Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by g24hit
mama a iesit afara cu micutza asa ca merg sa muncesc si eu cate ceva.
pupici.
ENI si IULIA( 13.11.2007)
ce bine de tine.....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Aralia spune:
quote:
Originally posted by g24hit
am venit si eu sa ma plang la voi....sunt tare suparata si trista....
am fost pe la soacra....si m-a facut sa ma enervez, sa plang, sa-mi iau copilul si sa plec acasa tremurand toata....firar sa fie de lume care nu te lasa sa iti cresti copilul asa cum vrei si cum crezi ca e mai bine
dupa ce ma mai stresase inainte cu toate cele, ma pun si eu la masa sa mananc ceva( nu imi era foame doar pofta de cartofi prajiti),a luat fata si intr-una zicea "ui ce mananca mami si tie nu iti da,hai sa iti puna buni pe limba sa vezi gustul...bla,bla"eu nu si nu,ea pleaca cica"hai sa vedem ce gasim pt fetita sa pape"....si parce am presimtit eu ceva,i-am facut semn sotului,el se uita atent si merge apoi catre ea...si ce credeti ...ii punea capsune pe buze,limba mai stiu eu cum...instantaneu am inceput sa tremur,m-am dus si i-am luat fata din brate(ea:pai nu i-am dat numai i-am aratat-o /dar cand m-a auzit a luat repede un servetel sa o stearga la gurita)mi-am facut bagajele si am plecat acasa toata tremurand si plangand si cu un car de nervi....
acum ma gandesc...poate totusi am exagerat....dar credeti-ma nu m-am putut stapani....oricum ea le stie pe toate si eu nu fac nimic bine....de ce nu ii dau lapte de vaca?de ce ii mai calc hainele? de ce o culc la 19 ca e prea devreme?astea sunt numai cateva exemple...
sper ca nu v-am suparat dar m-am descarcat si eu....a reusit sa imi strice ziua...
oare ati inteles ce am scris ca n-am prea stat sa gandesc...am scris asa cum mi-a venit....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Nasol! Si tocmai capsuna si-a gasit sa-i dea, cand se stie ca e alergogena si va dezvolta intolerante mai tarziu! Asata e aiurea cu alimentele alergogene, ca multe persoane spun ca ""I-am dat si nu s-a intamplat nimic!"" dar peste cativa ani copilul devine sensibil...si atunci e prea tarziu...atunci aceleasi persoane spun ""asa e copilul meu, mai sensibil!""
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ancadragoman spune:
Neata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Araliacum i-ai dat piersica? din borcanas sau cumparata? Cele cumparate sunt mai acrisoare decat cele din borcan.
Noi azi ne-am cantarit si avem 9,560 kg. E baiat mare Nu mai sunt asa de stresata de greutatea lui. Nu mai stam pe spate ci ne invartim instantaneu pe burta si cand ne plictisim plangem ca nu stim invers. Dar pe burta ne diricam funduletul, adica stam in genunchi, un mic inceput.
Azi cu sotul l-am tuns, ca avea un smoc in fata si se uda asa de rau transpira si ne-am hotarat sa-l tundem. A stat la inceput apoi a plans dar numai un pic.
I-am dat piersica proaspata. Astept acum sa apara piersicile noastra ca sa-i mai dau. Caisa a mancat bine.
Felicitari pentru statul in genunchi! Asa incepe distractia!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ancadragoman spune:
Si noi am mancat piersica ,dar eu ii dau de vreo 2 luni ...
Felicitari ptr cei nascuti azi!!!!!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
loub_erika spune:
Buna dimineata,se vede ca voi nici dumninica nu faceti pauza,dar am citit rapid ca sa va pot scrie si eu cateva randuri ,mai ales explicatia de ce am disparut asa de pe forum!
Am fost plecati din tara,mai tot timpul,oricum Angi calatoreste cu avionul de la 2 luni,asa ca acum e obisnuita si cu trenul,vasul,avionul,ma bucur ca-i place si nu are rau de mare sau inaltime,suntem tare mandri de ea,a crescut enorm,la numai varsta de 7luni avem deja 12kg,suntem in topul listei de la pediatrie,dar vreau sa spun ca nu e numai grasuna,avem 76 cm,deci sigur e ereditar,ptr ca si noi in familie suntem inalti si bine facuti!
Ma bucur ca nu e bolnavioara deloc,primi dintisori ne-au aparut la 4 luni jumate,iar azi noapte cred ca am avut un pic de temperatura din cauza altora care sunt pe drum,in rest papam orice ,la inceput a fost mai greu un pic cu morcovii dar ne-am obisnuit repede!
Revin ca sa trezit Angelina si trebuie sa papam,revin cu alte detalii ,apropo care e parola de la albumul comun,ca nu mai stiu si as vrea sa pun si eu ceva poze!
adelamaria spune:
Buna!
Am prins si eu putin timp sa va mai scriu...Am doua mari rugaminti: prima, pentru BB yasmi: stiu sigur ca ti-am admirat caruciorul sport pe care l-ai cumparat pt printesuca ta! Poti, te rog, sa-mi dai detalii?...marca, kg, reglaj spatar...esti multumita?...Please! Si eu vreau un sport si nu ma pot decide...A doua rugaminte, apropo si de ce povestea Eni - Eni, te inteleg atat de bine!! N-ai reactionat exagerat deloc! E dreptul tau sa-ti cresti copilul asa cum stii ca trebuie! Eu mor pe mentalitatea asta a romanilor ca bunicii tre' sa creasca nepotii!!
