si ajunge sa te cunoasca, ti se suie in cap. Iar bilele acelea am ajuns sa le urasc, are o galeata, de cate ori iese din casa trece pe la butic si ia o bila-doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Buna dimineata dragele mele
Va mai scriu si eu cateva randuri inainte sa ies cu copiii in parc.
Dar vreau sa va intreb cate ceva....Am vazut niste torturi fffff frumoase la gabitza si la adina si vreau sa le intreb unde le-au facut.Mai ales cel al emei ma intereseaza pt ca mi-ar place sa ii fac ceva asemanator si sarei.Se apropie ziua ei si trebuie sa ma pregatesc.
Apoi vroiam sa va zic ca inscrierile la gradi de stat incep de pe 3...cel putin asa a anuntat la tv si asa au spus si direct de gradi la care am fost noi...apropos, crisdhun, tu unde o dai pe carina la gradi? ca stiu ca si tu stai in dr taberei...
noi suntem bine...eu sunt fffff obosita dar trag de mine ca nu am de ales.Sara zici ca are mancarici in fund tot timpul, tipa, da cand nu i se face pe plac, David de la 14.00 incolo pana seara urla de colici sau din alt motiv de el stiut...iar noaptea se scoala din 2 ore jumate-maxim 3 ore.Sunt cu nervii intinsi la maxim, obosita....si vreau cateva zile pauza.Sa nu mai aud nici un copil tipand ca deja creierul meu da erori.Dar vor creste si va trece, nu? :)
Saptaminile trecute l-am tot dus pe David la controale: am facuit eco la inima pt ca a fost banuit toata sarcina ca are malformatii grave la inima, am fost la ortoped (la doi) ca sa vedem daca are nevoie de kinetoterapie (multumesc Lucas) si ne-am ales cu 2 pampersi timp de 2 luni si cu ceva masaj la labutele picioarelor pt ca le are intoarse spre exterior...Apoi am ajuns si la oftalmologie pt ca mi se parea ca nu vede...
Mai sunt si alte probleme, de nepovestit pe aici dar oricum viata mea este roz rau...:(.
Asa ca apuc greu sa mai intru la voi sa va citesc daramite sa mai si scriu.Asa ca va rog frumos sa ma iertati ca nu am apucat sa urez piticilor la multi ani.Le urez acum la toti toata fericirea din lume, o viata frumoasa atat pt e cat si pt parinti, si imi cer scuze din nou ca nu am apucat sa intru la timp pt fiecare.
Va pup acum si sper sa apuc sa intru din nou cat de curand
Gabitza...era sa uit.Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.Dumnezeu sa fie cu tine.
va pup
adela, sara si david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DRAGOS-ALEXANDRU!
LA MULTI ANI CRISTIAN!
LA MULTI ANI MARA AUGUSTA!
LA MULTI ANI BIANCA!
Sa aveti parte numai de fericire si noroc.
Mamicutelor sa va traiasca copilasii sa va bucurati de ei

Eli ma bucur ca ai revenit in forta.Examenele la bugetari...sunt asa de cand e lumea si pamantul.Nu se mai schimba in veci.

Mergi la inceput

Multumesc, Adela

Tortul l-am comandat la Agapitos, pe Dorobanti, colt cu Stefan cel Mare. Aveau multe modele de decoratiuni acolo intr-un catalog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani BIanca!
Sa cresti mare, frumoasa si cuminte.
Sufletzica, imi pare tare rau ca ai probleme cu bebe:(
Torturi se fac in multe locuri, important e sa fie aproape de tine. NOi am facut d-asta sin in Dristor dar se fac si in Pta Unirii. Agapitos de ex au mai multe locatii. in Pta unirii mai e una italieneasca faina, le face cu martipan.
Androix, esti mortala femeie:)))))))))
Asa, ziceam ca stau acasa ca nu am cu cine o lasa pe Teodora. PAi frate, inceput de luna, multe de facut, telefoane si mailuri de la job, nervi. Asta mica ar fi vrut sanu ma misc de langa ea, trebuia sa fac niste situatii pt servici si am stat mai mult la calcu, papa pentru ea am pus tarziula foc, am avut juma de zi de doi lei.
BIne ca macar s-a culcat si ma duc sa fac pt noi papalica.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput