Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
pussii!!
am plecat sa o asteptam pe buni lu' iasmi!!!!
ceauuuu
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
Buna dimineata,se vede ca voi nici dumninica nu faceti pauza,dar am citit rapid ca sa va pot scrie si eu cateva randuri ,mai ales explicatia de ce am disparut asa de pe forum!
Am fost plecati din tara,mai tot timpul,oricum Angi calatoreste cu avionul de la 2 luni,asa ca acum e obisnuita si cu trenul,vasul,avionul,ma bucur ca-i place si nu are rau de mare sau inaltime,suntem tare mandri de ea,a crescut enorm,la numai varsta de 7luni avem deja 12kg,suntem in topul listei de la pediatrie,dar vreau sa spun ca nu e numai grasuna,avem 76 cm,deci sigur e ereditar,ptr ca si noi in familie suntem inalti si bine facuti!
Ma bucur ca nu e bolnavioara deloc,primi dintisori ne-au aparut la 4 luni jumate,iar azi noapte cred ca am avut un pic de temperatura din cauza altora care sunt pe drum,in rest papam orice ,la inceput a fost mai greu un pic cu morcovii dar ne-am obisnuit repede!
Revin ca sa trezit Angelina si trebuie sa papam,revin cu alte detalii ,apropo care e parola de la albumul comun,ca nu mai stiu si as vrea sa pun si eu ceva poze!Angelina
23 Octombrie
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
wowwww ce mare e ! 12 kg felicitari
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Noi la 6 luni avem 9,560 kg si 76 in lungime si cand ne vede lumea spune ce grasuni suntem
![](bang.gif)
![](bandit.gif)
sanduta spune:
Noi plecam la vaccin si sa-mi arat analizele obligatorii ca cica mi-a iesit fier putin. Eu nu inteleg cum ca doar i-au vitamine care 85% sunt fier. Sigur imi da acum alte vitamine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
Buna dimineata,se vede ca voi nici dumninica nu faceti pauza,dar am citit rapid ca sa va pot scrie si eu cateva randuri ,mai ales explicatia de ce am disparut asa de pe forum!
Am fost plecati din tara,mai tot timpul,oricum Angi calatoreste cu avionul de la 2 luni,asa ca acum e obisnuita si cu trenul,vasul,avionul,ma bucur ca-i place si nu are rau de mare sau inaltime,suntem tare mandri de ea,a crescut enorm,la numai varsta de 7luni avem deja 12kg,suntem in topul listei de la pediatrie,dar vreau sa spun ca nu e numai grasuna,avem 76 cm,deci sigur e ereditar,ptr ca si noi in familie suntem inalti si bine facuti!
Ma bucur ca nu e bolnavioara deloc,primi dintisori ne-au aparut la 4 luni jumate,iar azi noapte cred ca am avut un pic de temperatura din cauza altora care sunt pe drum,in rest papam orice ,la inceput a fost mai greu un pic cu morcovii dar ne-am obisnuit repede!
Revin ca sa trezit Angelina si trebuie sa papam,revin cu alte detalii ,apropo care e parola de la albumul comun,ca nu mai stiu si as vrea sa pun si eu ceva poze!Angelina
23 Octombrie
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Mai dar sunteti fete mari si frumoase foc
![](pupic.gif)
Cum este calatoria cu avionul ptr un bb ?Are loc separat?Te intreb ptr ca plecam si noi in oct ptr prima data cu Maria cu avionul si sa stiu la ce sa ma astept
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Buna dimineata!
Adelamaria, si eu lucrez de-acasa. Ideea e sa fie de-acord angajatorul sa lucrezi remote. Si da, daca lucrezi asa nu mai poti intra in concediu de maternitate. Dar important e ca stai cu bebe. Mie ideal mi s-ar parea sa lucrez 3 ani de-acasa.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna!
Am prins si eu putin timp sa va mai scriu...Am doua mari rugaminti: prima, pentru BB yasmi: stiu sigur ca ti-am admirat caruciorul sport pe care l-ai cumparat pt printesuca ta! Poti, te rog, sa-mi dai detalii?...marca, kg, reglaj spatar...esti multumita?...Please! Si eu vreau un sport si nu ma pot decide...A doua rugaminte, apropo si de ce povestea Eni - Eni, te inteleg atat de bine!! N-ai reactionat exagerat deloc! E dreptul tau sa-ti cresti copilul asa cum stii ca trebuie! Eu mor pe mentalitatea asta a romanilor ca bunicii tre' sa creasca nepotii!!
Deci, am mare nevoie de un sfat si de parerile voastre: ce e mai important? Un venit mai mare in familie (considerabil mai mare, din pacate!...) sau mami care sa stea cu bebe?...Nu vreau sa provoc dispute. Nu judec si nu fac aprecieri, e vb doar de situatia mea, personala...Ar trebui sa ma intorc la munca pe 1 iulie, iar bebe sa ramana cu soacra!Sotul nu accepta ideea unei bone, iar crese...nici vorba! Iar eu nu vreau s-o las cu soacra! Desi stiu c-o iubeste, nu am incredere in ea si nu suport ideea in sine!...Va rog, daca aveti sfaturi...Trebuie sa iau o decizie...
Si inca o intrebare: stiu ca sunt fete care se ocupa de diverse proiecte de acasa (traduceri -asta e si domeniul meu, programare...) Voi cum lucrati? Ca eu stiu ca n-avem voie sa avem alte venituri ca sa putem primi amaratii aia de 6 milioane?!?...
Va rog mult sa nu ignorati mesajul meu...sunt in agonie vizavi de intoarcerea la munca si orice parere e binevenita!
Adela si eu incep munca la 1 iulie oficial,neoficial lucrez de cand avea Maria doua luni ,dar lucram acasa ...incep in primul rand ptr ca cele 8 mil mi se par fff putine in comparatie cu cat am eu salariu si in al doilea rand ptr mine .Si mie mi se rupe sufletul cand stiu ca o sa ramana acasa dar cred ca este mai bine acum decat la 2 ani cand o sa fie mult mai atasata de mine.Parerea mea...
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Eu luna asta ar trebui sa primesc banii pentru alocatie.Stiti cumva daca-i voi primi retroactiv,la zi sau numai pe 2 luni ca si indemnizatia?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
loub_erika spune:
Am pus cateva poze,pe mailul comun,ca sa ne vedeti ce mari suntem !
Multumim mult de complimente,ancadragoman in avion trebuie sa ti copilul in brate,eu am tot incercat sa-i dau sa manance egzact cu cateva min inainte de a urca in avion,asa ca era binedispusa ptr inca 3 ore cat dureaza un zbor pana la Paris,in plus si doarme foarte bine ,ea sa obisnuit sa doarma in orice pozitie e pusa,am mare noroc cu treaba asta,dar cand am plecat in Miami,am luat la clas 1,ptr ca erau in jur de 9-10 ore de zbor,acolo ni sa dat un patut special ptr bebe,nici nu am simtit cum au trecut orele!
Am vrut sa va intreb daca ai vostrii au inceput sa va strige ,ptr ca a mea e tare scumpa,primul mama la spus pe 13 Mai si acum imi aduc aminte ca eram cu mama si ne-a bufnit plansul pe amandoua ,iar saracuta de ea nu intelegea ce se intampla,spunea in continuare mama,mama,doamne ce emotionata am fost,iar acum cand se trezeste ma striga,ca sa vin sa o iau,se pare ca ma striga doar cand are nevoie de ajutor si cand vrea sa pape!!
Ok,hai ca in cursul zilei de azi cu jutorul lui Vasari,am sa adaug si eu poze din fiecare luna,in albumul comun,va pup dulce ,plec in parc la plimbarica si agatat de mamici!!!
ancadragoman spune:
Erika mersi mult ,noi mergem in Spania si zborul nu este f lung
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Erika,tare frumoasa Angelina ta. Si grasuna.Noi suntem pitici mici mici pe langa voi. Robert al meu are 3 ani jumate si abia abia ajunge la 14-15 kile.
Adela,in legatura cu serviciul,numai tu vei sti ce vei face si cum e mai bine pentru voi.E foarte greu de luat o hotarare cand e vb de bani. Si multi.Banii is necesaru pentru un viitor mai bun,pentru o casa,masa,masina...si orice-am face intotdeauna is prea putini,inca ne-ar mai trebui. Dar din pacate cu bani nu poti cumpara primul cuvant al copilului,primii pasi...
Cand am inceput serviciul la Robert,aveam varianta cresa sau bona.Pana la urma am apelat la soacra. Nu mi-a convenit,dar am considerat ca e varianta cea mai buna pana la urma.Cu reguli stabilite de la bun inceput.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...