Atentie la laptele FULGA
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Eu nu stiu de ce credeti ca e din vina brandul asta , firma in sine , cand este vina magazinelor. Si eu am gasit Chio chips rancede , dar nu mi-am pus problema ca firma e de cacao , ci , evident , ca magazinul a facut o greseala.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Gabbriela spune:
si eu sunt de parere ca firma ca atare nu are nici o vina, ci magazinele si modul lor de a pastra produsele.
Chiar daca pe cutie scrie ca se poate pastra afara din frigider, sc la ce temperatura e ok sa il pastrezi si sa il depozitezi.
Magazinele nu respecta in tot deauna aceste reguli, dar firma ce produce laptele va asigur ca le respecta, pt ca interesul ei e sa isi vanda marga nu sa isi faca singuri necaz.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
si eu sunt de parere ca firma ca atare nu are nici o vina, ci magazinele si modul lor de a pastra produsele.
Chiar daca pe cutie scrie ca se poate pastra afara din frigider, sc la ce temperatura e ok sa il pastrezi si sa il depozitezi.
Magazinele nu respecta in tot deauna aceste reguli, dar firma ce produce laptele va asigur ca le respecta, pt ca interesul ei e sa isi vanda marga nu sa isi faca singuri necaz.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julianwww.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
asa zic si eu
Poate a fost tinut in soare pana sa il bage in depozit.
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Androix spune:
quote:
Originally posted by danitin
Noi cu Fulga am patit-o mai demult. Am cumparat ca-i placea fetei reclama si vacutza de pe cutie, am desfacut cutia seara, am pus la frigider, si a doua zi era acru, desi termen de valabilitate .. ohoo. Acu iau de Albalact, e 1,5 l si vad ca se tine bine. In lipsa, optam pt Milli.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...Avem si poze noi
Pai si pe fulga tot abalact il face, nu vad diferenta, afara de nume si cutie, in rest e fix acelasi lapte, colectat in aceleasi conditii, ambalat si "uhteizat" pe fix aceeasi linie tehnologica.
Andreea mama de Filip si Georgia
viviana spune:
Nici nu stiu daca sa rad sau sa ma enervez.
Totusi, am sa aleg sa rad.
Si sa va spun si o zicala:
"Un nebun arunca o piatra in rau si 10 intelepti sar sa o scoata".
Si uite asa subiectul asta care s-a vrut o simpla avertizare s-a transformat in cu totul altceva.
Nu vreti mai bine sa facem o petitie pentru apararea vacutei Fulga?
Cand am spus eu ca acel lapte este stricat? Am spus cumva ca este acru? Am spus cumva ca este branzit? Oh, nu!
Am spus doar ca are gust de apa clocita de la chiuveta. Si ma indoiesc tare mult ca magazinul specificat a deschis cutiiile, a zulit 3/4 din cantitatea de lapte si a umplut-o la loc cu apa de la chiuveta si le-a resigilat.
Dar, va rog frumos credeti-o pe Xio ca ea stie mai bine.
Eu, una am terminat cu acest subiect.
PS. Dimineata am primit un fel de raspuns. Daca sunteti interesate va rog sa ma contactati pe PM.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
papadie spune:
Vivi ce-au raspuns? Si noi am avut o experienta rea in RO cu acest lapte:(
papadie, zen-sei
XIO spune:
quote:
Originally posted by viviana
Nici nu stiu daca sa rad sau sa ma enervez.
Totusi, am sa aleg sa rad.
Si sa va spun si o zicala:
"Un nebun arunca o piatra in rau si 10 intelepti sar sa o scoata".
Si uite asa subiectul asta care s-a vrut o simpla avertizare s-a transformat in cu totul altceva.
Nu vreti mai bine sa facem o petitie pentru apararea vacutei Fulga?
Cand am spus eu ca acel lapte este stricat? Am spus cumva ca este acru? Am spus cumva ca este branzit? Oh, nu!
Am spus doar ca are gust de apa clocita de la chiuveta. Si ma indoiesc tare mult ca magazinul specificat a deschis cutiiile, a zulit 3/4 din cantitatea de lapte si a umplut-o la loc cu apa de la chiuveta si le-a resigilat.
Dar, va rog frumos credeti-o pe Xio ca ea stie mai bine.
Eu, una am terminat cu acest subiect.
PS. Dimineata am primit un fel de raspuns. Daca sunteti interesate va rog sa ma contactati pe PM.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Viviana , mai incet ca n-a dat nimeni cu pietre. Este natural sa te gandesti atunci cand iei ceva stricat sau deteriorat din magazin ca e vina magazinului sau a celor din depozit, si nu a producatorului (care in situatia asta este unul cunoscut). Nu vad de ce imi sari mie in cap , ca mi-am spus parerea? Dupa cum vezi , n-am fost singura asa ca ti-as multumi daca ai incerca sa sari peste supararea sau nervozitatea asta .
Ce raspuns ai primit de la OPC?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
lorellay spune:
Si eu cred ca e de vina firma producatoare.
Parca laptele asta pana la deschidere se poate pastra la temperatura camerei, eu asa stiu. Deci in ce conditii putea fi tinut in magazin?
Si noi folosim Fulga de 1,5% da..acum ma sperii...
Spune-mi si mie ce raspuns ai primit? E de speriat?
Lorellay
14+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
megbeng spune:
si eu ii dau lui matei numai lapte fulga albastru de cand a implinit 1 an, iar sotul bea fulga verde..u am avut niciodata probleme. e drept ca nici nu l-am gustat(mie mi-e sila rau de lapte) dar ar fi sesizat sotul sau ar fi refuzat copilul laptele, ma gandesc.
a, si noi tot din carrefour il cumparam, insa eu evit INTOTDEAUNA promotiile.
viviana, intrucat nu mi se pare ca te-a jignit cineva, ar fi tare frumos sa ne spui ce raspuns ai primit, mai ales ca e vorba de atatea mamici cu bebici...
meg,
de
matei(9.02.2007)
miflore spune:
Pe cutiile de lapte UHT scrie - in general - ca sa se pastreze la temp. sub 25 de grade, ferit de inghet si razele soarelui.
Ok. Dar vina nu stii unde este. Ori firma producatoare isi bate joc ceea ce nu m-ar mira deloc in Romania, ori magazinul a tinut laptele la soare. Dar oare dintr-un tinut la soare se dilueaza asa de tare??? Tot ce-i posibil, putem face un experiment de curiozitate...
Si pe mine ma intereseaza ce-a zis OPC-ul.
Vivi, ai fost la ei cu ultima cutie?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI