Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Nicol, si aici cam bate vantul, poate s-o potoli pana dupa-masa. Cel mai bine de parcat e de pe bd Tineretului, e o intrare in apropiere de Palatul Copiilor sau cum ii zice. Parchezi si de acolo intri in parc, treci pe langa un teren de joaca, ajungi la lac, faci stanga si imediat e cafeneaua, cu mese din lemn, singura de acolo, n-ai cum sa o ratezi. Se poate sta si inauntru si afara; am studiat aseara: inauntru e nasol daca se fumeaza, se simte, plus ca nu cred ca au loc atatea carucioare ; afara e ok desi pe alocuri cam curent de la lac. Bine, dar sper ca n-o sa stam doar jos la cafenea, ne mai si plimbam, nu?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by nicol_conte
[quote]
Ai dreptate , si aici la noi bate vantul.Fetelor ,la Bucuresti cum e vremea? La intalneala unde stam inauntru sau afara?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
cred ca afara, e terasa in parc, dar este si acoperita, daca e nevoie putem sta inauntru!
eu ma gandeam sa nu stam prea mult la terasa, poate mergem si prin parc sa ne si plimbam cu bebeii.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Am cam fortat-o pe Iulia sa manance si a varsat, dupa care a tras un zambet urias, fermecator
Mesteresc capitol nou si apoi ma duc sa
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
CAPITOL NOU!!
Naty
Iulia mea
nicol_conte spune:
Luny si Naty multumesc .Sigur ca o sa ne si plimbam.
Eu am terminat deja o tura de , v-am luat-o inainte.
Kitzy sunteti 2 frumoase. Fetitele noastre sunt printre cele mai mici dintre puiutii de randunici.
Mau duc sa fac cate ceva ca tot sta pitika cuminte in patut si nu zice nimic.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez