Bebelusi de mai...partea a 6 a!
Raspunsuri - Pagina 10
DanaMario spune:
Andreea-Ana noi facem botezul la o biserica din North York nici nu stiu numele exact este pe linga COSTCO nasii au ales-o si stabilit toate detaliile cu preotul dar oricum nu este biserica Sf.Gheorghe (de pe Rosethorn Ave) eu la asta merg de obicei.
Va pupici si la LA MULTI ANI Robi si Emma-Andreea din partea lui Joshua
Aalina spune:
La multi ani tuturor puiutilor.
Fetelor trebuie sa va spun caci altfel lesin. Chiar cu riscul sa ii treaca :)
Dorian a dormit ieri de la ora 15 pana azi dimineata la ora 6.30 trezindu-se doar la 4 ore sa manance. Trezindu-se e mult spus doar se foia un pic si se agita lua sanul si manca si poc la loc. A dormit pana seara la noi in pat si spre dimineata la fel. Mai nou se roteste si ajunge pe burta si asa doarme. Si acum s-a trezit si e in pat si rade :))De doua zile se deplaseaza si se roteste de zici ca nu are stare. A mai dormit el pe burtica cand era micut ca il mai lasam ziua da acum se pare ca a facut o pasiune pentru asta si doarme atat de bine.
Il aud cum vorbeste acum si rade si nu imi vine sa cred ca e baiatelul meu :))
Va pup!
pisi_ella spune:
Aalina...super! Sa dea Dumnezeu sa tina! Noi am fost azi la controlul lunar si dr. a zis ca nu are cuvinte...Totul e foarte, foarte bine!! Avem 6,100kg, 62 cm, papam in continuare doar la san, ca asa crestem de bineeeeeee!.....Nu introducem nimic deocamdata, nici un fel de suculet...Abia peste o luna...Va pup, ma duc acum sa ma apuc de munca pe care o urasc cel mai tare, dintre toate treburile casei: tre' sa dezghet frigiderul!!!!!!!!!!!!! Deloc nu -mi place operatiunea, dar n-am ce sa fac!
_ella
dana d spune:
Fetelor, am luat un virus de pe net, ma lasa doare cateva minute si-mi inchide calculatorul. abia am reusit sa mai citesc printre randuri ce ati mai scris. Virusul e nou, antivirusu
dana d spune:
Antivirusul meu nu-l poate sterge. va las ca ma inchide iar. Aveti grija, e ceva nou. Pupici, Dana
adameasca spune:
Dana, pe ce pagini ai umblat de ai luat virusul asta? Sunt curioasa...
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
danv spune:
Se pare ca afecteaza doar sistemele Windows XP si NT.
La adresa de mai jos este o descriere simai important,in partea din drepta jos un program facut de Symantec pentru scanarea si stergerea virusului.
dan
Lumy spune:
danv , daca esti dragut poate ne dai si noua adresa ca sa putem sa luam programul pentru stergerea virusului! Eu nu am probleme dar o prietena a reusit sa ia acest virus!
Multumesc!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy