Prima sarcina - primele instincte materne
Raspunsuri - Pagina 21
gargaritza85 spune:
Leeloo,alina.n,Simonica,ayla,ganesha,maitreyi...voi ce mai faceti fetelor?cum va simtiti?toate bune?
maitreyi ce face minunea ta?
fericita de Arianna Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
Berarpiri spune:
gargaritza cred ca va mai trebui mult,din pacate,pana se vor schimba treburile la noi in tara cu dc si spitalele.
Vroiam sa-ti mai zic ca te admir pt. felul in care stii sa exprimi ceea ce simti in cuvinte.Eu nu prea reusesc...dar sa stii ca citind
ce ai scris in timpul sarcinii,m-am vazut pe mine.Si eu mi-am dorit f
mult un bb,si din momentul cand a luat viata in burtica mea,mi-a schimbat total viata,si numai in bine.Nu conteaza ca am suferit la nastere,ca am fost si mai sunt obosita cateodata ca nu doarme...cand ma uit la ea sunt atat de fericita...
Nu cred ca se va schimba culoarea ochisorilor,e foarte intensa...
oricum e frumoasa si daca ii va avea a lui tati,pana la urma.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ertina spune:
da garga, m-ar interesa unde ti-ai facut tu ecografiile si cam cat te costa una. Cat despre tratamentul acela..eu am trecut de 13 sapt, dar sper ca dr sa stie cand sa mi-l administreze.
M-am interesat prin cunostinte de un dr la Filantropia. O sa am un raspuns zilele astea.
Cat despre triplu test, am inteles k trebuie sa ai eco facuta cu 2 zile inainte. Dr meu a zis sa vin pe 15 dec sa luam sange pt triplu test, dar nimic de eco. Ultima am facut-0 la 12 sapt si 3 zile. Eu m-am gandit sa mai fac una inainte de TT. Offf ca tare incurcata mai sunt.
14 ( abia vineri )
gargaritza85 spune:
Berarpiri
poate nu simti nevoia sa exprimi in cuvinte ceea ce simti...dar sunt sigura ca ai in suflet multa multa iubire pt micutza Ambra, si o impartasesti cu ea zide zi...asta e mai important decat a scrie
eu am facut ce am simtit...si am simtit nevoia sa impartasesc cu altii sentimentelemele de graviduta...si mai nou de mama...imi pare asa rau ca nu mai am timpul care il aveam...as fi scris mult mai mult...dar o sa vina si vremea scrisului![]()
ertina linisteste-te ca o sa fie totul bine. eu eco am facut la Sanador si sunt dstul de scumpe..410 lei, dar pe ultima suta de metri am descoperit un centru undeva la foisorul de foc unde erau putin mai ieftine si am fost multumita de cumam fost tratata. uite aici site-ul lor...au si preturile afisate. www.intromed.ro/Obstetrica-Ginecologie/0/2/" target="_blank">aici
ce ai facut cu doctorul pana la urma?te-ai mutat la Filantropia?
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
gargaritza85 spune:
Va invit la Capitol Nou
bebe si pe tati lu' bebe
pozici