Puiuti de Randunici 2008! (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Nicol,ce bine arati...si f frumos botezul si cele 2 fetite ale tale...cochete de-a binelea!si,nu se vede ca ai fost asa grasuta...wow 9 kg????
Tuchi,si mie mi-e mila de spatele meu...nu ma mir ca am avut crize!Nu,David nu a fost chiar asa grasan...acum e piele si os!si ii dau dreptate lui Naty,care zicea ca peste cativa ani David(care e un firav) va fi aparat de Barosanel
Oana,chiar mi-a fost tare dor de tine!Ce-ti fac voinicii?
Roxana,-cum te mai simti???
Adriuta,tare mult m-as bucura sa ne vedem la Intalneala din Brasov!succes la bagaje
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
nicol, frumoase pozele, sa va traiasca micuta crestina!
Barosanelul arata tare bine si el!!
va multumim pentru aprecieri!, asa-i ca am baiat frumos foc, cuscra?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Am fost in Tineretului cu nasii nostri de casatorie, am stat la Cafeneaua Actorilor , ne-a prins si ploaia, traiasca acoperitoarea de ploaie, m-am felicitat de o mie de ori ca am luat-o, mai ales ca apara si de vant. Apoi am mers pe la ei acasa, am primit cadou pt Iulia un scaunel de masa; si ce credeti, am pus-o pe Iulia pe canapea si finutul meu s-a repezit, i-a luat manuta si a dat sa o pupe pe gurita , in ultima secunda l-a oprit ma-sa .
Am vazut film cu Sean si tati in piscina de am lesinat, nu alta si poze de botez fermecatoare, cu mamici splendide si mici printi luminosi...
Mai fetelor, eu zic sa ramana ora 16-16.30, si spun asta ca pana la 16.30 sa reusim cat de cat sa ne strangem, sa avem timp si de palavragit si sa nu se faca prea tarziu. Ok?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Si multumesc tuturor pt aprecierea tunsorii, va dati seama ca la asa curaj aveam nevoie de sprijin!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
va doresc sa aveti maine o zi minunata,cu soare,fara zapuseala,sa faceti multe poze si...sa va ganditi si la noi,Provincialele!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Nicol, frumoase fete ai, sa-ti traiasca! Si mi-a placut foarte mult rochia ta de la botez, iti venea foarte bine.
Simo, am vazut si barosanelul de 8 kg! Frumos foc!
Tuchi, tu maine te duci la servici? Daca da, iti urez multa putere caci o sa te gandesti numai la Sebaceu, dar cu trecerea zilelor o sa te obisnuiesti. Cred ca-ti este greu acum...
Eu mai zic o data ca nu o sa ajung maine , am mai zis de vreo 2 ori dar nu stiu daca a remarcat cineva si nu vreau sa-mi aud vorbe ca-s neserioasa! Nu am cu ce ajunge si mai ales acum ca-s si certata cu randunoiul , n-am de gand sa apelez la el. Asta e! Insa va urez o intalnire cat se poate de frumoasa!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
Clau, mare pacat ca nu vii, dar cine stie, poate se mai schimba calimera! Noi ne vom gandi la tine si vom vorbi de tine si de Rebe de o sa sughitati, nu alta!
Simo, vezi ca maine cat suntem noi la intalneala aveti emisiune la TV; tu, Cristina, Alice si cine stie mai cine va prinde frecventa tv. sa nu cumva sa ne intoarcem si sa gasim crenguta goala!
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Naty,am inteles...o sa fiu prezenta pe post!!!
Clau,imi pare rau ca te-ai amarat!sa treaca!
POZE
clauclau spune:
Naty, , sunt sigura ca o sa va ganditi si la mine! O sa stau cu fetele pe crenguta sa aveti ce citi la intoarcere.
Simo, da, sunt amarata, sper doar sa nu ma tina prea mult!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
Gata! am terminat de imbaiat, cremuit si alimentat Mufarina!
Am gasit varianta cea mai buna pt baie cand sunt singura acasa: umplem cada, intram amandoi in apa, Mufa sta in pluta si rade ca ii place sa se joace cu mine in apa, face exercitiile de asa zis inot(e mai lenes vad, ii place sa pluteasca, dar macar nu protesteaza nici cand ii arunc apa pe fata!),apoi il pun pe genunchi, il spal, il clatesc si gata!!!Ce a mai ras si s-a hlizit in timp ce-l plimbam pe apa, Doaaamneee, super a fost!! cu ocazia asta am stat si eu in cada plina cu apa, prima data dupa travaliu!
deci ramane stabilit, 16-16,30 pt maine, la Cafenea! ne vedem acolo!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!