Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
De la ce varsta se da banana? Ieri mancam eu o banana si i-am pus si ei putin pe limba, plescaia incantata, ma gandesc ca i-o fi placut. Ar fi mare lucru. Ieri si azi i-am dat piure de piersica amestecat cu suc de morcov, o nebunie, mie chiar mi s-a parut bun, dar Eva ia o fata asa de plictisita, se uita in gol, se joaca cu ce e pe langa ea, si, ce ma omoara cel mai tare, nu deschide gura. A mancat cam 60-70g. Ce parerea aveti? E mult, e putin?
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
La noi a fost al doilea fruct introdus. Unii doctori recomanda chiar sa incepi diversificarea cu banana, asa ca eu cred ca poti sa-i dai linistita.
Azi am incercat sa-i dau piersica si a fost un esec total...
Urla de foame si i se scurgea din gurita si se uita disperata la mine, de parca as fi torturat-o..isi mai baga degetelul in gura ostentativ...pana la urma am cedat si i-am facut laptic pe care l-a baut pe nerasuflate!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
bb_yasmi spune:
seara buna!!!!
multumim pt urari!!
LA MULTI ANI PT BB Luca Rares de Dany2007!!!
LA MULTI ANI SI PT SARBATORITII DE MAINE: BB ANTONIA DE ADRIANA si BB STEFANIA DE CAMI!!!
Eu sunt atata de fericita!!!! maine vine mami meu !!! in sfarsit!!!
sunt foarte bucuroasa ca iasmi a luat in 2 saptamani 700 grame!!! aseara am cantarit-o!!! mananca fff bine, orice i-as da, dar nici nu ma stresez cu e e "voie" si ce NU!!!
numai bucurii peste bucurii!!!
aaaaa ....si ieri, la 7 luni fix, ne-a iesit caninul!!!! ufff bine ca am scapat si de asta!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Vasari spune:
Eni, esti foarte draguta, eu cred ca as fi facut scandal, cu toate ca sunt o fire tare linistita. Trebuie sa inteleaga faptul ca voi sunteti parintii si sa accepte hotararile voastre (bune sau rele). Imi pare tare rau. Ramai pe pozitie fara sa-ti faci procese de constiinta. :)
Aralia, eu sunt la etapa in care ii dau inainte laptic si apoi mergem la masa (in vreo 30 min). Macar asa e mai linistita.
BB, ma bucur pentru dintisor. Cred ca esti fericita ca-ti vine mama, si eu o vad foarte rar pe a mea. Am avut-o o saptamana cand a fost plecat sotul meu si a fost super!!
Stiti ce face Maria acum?? In loc sa doarma se tine de sotul meu si din culcat pe burtica se ridica aproape de tot in picioruse. Adica sta in picioare si se tine cu mianile de el! In conditiile in care ea nu se ridica singura in fundulet!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
bb_yasmi spune:
alina, da mie asa dor de ea, a plecat acu 4 luni!!!
wowww super!!! ptiu-ptiu pe ea!! daca poti filmeaz-o sa o vedem si noi!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ellis spune:
Gata pe ziua de azi!
Am plecat la ora 10, intors la 19, Margelutza mea a papat 3 mese in oras, a fost super bine, a dormit la neamuri, a primit cadouri si a ajuns rupta acasa, baita, papa si somn. Azi a batut recordul, a papat 260 spanac + out, ar mai fi vrut, dar mi-a fost mie teama; cred ca incep sa-i dau cu portia, ca picam in cealalta extrema.
Si a fost filmata pt Super Bebe TV, emisiunea de la romantica, au filmat-o mult ca se dadea la camera lor si era tot un zambet.
I-am luat o carticica din material textil, imi place tare, maine dupa ce o spal i-o dau la citit!
ADRA si eu am gasit apeluri de alea, nu am reusit sa raspund niciodata! De unde au astia nr noastre? Firmele de telefonie dau numerele asa?
