FIV prof Ancar
Salut fetelor, vreau sa va intreb, a facut cineva fiv cu prof Ancar? Cum decurg lucrurile?
Recent am luat analizele - nu prea bune: FSH 26, progesteron - 0.075
S-a mai confruntat cineva cu acest lucru?
Multumesc.
Raspunsuri
CameliaBianca spune:
Eu am facut dar nu am fost prea multumita, mi s-a parut foarte necomunicativ, odata a si tipat la mine. Am ramas cu impresia ca s-a cam plictisit de meserie. Sfatul meu este sa pui cat mai multe intrebari si sa fii infipta. Eu am facut si hiperstimulare, am stat aproape 2 zile la pantelimon, nici macar nu a trecut sa ma vada. Am plecat pe propria raspundere ca mai rau ma imbolnaveam de nervi acolo, atata nesimtire in spitalul ala, ceva de nedescris.
antosit spune:
Am trecut si eu pe la el, nu stiu cum se comporta la fiv ca nu am avut curaj sa merg pe mana lui dupa cum s-a purtatcu mine la consultatie, am cotit-o mancand nori!....poate tu esti mai norocoasa!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
pisix spune:
Si eu am fost la d-lui acum cativa ani si a fost o experienta de cosmar. Dupa cateva teste superficiale ne-a garantat ca nu vom avea niciodata copiii nostri (mi-a comunicat la telefon asta, fara prea multe explicatii).
Pana la proba contrarie s-a dovedit ca (cel putin teoretic) putem face.
Extrem de neprofesionist, fara tact, fara argumente, fara inima
rubia spune:
si eu am fost si sunt pacienta lui si pot sa zic ca am fost multumita de el
in privinta intrebarilor am observat ca trebuie sa intrebi tu si na nu astepti sa stea el la povesti asa ca de fiecare data aveam intrebarile pregatite
eu am facut 2 FIV cu ei :embrioni f buni dar nu se stie cauza esecului,in conditiile in care toate analizele mele sunt bune(la noi problema este oligospermia)
chiar am o HSG programata si vroiam sa stiu si eu daca aveti idee cat se da(la radiolog,la dr) pt asta?
.........
asa ca tu alegi,daca te simti in largul tau cu el mergi mai departe,daca nu schimba-ti doctorul
pupik
CameliaBianca spune:
Eu (si fetele celelalte cred) vorbeam de Ancar senior, fiul nu e profesor(inca). Si nici nu face fiv, cel putin nu la medsana, doar Ancar sr. si Denisa Protopopescu fac.
Dianadi spune:
Mie mi s-a parut in regula, este primul care a zis sa fac analizele complete. Alt profesor nu m-a trimis sa imi fac analize, am facut stimulari la el, aveam ovule, nu se stie daca si ovulatie, dar acum am descoperit progesteronul foarte mic 0,075. De ce nu m-a trimis celalalt sa fac analize si s-a multumit cu niste analize incomplete si vechi?
andrabirni spune:
Cu parere de rau, nu te-as sfatui sa faci FIV la MEdsana.Noi ne-am oprit exact cand sa incepem stimularea.Mi se pare o clinica de facut bani, nu o clinica de ajutat oamenii.Iar despre serviciile oferite, sunt toate robotizate.Adica niste rezultate pe niste hartii, la care Ancar nu iti explica nimic.Decat....cat costa FIV-ul.Repet, nu am avut niciun esec cu dumnealui, nici reusite, dar pleci de-acolo foarte deprimat si cu zeci de mii de ganduri negre.Asta e experienta mea.Poate alte fete au alte pareri mai bune si am fost eu o ghinionista.

...scuze