Deci, am mare nevoie de un sfat si de parerile voastre: ce e mai important? Un venit mai mare in familie (considerabil mai mare, din pacate!...) sau mami care sa stea cu bebe?...Nu vreau sa provoc dispute. Nu judec si nu fac aprecieri, e vb doar de situatia mea, personala...Ar trebui sa ma intorc la munca pe 1 iulie, iar bebe sa ramana cu soacra! Sotul nu accepta ideea unei bone, iar crese...nici vorba! Iar eu nu vreau s-o las cu soacra! Desi stiu c-o iubeste, nu am incredere in ea si nu suport ideea in sine!...Va rog, daca aveti sfaturi...Trebuie sa iau o decizie...
Si inca o intrebare: stiu ca sunt fete care se ocupa de diverse proiecte de acasa (traduceri -asta e si domeniul meu, programare...) Voi cum lucrati? Ca eu stiu ca n-avem voie sa avem alte venituri ca sa putem primi amaratii aia de 6 milioane?!?...
Va rog mult sa nu ignorati mesajul meu...sunt in agonie vizavi de intoarcerea la munca si orice parere e binevenita!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Fetele,a cumparat cineva produse de pe VANSTORE???Am vrut sa-mi fac cont la ei si imi cer CNP si alte detalii pe care nu le consider necesare pt achizitionarea produselor de pe siteul lor...Ce au ei cu CNP-ul meu???
Poate vor sa-ti faca un cadou...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
erika, wowww 12 kg...da e mare printesa ta!!! asteptam poze!!
adelamaria caruciorul e bertoni daytona, are vreo 3 pozitii la spatar si e ok. acu o sapt si-a luat si prietena mea la fel dar modelul mai mic un pic. se strange tip umbrela si e usor. asta si l a luat prietena mea: http://www.littlebaby.ro/carucioare-copii/carucioare-sport/picadilly/prod_848.html si asta il am eu:http://www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-bertoni---daytona-sport-cu-cos-landou-separat-pink-mix/ eu sunt multumita de el, dar daca ar fi sa cumpar din nou , bineinteles la varsta pe care o are as alege unul si mai sport, sau macar varianta pe care a luat-o prietena mea.
in leg cu jobul eu mi-am mai spus parerea: eu una vreau sa lungesc cat pot astia 2 ani, sa stau cat mai mult cu printesa mea. eu nu vreau sa pierd primii pasi, primele cuvinte...etc!! e doar parerea mea, sa nu dati cu rosii...
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
sanduta spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna!
Am prins si eu putin timp sa va mai scriu...Am doua mari rugaminti: prima, pentru BB yasmi: stiu sigur ca ti-am admirat caruciorul sport pe care l-ai cumparat pt printesuca ta! Poti, te rog, sa-mi dai detalii?...marca, kg, reglaj spatar...esti multumita?...Please! Si eu vreau un sport si nu ma pot decide...A doua rugaminte, apropo si de ce povestea Eni - Eni, te inteleg atat de bine!! N-ai reactionat exagerat deloc! E dreptul tau sa-ti cresti copilul asa cum stii ca trebuie! Eu mor pe mentalitatea asta a romanilor ca bunicii tre' sa creasca nepotii!!
Deci, am mare nevoie de un sfat si de parerile voastre: ce e mai important? Un venit mai mare in familie (considerabil mai mare, din pacate!...) sau mami care sa stea cu bebe?...Nu vreau sa provoc dispute. Nu judec si nu fac aprecieri, e vb doar de situatia mea, personala...Ar trebui sa ma intorc la munca pe 1 iulie, iar bebe sa ramana cu soacra! Sotul nu accepta ideea unei bone, iar crese...nici vorba! Iar eu nu vreau s-o las cu soacra! Desi stiu c-o iubeste, nu am incredere in ea si nu suport ideea in sine!...Va rog, daca aveti sfaturi...Trebuie sa iau o decizie...
Si inca o intrebare: stiu ca sunt fete care se ocupa de diverse proiecte de acasa (traduceri -asta e si domeniul meu, programare...) Voi cum lucrati? Ca eu stiu ca n-avem voie sa avem alte venituri ca sa putem primi amaratii aia de 6 milioane?!?...
Va rog mult sa nu ignorati mesajul meu...sunt in agonie vizavi de intoarcerea la munca si orice parere e binevenita!
Bun si eu ma intorc in septembrie la lucru. Pot sa spun ca 50% din cauza banilor si 50% din cauza ca asa vreau eu. Copilul il voi lasa cu mama mea. Sotul accepta si o bona, dar dupa cum a spus el una tanara daca se poate . daca nu as avea cu cine sa-l las, nu m-as intoarce la lucru. Nu l-as lasa in nici un caz cu cineva in care sa nu am incredere, cel putin acum la vastra asta.
Stiu persoane care lucreaza de acasa, dar fara sa declare aceste venituri, adica la negru.