ENI - las-o pe soacra-ta, sau trimite-o undeva! Capsuni s-a gasit ea sa-i dea?! Si de ce sa nu calci rufele? Eu calc tot, acum nu neaparat pt dezinfectare, ca suntem mari, dar asa m-am obisnuit, si niste lucrusoare asa dragute, de ce sa nu le calci? Ce ma enerveaza astia care se baga aiurea! Eu i-am pus pe toti la punct si acum imi zic asa "uite, iti zic si eu, tu oricum faci cum vrei, dar nu e bine sa..?", parca e mai bine asa, oricum eu imi cresc absolut singura copilul, asa ca nu au tupeu sa intervina.
Felicitari, BB, pt greutate, vezi, sa nu te mai stresezi!
MARIA de ALINA esti foarte tare!
Ma bag si eu la nani, pupici!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Vasari spune:
BB, n-am fost pe faza. Nu mi-a trecut prin cap sa o filmez... Data viitoare!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by g24hit
am venit si eu sa ma plang la voi....sunt tare suparata si trista....
am fost pe la soacra....si m-a facut sa ma enervez, sa plang, sa-mi iau copilul si sa plec acasa tremurand toata....firar sa fie de lume care nu te lasa sa iti cresti copilul asa cum vrei si cum crezi ca e mai bine
dupa ce ma mai stresase inainte cu toate cele, ma pun si eu la masa sa mananc ceva( nu imi era foame doar pofta de cartofi prajiti),a luat fata si intr-una zicea "ui ce mananca mami si tie nu iti da,hai sa iti puna buni pe limba sa vezi gustul...bla,bla"eu nu si nu,ea pleaca cica"hai sa vedem ce gasim pt fetita sa pape"....si parce am presimtit eu ceva,i-am facut semn sotului,el se uita atent si merge apoi catre ea...si ce credeti ...ii punea capsune pe buze,limba mai stiu eu cum...instantaneu am inceput sa tremur,m-am dus si i-am luat fata din brate(ea:pai nu i-am dat numai i-am aratat-o /dar cand m-a auzit a luat repede un servetel sa o stearga la gurita)mi-am facut bagajele si am plecat acasa toata tremurand si plangand si cu un car de nervi....
acum ma gandesc...poate totusi am exagerat....dar credeti-ma nu m-am putut stapani....oricum ea le stie pe toate si eu nu fac nimic bine....de ce nu ii dau lapte de vaca?de ce ii mai calc hainele? de ce o culc la 19 ca e prea devreme?astea sunt numai cateva exemple...
sper ca nu v-am suparat dar m-am descarcat si eu....a reusit sa imi strice ziua...
oare ati inteles ce am scris ca n-am prea stat sa gandesc...am scris asa cum mi-a venit....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Eu te inteleg foarte bine.
Si soacra mea tot ma bate la cap ca de ce nu manaca copilul ce mancam si noi, ca de ce nu-i zdrobesc in gurita mea si apoi sa-i dau lui, de ce doarme ziua , de ce trebuie sa manance si sa doarme la ore fixe, de ce doarme la 19 ca e devreme, de ce nu-i calc hainele si as putea continua pana dimineata.
Nu cred ca ai exagerat daca ai reactionat din simptirile tale.
Eu la soacra mea i-am spus in fata, ca daca face ceva la care eu am spus nu, nu mai vin in vizita pe la ea. Sper sa ma i-a in serios, ca doar eu ma chinui cu el acasa nu ea.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
Araliacum i-ai dat piersica? din borcanas sau cumparata? Cele cumparate sunt mai acrisoare decat cele din borcan.
Noi azi ne-am cantarit si avem 9,560 kg. E baiat mare Nu mai sunt asa de stresata de greutatea lui. Nu mai stam pe spate ci ne invartim instantaneu pe burta si cand ne plictisim plangem ca nu stim invers. Dar pe burta ne diricam funduletul, adica stam in genunchi, un mic inceput.
Azi cu sotul l-am tuns, ca avea un smoc in fata si se uda asa de rau transpira si ne-am hotarat sa-l tundem. A stat la inceput apoi a plans dar numai un pic.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
ellis spune:
incerc sa modific ceva la profil, de asta scriu, sa vad dc am reusit
noapte buna!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI