Mamici norocoase de sept-oct 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

clau_geo, alinushca sa aveti grija de voi si lasati deoparte sperieturile. Ganditi-va mai degraba ca meseria de mamica incepe in 99,9% cazuri sub auspicii excelente, ca bb-ii vostri sunt sanatosi (ecograful nu minte :) ).

pup

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata fetele, va invit la un capucinno sau suc natural

Ieri a fost zi de relaxare daca pot spune asa, am facut mancarica si apoi a venit mama pe la noi.

Iubitul meu a venit azi noapte, in sfarsit am dormit si eu bine dupa atatea zile.

Clau si alinushca aveti grija de voi si lasati supararile deoparte.

toate fetele

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, sunt o lenesa m-am trezit la 10, ma rog asta dupa ce in prealabil m-am trezit la 8 cand a plecat sotzu la munca. Asa ca azi incep munca mai tarziu, sper ca nu observa sefa, hi hi
Am venit aseara de la munte, am fost in rezervatia Piatra Craiului, superrrrr, niste peisaje minunate. Am luat si eu aer curat, din pacate mai mult n-am putut face, duminica am avut niste dureri urate de burta a trebuit sa ma bag in pat dupa o plimbarica de 10 min (cred ca erau contractii ). Vreau sa zic ca drumul a fost ...de rahat (scuzati expresia),cred ca nici daca ma dadaeam in carusel nu-l zguduiam atat pe bebe.
Dar ma bucurca am iesit din bucuresti si am luat aer de munte, mi-a prins bine.

Clau, felicitari pentru bebelina grasunica , sa nu te mai panichezi, ai grija de tine mami si totul va fi bine.
Ieri de ziua copilului am fost la manastarirea Curtea de Arges si ne-am rugat pentru bebei, am cumparat si carticele de rugaciuni, o sa vedeti ca Dumnezu ne va ajuta si bebei nostrii vor veni cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumesc Cd si Angelynna pt sustinere.

Eva daca mergi la eco, multa bafta
EVA
EVA

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Musette multumesc! Avem un nume, dar il tinem secret :), glumesc, ca nu suntem convinsi, speram ca dr nostru sa spuna altceva. Daca ramine cu puta o sa-i spunem Ciprian. Clau, imi pare rau de intimplare, sper sa stai cumintica sa nu se mai repete.

alexa simami

Mergi la inceput

CD, ai trecut prin fata blocului meu , te puteam invita la o limonada rece!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Da, Anca, azi am morfofetala amanuntita la dr. Pop, la 15h00. Acum se vor putea face toate masuratorile foarte bine, ca suntem mari, avem 26 de saptamani implinite.
Ce ai tinut tu minte...esti o scumpa!!!
Eu nu am mai trambitat asa, nici nu ma asteptam la agitate, dar iti multumesc mult!
Astept echo dar nu mai am asa mari emotii ca pana in saptamana 20. Acum il simt pe Luca, stiu ca e bine, e altfel. Nici nu ma asteptam sa miste asa de mult, nu stiam ca asa misca un bebe, asa ca stiu ca e acolo bine merci. Nu am sperieturi, curiozitati, e o echo importanta si atat.
Astep sa vad mai ales daca avem 1kg, sau daca l-am depasit!!!

In schimb, sunt curioasa cum este dr. Pop ca, desi pare a fi cel mai bun ecografist de pe plaiurile mioritice, umbla vorba ca nu prea este comunicativ. Vedem. Am sunat si mi-au zis ca eco costa 500 ron si daca vreau film si poze inca 25 ron. Wow, vorbim de multe milioane!!! Sa speram ca isi fac banii.

Merci, Clau, pentru galerie, nu te mai panica asa usor, bebitza e bine, conteaza sa fii senina si linistita ca sa ii transmiti si ei o stare de bine.

Si am si vizite de apartamente azi...zi plina! Eu nu mai pot sta cu voi, dar dimineata intru si eu sa vad ce fac ! Vad ca faceti bine si ma bucur!!!

Va pup!

26+ Luca

AMR 97 DE ZILE !!!!!!

POZE

„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva astept cu nerabdare vestile bune!

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

EVA bafta la eco !!!!! Iti tinem pumnii !!!!!!!

22 +

Mergi la inceput

EVA si de ce esti asa secretoasa? Nu suntem aici sa ne sustinem si la agitate si la cite o durere de oase?!

alexa simami

Mergi la inceput