Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Heeey, Cristina, Alice, Clau...se raceste cafeaua.
I-am trimis eu Tuchitei nr meu. Ce mila mi-e de ea ca se intoarce la lucru
ma duc sa beau si o cafea reala, sa biberonez Iulia si revin. pUpici.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

merci de cafea Tuchi, sa ai o zi buna si linistita azi!

Blankar, offf prin ce-ati trecut, tare rau imi pare. Cred ca a fost cumplit sa-ti vezi puiul asa. Multa sanatate si putere!

Bubu, si mie mi-a fost dor de tine, dar imi dau seama ce ocupata esti cu puii tai. Eu acum o am doar pe Rebecca cu mine. Si mie-mi pare tare rau ca nu ajung azi, nu pot sa vin cu metroul sau autobuz, iar randunoiul are ziua super incarcata, nici macar nu este in oras azi si vine diseara tarziu.

Rebecutza isi canta, semn ca vrea sa faca nani.

Revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Saru'mana de , tuchi! Sa ai azi o zi usoara, sa treaca repede si Sebi si Ilinca sa nu-ti duca dorul!

Mihutza, faina freza, da' in poza! Mai ramane sa-mi si iasa! Bravo pt silueta invidiata de americance, adevarul e ca romancele se tin tare bine. Si eu ii dau suzi Theei in timpul zilei, sa adoarma, pt. ca o vad cam cand are nevoie (plus ca eu am un indiciu clar: dc o iau in brate, incearca sa-mi suga umarul si atunci e clar, trebe suzi!)

blankar, sanatate multa!

nicol, tare frumoase fetele tale!!!

ariel, ma bucur ca ti-ai ales o tunsoare de acolo, azi merg si eu, sper sa ma lase Thea, la mine e cu bilet de voie Nu stiu dc ai citit ceva mai in urma, zicea Ioana ca ea a luat METOCLOPRAMID (sper sa nu fi scris vreo prostie. Ioana, ajuta-ma!) pt lactatie si a avut efect.

vio, grozav bb Sean in piscina, cu tati.

Am cam terminat cafeaua, merg sa ,, , apoi iesim afara.

Sa aveti o zi buna va ureaza Buzaul!

P.S. Cuscra, sa nu ma lasi sa-ti duc dorul, ca fac urat!

Naty, merci!!! Inca mai e calduta, da' dc nu dadeai strigarea, o beam rece si nu-i buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia n-are chef sa manance; am pus-o la noi in pat unde face exercitii de rasucit de pe o parte pe alta. A reusit si de pe burta sa se intoarca pe o parte, mai avea putin si ajungea pe spate, dar am ajutat-o eu ca era nervoasa ca nu reusea! . Imi convine de fapt sa-i decalez un pic programul, altfel ar pica ora de masa fix la 16-16.30
Blankar, Doamne ajuta sa se fi terminat problemele si Eric sa fie sanatos tun! Noi te asteptam cu drag.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

M-a terminat vantul asta de la noi!!!Nu cred ca-i zi in care sa nu fie vant, dar azi e ceva de speriat, iar nu putem iesi afara....Cum sa inteleaga Thea lucrul asta? Ca tare ii place sa plecam la plimbare, acum se trezeste si incepe sa se agite, ca stie ca este ora de iesit...Offfff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine!

Iau si eu o gura de cafea, dar cu lapte..hhmm...ce buna e..

Tuchita- sa ai o zi usoara!Te compatimesc..

Alice mersi de aprecieri. La cate activitati ti-ai pus in minte sa faci azi, cred ca ajungi diseara afara..poate mai reduci din ele. Inchpuieti ce-i la noi acasa dupa 2 zile de musafiri,da' ce puii mei...pot sa mai astepte..

Clau si mie imi pare rau ca nu vii la intalnire.

Naty de ce parte a parcului e cafeneaua? Ca vreau sa-i spun randunoiului ca sa stie sa ma aduca direct, sa nu bajbaim p-acolo.Parcarea de ce parte a parcului e?Poti sa-mi spui in termeni "bucuresteni" ca el cunoaste foarte bine capitala si se descurca.Pupici Iuliei, abia astept sa o vad

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

quote:
Originally posted by aliceionescu

M-a terminat vantul asta de la noi!!!Nu cred ca-i zi in care sa nu fie vant, dar azi e ceva de speriat, iar nu putem iesi afara....Cum sa inteleaga Thea lucrul asta? Ca tare ii place sa plecam la plimbare, acum se trezeste si incepe sa se agite, ca stie ca este ora de iesit...Offfff!

Ai dreptate , si aici la noi bate vantul.Fetelor ,la Bucuresti cum e vremea? La intalneala unde stam inauntru sau afara?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pozici noi la semnatura daca vreti sa le vedeti, la 5 saptamani si 2 zile

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

helau!
m-a terminat Mufa cu trezitul asta al lui, azi la 5,30, cu ceva colici, nu mai vazusem demult...si s-a frichinit pana la 7, apoi a atipit cate jumate de ora..sunt zombi iar...
clau, offf..ce rau imi pare ca nu poti sa vii la intalneala
tuchi o zi usoara la job!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Pozici noi la semnatura daca vreti sa le vedeti, la 5 saptamani si 2 zile

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

sunteti 2 frumoase!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput