*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***
Raspunsuri - Pagina 18
gabitaco spune:
multumesc mult fetelor...
cred ca o sa iau o pereche 38... vad ce si cum....si dupa aia mai comand alti pantaloni....
mai dau si eu o comanda micuta ...apoi stau linistita pana la reduceri....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Bratu Monica spune:
Fetelor va rog ajutati-ne!
am o prietena care incearca sa-si faca cont pe Lr si nu poate trece de termenul de valabilitate al cardului. a scris 01/2009 a incercat si cu 30/01/2009
va rog ajutati-ne ca nu reusim deloc sa trecem da faza asta.
multumesc
Monikka
diotima spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Fetelor va rog ajutati-ne!
am o prietena care incearca sa-si faca cont pe Lr si nu poate trece de termenul de valabilitate al cardului. a scris 01/2009 a incercat si cu 30/01/2009
va rog ajutati-ne ca nu reusim deloc sa trecem da faza asta.
multumesc
Monikka
Pai cand isi face cont nu introduce datele cardului!!! pe astea le introduce numai cand face comanda. nu trebuie sa completeze in casuta cu "Card pt familie numeroasa" nimic (daca acolo a incercat sa bage datele cardului), ala nici nu e cu *.
Bratu Monica spune:
Merci mult diotima.ii spun acum.Eu am uitat de acu 2 ani cum am facut contul si sincer nici nu stiu unde sa ma uit daca am scris sau nu.
Merci mult ii spun sa faca asa.
Monikka
arcadia spune:
Va rog, stie cineva sa ma ajute cu marimi la incaltaminte?
Vreau o pereche de tenisi, eu port 37, oare se potriveste?
iar celebrii balerini crosetati, nu mai tin bine minte, erau cu un numar mai mici? deci daca port 37 trebuie sa iau 38?
multumesc
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
diotima spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Merci mult diotima.ii spun acum.Eu am uitat de acu 2 ani cum am facut contul si sincer nici nu stiu unde sa ma uit daca am scris sau nu.
Merci mult ii spun sa faca asa.
Monikka
Cu placere! sper ca ti-am fost de folos. De curand am mai ajutat inca 2 prietene sa-si faca cont pe LR, de asta stiu
Bratu Monica spune:
La toata incaltamintea de pe LR eu am luat mereu un nunar mai mare.
Port 38 ,de la ei am luat 39.
A fost ok mereu cu exceptia balerinilor care sunt un calapod pentru picior subtire-ingust.Mie nu mi-au venit in latime.
Monikka
alexia3 spune:
http://www.laredoute.fr/vente-22-pieces-eponge-340-g-m2.aspx?productid=324022330&documentid=429208&categoryid=22938898
fetelor, cum sunt prosoapele astea? stiu ca ati comandat anul trecut tot cam asa , parca la 8 euro...sunt bune de ceva?....macar de prosoape de bucatarie, daca de baie sunt prea subtirele...va rog spuneti pareri