Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 18
nicol_conte spune:
Blankar imi pare tare rau ca ati patit asa un necaz, dar ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine. Multa sanatate puiului tau!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
bubu05 spune:
Tuchi, esti o draguta! acum mi-am dat eu seama ce e cu epiziotomia mea Cusaturile cred ca sunt bine, ca nu ma mai doare nimic, insa egzista pe-acolo, la exterior, niste excrescente de piele, care au iesit cand m-am scremut eu si asa au ramas Eu cred ca alea trebuiau cusute in interior sa nu se mai vada...sunt varza! O sa ma lamureasca dr. cand m-oi duce...
Simo, saru'mana de intrebare! Copilasii sunt bine, Vlad cu nebuniile, obrazniciile si ala mic papa/nani/plans si din cand in cand hlizit.
Sper sa ajung si eu maine in parculet, am vorbit deja cu cumnatica mea sa vina cu noi, sa ne aduca cu masina. Sa vad cum fac si cu Vlad, daca il iau si pe el(atunci e ora lui de somn, poate reusesc sa-l culc mai devreme si sa-l trezesc la 4).
M-am uitat pana acum la Inima de tigan, in ultimul timp nu am ratat nici un episod. Mi-a placut!
Sper sa fie maine vremea frumoasa, nu ca azi...
Clau, imi pare rau ca te-ai certat cu randunoiul...tare mult vroiam sa vii si tu!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ariel_7000 spune:
Doamne blankar prin ce ati trecut!!! mi se rupe inima numai cand ma gandesc cat a suferit bietul pui!!! Doamne ajuta sa se recupereze repede sitie curaj in continuare mamico!
naty si eu am vrut sa-ti zic ca tubsa semeni cu randunelul tau:)))
vio, superb filmuletul de la piscina!! vreau si eu! merci pt ca m-ai bagat in seama si pe mine cu problema mea...si multumesc din suflet pt sfaturi....cantarul e foarte bun. e balanta sibiu, pt alimente, il folosea mama pt a-si cantari alimentele pt dieta ei de diabet. l-am testat, cantarind diverse chestii la care stiam greutatea dinainte. proba suptului i-am facut-o ca la "carte" . adica inainte si dupa supt si am constatat diferenta. ca sa mai verific iar i-am dat din bibe 60 ml, apoi l-am cantarit....deci, cantarul e ok...
de muls, o fac manual, caci am invatat tehnica la alex:))). am 2 pompe cu care nu fac mare lucru, am incercat si cu una electrica si nici cu ea nu am facut mare branza, asa ca tot manual...operatiunea dureaza cam 1 ora, la sfarsitul ei fiind satula de tot si de toate imi vine sa o las balta, dar ma gandesc ca e pacat sa nu incerc tot ce se poate incerca, plus ca mi-e teama de mastita sau alte complicatii...
mi-am luat galactogil si deja am baut prima doza. e gustos, sper sa fie si eficient, caci scump este (500000 lei o cutie de 210 gr.). ma indop si cu bere fara alcool...poate poate.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Ariel, baga mare cu galactogilul ca e f. bun! Iti tin pumnii sa vina laptic mult!
Blankar, si mie imi pare rau prin ce ati trecut...sanatate multa la puiut!
Ioana, am vazut si pozicile voastre de la botez, superbe! Si David e mai mult decat bine la 6,400 kg! Bravo!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihutza11 spune:
hello!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!! sa ne traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!
ma bucur ca v-a placut cafeaua mea , ca sa nu mai zic de laudele la Andra mea
Am vazut filmulete frumoase cu Tudor si Sean..
Tuchi si tu te intorci la munca.. off.. mamica curajoasa!
Luny si imi pare rau sa aud ca inca mai e problema cu randunoiul si tatal tau.. si ai mei au avut un moment din asta, si randunoiul meu e capos rau, dar pana la urma si-au revenit amandoi..
Apropo de kg..
am uitat sa va spun o faza haioasa, dar care m-a facut sa ma simt tare bine.. s-a intamplat acum cateva saptamani (cred ca avea Andra o luna si ceva).. iesisem la plimbare cu caruciorul si trece o masina pe langa mine, aici in cartier..se opreste in dreptul meu, erau 2 tipe si cea de la volan ma intreaba daca tocmai am nascut si zic "da", la care ea: "wow! you look great mom!!" .. mai nu imi mai incapeam in piele cand am auzit, abia asteptam sa vina randunoiul acasa sa ii spun ce lauda am primit.. hihihi
Adriutza si noi cand am venit am trecut prin JFK si intr-adevar e imens.. a trebuit sa schimbam terminalele si am mers cu air-train.. dar e super tare aeroportul! am ramas impresionati amandoi! si spor la facut bagajelul!
Alice faina freza... cred ca si eu ma tund cat de curand.. si mie imi cam cade parul si gasesc intre degetele fetei..
Naty da o fi fata tatii, dar cred ca are si de la tine! mamaaa ce freza ti-ai tras... la ce calduri sunt aici poate asa ar trebui sa ma tund si eu
Ioana super Davidutzul!
si totusi... inca o dovada ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele, asa se spune..oricum mai vedem cand o sa mai creasca
Vio am salvat si eu cu diversificarea.. super filmuletele cu Sean!
tot ce prind salvez sa fiu pregatita cand va veni momentul
Luny f frumosi ati fost la botez!
Nicol sa iti traiasca si tie fetele frumoase!
Simo creste Barosanelul, nu se lasa
Bubule icei!
Blankar imi pare rau sa aud prin ce ati trecut..uff.. bine ca acum e mai bine si Doamne ajuta in continuare!
cred ca ajung si eu la concluzia sa nu mai laud puiul ca isi da in petec... azi noapte a fost mai frichinita plus ca a adormit mai greu..si s-a trezit pe la 12.30.. am mai ametit-o ce am ametit-o dar la 1 a trebuit sa ii dau papa (prima trezire era abia la 2).. pe urma s-a trezit pe la 4 si tot asa am mai lungit-o un pic pana la papa.. si pe urma la 6.30 gata a fost pe baricade.. sper totusi sa fi fost inca un efect de la vaccinari.. ca nu imi place asa.. plus ca a trebuit sa apelez si la suzi, si noi noaptea nu apelam la ea, numai ziua..
Mamici cu bbi care suzeteaza, cat de mult suzeteaza bebeii? nu vreau nici prea des... plus ca ziua sa adoarma fara suzeta nu e chip..
gata.. ma duc sa fac un dus rapid, cat mai doarme ea..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bubu05 spune:
Mihutza, Stefan vrea suzeta doar cand e rupt de somn si nu poate sa adoarma. Cateodata nu-i trebuie, dar de cele mai multe ori se frichineste tare si se calmeaza doar cu suzi.
Mai, e ceva de groaza, n-am mai vazut asa ceva! el doarme doar pe burta si atat se frichineste pana adoarme ca se roteste in pat in sensul acelor de ceas si invers, de ajunge cu capul invers de cum l-am pus eu! mi-e si frica sa-l mai tin cu grilajul jos la patut! noroc ca are o margine de 15 cm si se opreste cu capul in ea!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
Ariel -tin pumnii sa vina lapticul!
Mihutza -ici. Antonia ia suzeta cand e mai agitata si o linisteste, cu conditia sa fie satula,dar nu o tine tot timpul in gura.Cateodata n-are chef de ea deloc...
Eu plec la nani ca sunt rupta de oboseala...n0am mai stat atat la calculator....
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
ariel_7000 spune:
pentru stimularea lactatiei am mai gasit produsul asta:
http://www.mariplant.ro/?p=productsMore&iProduct=783
costa in jur de 280 000 lei (la farmacia de langa mine) si ajunge cam 12 zile....cred ca merita incercat. dupa ce termin cu galactogil il incerc si pe asta :)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
cenia spune:
Salutare rindunici
referitor la suzeta Naomi nu poate adormi fara ea, doar daca o apuca somnul in timp ce suge scapam de tzitza falsa! cel mai greu e ca o scapa mereu sitrebuie sa stea cineva sa i-o bage mereu in gura.
sau si-o scoate cu mina in timp ce se frichineste sa doarma. si o tine strins in gura incit nu indraznesc sa i-o scot! si nici experienta suzaceasca nu am caci la primul nu am folosit-o.
de ciuda i-am cumparat o suzeta de 6 luni ca ma terorizeaza. ea oricum stie ce vrea: tipa de iti rupe urechile cind vrea ceva. nu are termeni de mediere, negociere: doar cum vrea ea! acum are o luna si citeva zile si mi se pare ca sta prea putin treaza. nu stiu cum sa o tin mai mult timp treaza!
Cenia , Naomi (28 apr.08)si David (3 ani)
tuchita spune:
'neata!
V-am facut
Eu plec la lucru!( azi ma duc mai tarziu un pic, de maine la ora asta voi fi deja acolo!)
Spor la ciripit!
imi trimite si mie cineva dintre cele care merg la intalneala un PM cu un nr de mobil, poate daca ajung mai tarziu sa vad pe unde sunteti?
PA!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze