Puiuti de Randunici 2008! (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ce frumos, o sa incerc si eu varianta asta! Si-asa o spal singura pe Rebecca...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Luny,Naty,Clau,Adriuta,Simo si multumesc.

Clau -rochita aceea am purtat-o si de revelion, o luasem special sa incapa burta in ea, si m-am simtit tare bine in ea!Insa pentru botez mi-am cumparat un costum din fusta si corset cu care am stat imbracata doar vreo 2 ore si apoi m-am dus sa ma schimb ca ma scotea din sarite corsetul ala, si nici nu-mi gasisem sutien la culoare(auriu) ca sa nu se mai traga in jos. Dupa ce mi-am pus rochita am fost cea mai fericita.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maine suntem si noi prezenti (cu tot cu randunoi) la intalneala. Abia astept sa ne vedem.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, pai si ce faci dupa ce-l speli? Iesi din cada asa uda si-l imbraci pe el, sau cum? . Ma rog, eu oricum n-as putea ca n-am unde sa o imbrac in baie, decat pe capacul WC-ului!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mai fetelor, tineti-mi pumnii ca ma duc sa-l conving pe randunoi sa ma aduca maine la marea intalnire-imi doresc din tot sufletul sa vin.Problema e ca nu avem decat o masina si daca el are alte treburi eu nu am cu ce ajunge...si chiar daca aveam masina nu stiam sa ajung singura..

Si Clau- nu mai fi suparata sa treaca

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Acum am vazut ca am 4 stelute!!!

Nicol, merci, o sa-mi treaca...si eu.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

HAI NICOL! HAI RANDUNOI, ZI DA!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

Luny, pai si ce faci dupa ce-l speli? Iesi din cada asa uda si-l imbraci pe el, sau cum? . Ma rog, eu oricum n-as putea ca n-am unde sa o imbrac in baie, decat pe capacul WC-ului!

Naty
Iulia mea

baia noastra are o usa care da in bucatarie si inca o usa care da direct in dormitor, am iesit cu el in brate si l-am pus pe prosopul pregatit inainte pe patul meu,asa uda cum eram; o data invelit era la caldurica in prosop,iar eu m-am sters si m-am imbracat. Apoi l-am mutat pe masa de infasat cu tot cu prosop..nu ii e frig ptr ca las usa deschisa in asa fel incat sa fie aceeasi temperatura si in baie si in dormitor, iar inotul se face oricum in apa mai rece cu 2 grade decat pt baia obisnuita! si mi-a luat ceva timp sa ma prind de treaba cu temperatura in camera, pana acum vreo luna jumate urla ingrozitor cand ajungea in dormitor, chiar si infasurat in prosop, ptr ca faceam prea cald in baie si era usa inchisa, iar in dormitor normal ca era mai rece!!!dar de ceva timp, Mufa nu mai bazaie absolut deloc la baita, rezista cu stoicism pana ajungem la imbracat cand isi pierde rabdarea, si se mazgaie de foame!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

VENIM MAINE!!! URAAAA!!!CE EMOTII AM, ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC!

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

imi pare rau ca nu am putut intra de mult dar am trait cele mai nasoale 3 saptamani din viata mea
Eric a facut o infectie urinara cu e coli de la care febra 39,7
am ajuns la urgenta cu el,era cianotic abia mai respira,nu i se mai oxigena ca lumea tesutul
nici nu mai vreau sa imi aduc aminte ziua aceea
la spital l au stabilizat,a primit antibiotic intravenos si dupa o saptamana de tratament iarasi a facut febra 38,5.dr. nu au stiut sa ne spuna din ce cauza si atunci l am dus in ungaria
pe langa infectia urinara a luat si rotavirus din spital(sa nu va povestesc ce conditii mizerabile sunt la pediatria din arad)
in ungaria am stat 10 zile si acum suntem acasa
am avut noroc mare ca e mancacios ca a varsat si a avut o diaree groaznica de la rotavirus
din pacate trebuie sa ii dau antibiotic zinnat 1,5 ml pe zi pana cel putin in iulie
imi este frica de antibiotic dar mai frica imi e de infectie urinara
saracul e plin de besicute in gura desi ii dau ceva fiole pt. flora intestinala
nu am mai citit ce ati scris dar sper ca ne mai linistin si pot intra mai des
va pup

Mergi la inceput