Copiluti de mai-iunie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI ANA ILEANA!
LA MULTI ANI DIANA!

Sa cresteti mari fetite frumoase, sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Gabitza, felcitari!Sa fie sanatos bebe Raducu si sa va bucure vietile la fel ca Andrei. Tie iti doresc refacere raipda.
Eu am vazut mesajul mult mai tarziu, ma preagateam sa deschid un alt telefon, eram in masina in drum spre bunici. Mi s-a zbarlit pielea pe mine de emotie, s-a grabit RAducu, stie ca il asteapta o petrecere.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mersi Laura, si eu tot atata primesc, dar stiam ca de la 1 ian. 2008 s-a majorat de la 25 la 32 lei. De ce la 40 lei?! Nu ca m-as supara, dar ce-i diferenta asta in plus?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

maine dimineata cu noaptea in cap ne urcam in masina sa mergem la sighet. drum lung. sper sa nu avem probleme.

va pupam si ne auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, da sunt dusi cu capul, analizele la toamna nu acum. Dar ai dreptate si la noi tot asa scria afara ca trebuie si fisa medicala, dar eu m-am dus cu tupeu fara.
Elisor, nu mergem decat noi doi. Nasul nostru are un contract acolo pana in nov. si are cazare si masina asigurate. La fiecare 4 saptamani vine una acasa, iar atunci a renuntat sa mai vina, mergem noi, vine si nasa si o sa fie si el liber sa ne plimbam si sa ne facem de cap. O sa mergem in Casablanca si de-acolo ne plimbam in marackesh, fes si ce-o mai fi de vazut. Oricum el acum e in prospectie a zis ca verifica toate cluburile O sa venim rupti de-acolo dar abia astept. Si asta n-ar fi nimic dar ne asteapta copiii de proaspeti si trebuie sa-i ducem si pe ei la mare, noroc ca planuim sa mergem impreuna cu sor-mea si fetele ei si o sa am dadaca

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Diana!

La multi ani Ana Ileana!

Bine ai venit pe lume Radu! Gabitza, refacere rapida!

Elisor, daca vrei cort fara ursi, vino la mare sau in delta . Am fost noi week-end-ul trecut. Aa stat doar o noapte cu cortul, dar mi-a ajuns pentru cativa ani . Partea si mai proasta e ca si Maria s-a ales cu o capusa, in cap. Cand am descoperit-o am fost la dr. Mi-a spus ca daca nu are nici un simptom (febra, ganglioni inflamati, locul ciupiturii umflat, pete rosii) nu e nimic grav, asa ca sa stau linistita. Linistita nu prea stau, dar asta e.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Ana Ileana!

La multi ani, Diana! Sa le aduci mereu bucurii parintilor, sa fii sanatoasa si fericita!

Felicitari, Gabitza! Sa-ti traiasca Raducu si inceput bun in noua viata care te asteapta cu 2 flacai!

monu-cand pleci? Drum bun! Foarte frumos colajul.

OlgaT va multumeste mult la toate pentru felicitarile de ziua lui Tony. Nu a putut sa intre pe forum in ultimile zile.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mai, nu ma speriati cu capusele... Am tot citit despre ele si stiu ce rau pot face!

Elisor, noi nu avem rate, dar nici nu avem nimic! Hi-hi-hi! Deci nu stiu cum e mai bine! Dar spun ca imi place cum e acum, chiar daca nu avem bani! Pe de alta parte, nici asa nu putem trai mult, ca nu ne mai ajung oricit de calculati am fi si cit ne-am restringe. Mi-e groaza, ca dupa vacanta asta si Japonia, va veni toamna, vor incepe scolile, activitatile, Agata vrea sa faca de toate, vrem sa o convingem si pe Tudora sa faca ceva, cu bebe as vrea sa merg la gimnastica si la piscina, sper sa nu fie refractar ca Tudora... Vreau si eu sa reincep Tai-chi-ul, aerobica, vreau sa merg si la piscina, plus ca vreau sa invat sa conduc. Si de vrut mai vrem noi multe, de unde e problema...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Neata!

