Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
JulyMorning spune:
rainlover si andreutac LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata insorita :)
Alina, aplauze pentru baby-boy. O sa ai o pereche frumoasa de prichindei :)
300 factura la electrica se poate plati si la oficiul postal si de obicei e deschis pana la ora 20 in timpul sapt.
vecinico, lasa, tu ca tre sa fim protective cu ce-i al nostru, nu?
anca, am primit un raspuns de aici si trimit in romania, iar transportul ar costa 25 de euro. Modalitatea de plata este prin paypal sau transfer bancar. Personal te-as sfatui prin paypal, comisionul de transfer in afara e foarte mare, ajunge la vreo 30-40 de euro cred. Vezi ca astia au si magazin, aici
http://stores.ebay.de/kikiwelt
Mai astept raspuns de la magazinul alalalt, care avea pagina si in limba engleza.
monica, vacanta placuta! Sa ai grija de voi si sa te odihnesti, cre'ca is cam ultimele momente in care putem sa facem asta... urmatoare vacanta... peste 20 de ani, cand pleaca de acasa "cupilu"
_
Our future determines our past
Fasolica de S26+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
girls!!
Moni, vacanta frumoasa iti doresc!!!
Anca, si la cat mai multe saptamani!!!
Laura, cautam cautam, avem si azi ceva vizite, luni am zis ca ne hotaram unde ne mutam. Ne-au placut doua apartamente dar nu am vrea sa ne hazardam. Sa vedem ce vizionam azi si luni.
Va urez sambata frumoasa!!!
25+ Luca
AMR 99 DE ZILE !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)
EvaF spune:
ALINA, FELICITARI PENTRU BABY BOY! CE FRUMOS!! ACUM AI PERECHE!!!
Edit: Parca Alexa vorbea de un "surior", nu? Sa inteleg ca a avut dreptate?
25+ Luca
AMR 99 DE ZILE !!!!!!
POZE
„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)
angelynna82 spune:
quote:
Originally posted by felicic76
fetele, la mine de cand cu hormonii de sarcina, sotul este pe taci si inghite. Cand nu mai poate rabufneste si dupa, sa vezi ce uraturi si strigaturi hehehe.....Si asa bine ma simt dupa ce tip oleaca.... In perioada sarcinii am facut ceva de care mi-e rusine si acum: m-am batut pe strada! da....eram pe trecerea de pietoni la unirii, aveam cam 10-12 saptamani de sarcina si o tipa, venind din sens opus m-a lovit in stern, de mi-am pierdut suflul. Avea ochelari de soare pe nas, era ora 9,30 dimineata si un buchet de flori in dreapta, cu stanga m-a lovit. Gandindu-ma ca putea sa ma loveasca in burta,eram si paranoia rau cu sarcina, am apostrofat-o: vezi pe unde mergi, scoate-ti ochelarii de pe nas si ea ........m-a injurat urat de tot. Atunci am vazut negru, m-am intors si m-am infipt in parul ei, avea si o coada lunga si am vrut s-o lovesc cu piciorul, ea s-a ferit, totul spre deliciul soferilor care asteptau sa trecem si care-mi strigau(vazusera faza) s-o las in pace ca-i nebuna, etc. Cireasa de pe tort era politistul cu fluierul in gura care a vazut toata faza si nu a schitat nici un gest decat de fluidizare a traficului, ceva de genul : omorati-va dar pe trotuar.
Seara i-am spus sotului si am avut toata aprobarea luidar acum parca mi-e rusine oleaca
Vasile
18+
bibinika
foto
felicic, mi-ai facut ziua mai frumoasa
Ma bag sa fac de mancare
21+ - posibil baietel
Bebe
alinushca spune:
_irina_ te-am trecut in listuta
Alina deci e baietel? Felicitari, sa-ti traiasca!
Rain_lover si andreutzac Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LAAAA MUUUUULTI AAAANI !
Cu sotzul ma inteleg foarte bine (ca doar e si el insarcinat). Dar hormonii mei dau iama in ceilalti (parinti, nasi, colgi, random)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
alexa si mami spune:
am venit, ne-am topit de caldura. alexa si-a luat niste timpenii de coafat, feon, perii, oglinda, agrafe si un scooby cu dvd acum ma executa pe mine
anca, monica, july, eva, alinushca dulce, multumesc mult pt urari. inca nu e f sigur, speram ca pina pe 19 iun cind mergem la buc, sa-i cada putza, glumesc, sanatos sa fie.
alexa simami
afibebe spune:
buna fetelor,
m-a apucat nostalgia.
sunt o mamica de sept-oct 2007.
mai aveti putin.
timpul trece repede.nici nu imi vine sa cred ca piticul meu are deja 9 luni si jumatate.
va doresc multa sanatate, sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
andy.p spune:
am venit si noi.La fel am crezut ca mor de cald.
Alina inspirata alexa stia ca va avea pe cine exersa.Andy si-a luat o masina de care deja s-a plictisit
De la caldura si hormoni am facut si eu o criza de nervi in oras,dar acu mi-a trecut ,iar sotzul meu de obicei nu prea ma baga in seama cand ma crizez...stie ca-mi trece repede.
felicic esti totala.Imi place tare mult de tine au un simt al umorului tare dezvoltat si felul cum povestesti e mortal.
moni cat va invidiez,concediu si odihna placuta
Eva sper sa gasiti ce cautati.
23+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
afibebe multumim.Trece repede timpul.Crestere mare in continuare.
23+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
alinushca multumesc mult de tot. Acum ma simt mult, mult mai bine.
afibebe cred ca e interesant sa citesti dupa un timp aceleasi aventuri si sa te regasesti.
Multumim de vizita! Poti sa mai intervii cand vrei, mai ales ca ai deja experienta...
Gata, am terminat si eu cumparaturile pe ziua de azi. Ma apuc de treburile casnice ca mi se pare ca nu le face nimeni in locul meu.
23+