Eli-vrem sa mergem la Bran. Am gasit acolo un camping. Numai ca am vazut ca aseara la voi era 1 grad, ceea ce m-a cam speriat.
Vreau sa vad si eu pozele voastre.

Ioana-am vazut pozele si aproape ca nu am recunoscut-o pe Ana. A crescut, s-a inaltat. Vorba cuiva, numai ochisorii au ramas din ce stiam eu.

nelia-si Mircea este innebunit dupa munte. Sunt sigura ca si acum nu va rezista si se va duce singur in vreo excursie. Ce planuri ca lumea au Ocav si Agata! Asta da vacanta. Pacat insa ca tu nu vei avea vacanta deloc. Nu-ti va fi usor cu 2 copii, singura si mai sunt si mici amandoi. Si eu as vrea sa o dau pe Maya la ceva, dra nu stiu la ce. Poate la gimnastica ca se catara peste tot sau la catarari. Nici nu-mi vine sa ced ca a fost ultima la toate si acum nu mai are nici o teama.

monu-sa va simtiti bine acolo si tu sa te refaci cat mai repede. Sanatate! Imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne vedem.

Nu mi-ati raspuns si mie la intrebarea despre Mavala. La noi nu functioneaza deloc. Isi suge degetele ca si inainte, fara niic o jena. Si solutia aia chiar este amara.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-alocatia e de 40 de lei pt copiii peste 2 ani de la i aprilie pana atunci intradevar a fost 32 pe copil.

La multi ani ANA ILEANA !
lA MULTI ANI DIANA MARIA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
Dan a plecat cu copiii, eu am ramas singura sa-mi dreg raceala asta, n-ar fi nici o problema daca maine n-ar fi luni, numa' gandul ca iar sculat devreme, iar parc dupa servici, astept vacanta, numa' ca nu stiu nici cand va fi nici unde.

Cornelia numa la mare nu m-as duce cu cortul, asociatia nisip cort imi displace, eu cortul il vad doar la munte, cu padure, aer curat, dar fara ursi. Asa i-a spus si lu' vara-mea dr. ca nu e nici un pericol daca nu are nici un simptom. Maria de unde a luat capusa?

Andreea super vacanta! Intradevar nu e de ratat aceasta ocazie, pica exact la tanc dupa sesiune, iti clatesti neuronii si-ti incarci retina sa-ti ajunga pana la urmatoarea ocazie. Oricat de mult ti-ai iubi copiii e bine sa existe si momente doar pentru parinti si al vostru e acum. Cu marea e alta vacanta, pentru copii de data asta, asa ca te asteapta o perioada placuta, obositoare ce-i drept, dar apoi iar vine iarna si hibernatul asa ca profita.

Nelia e bine ca va descurcati numai din venitul lui Octav, chiar daca sunt multe lucruri pe care nu vi le permiteti, daca ai trai aici stii foarte bine ca n-ai putea sa-ti cresti copiii asa cum o faci acolo, tu stand acasa, e aproape imposibil. In Ro e bine sa vii doar in vacanta sau sa traiesti aici cu venituri occidentale.

Mercedes mersi de raspuns, chiar nu stiam de modificarea asta, cat de darnici s-au facut guvernantii astia, ptiu sa nu-i deochi. Vreau s-o vad si eu pe Bia ta cu tortuletul. Cum iti merge dupa operatie?

OlgutaM gasesc pe net campingul asta de la Bran? Nu te lua dupa ei ca nu e nici chiar atat de rece noaptea. Ne-au amenintat si cu ploi acum vreo saptamana si a stropit un pic si asta a fost codul galben sau portocaliu. E bine sa fii precauta si sa aveti haine groase si tot tacamul pentru excursie dar asta nu trebuie sa te sperie. Distractie placuta! Cand plecati?
Cu Mavala daca as stii ti-as raspunde dar n-am folosit.

Monu drum bun si sa aveti grija de voi, cate ore faceti? Vreo 10-11? Cum de ati ales masina? Ati mers si cu trenul si cu avionul, nu?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput