Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
anaxena spune:
cum sa nu fiu eu in preajma
cum sa ma simt:psihic bine,bb e tare mishcaretz,azi iar m-a pocnit diareea si niste contractii nedureroase si cum zice ankalaura bb se joaca cu colul meu intr-un stil infernal
am incercat sa adorm dar n-am reushit si deja am 3 noptzi albe la activ
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 20 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Didi81 spune:
, bine ca sunt nedureroase contractiile. Oricum, mai ai foarte putin. Cu dormitul... stiu cum e, si mie mi se intampla uneori sa fac nopti albe, dar vad ca in ultimul timp am reusit sa dorm bine. Nici daca stai cu geamurile deschise nu reusesti sa te odihnesti? Sau sa bei un ceai seara...
Didi 33+
MissJJ spune:
Si eu pe net la ora asta. Sper sa reusesc sa dorm ca daca nu Anaxena vin sa stam la taclale.
Eu azi nu am mai scris dim ca eram tare somnoroasa am dormit la pranz cu fata dar m-am trezit imediat dupa ea cu toate ca Flo a fugit rapid de la servici sa ajunga la timp sa aduca fata jos sa nu ma trezeasca pe mine.
Asa ca daca tot nu am mai reusit sa dorm si era frumos afara am iesit la plimbare sa incercam un alt traseu in rezervatia asta de la noi si a fost minunat. Multi iepurasi mari si mici erau pe campuri la papat de ierburi i-am pozat si i-am filmat, o lebada neagra superba cum nu am mai vazut vreodata nicaieri, cu niste pene carliontzate si cu ceva alb pe sub negrul de deasupra, un lac f faini cu nuferi galbeni niste irisi galbeni, niste orhidee salbatice si niste puiuti f pufosi si simpatici de gasca. Singura pb e sezonul pufului de la plop si acu ma doare deja burta de la atata stranutat de la alergie.
Apoi am ajuns acasa am facut toti dush ca eram prafuiti printesa a mers la nani noi la tv la finala britain's got talent comandat o pizza ca numai chef de stat la bucatarie nu aveam si nu am mai papat demult timp una si apoi bagat pepene in mine de ma rostogolesc. Partea nasoala ca nu mai am pe maine pepene, da face Flo refill luni.
Am citit rapid ce ati scris, tin pumnii lui Mona sa fie ok si sa isi revina saraca, cata chinuaiala. Speram sa gaseasca astia o solutie la bucuresti.
Boti imi pare f rau sa aud ca vomiti asa urat, sper sa te simti mai bine cat mai rapid si eu zic macar sa mergi la medic sa vezi ce si cum. Poate iti da totusi ceva pt greata ca vb ta te deshidratezi de numa daca nici apa nu sta la stomacel.
Caprioara si noi tot pe 30 vrem sa facem. Speram sa fie liber la biserica tre sa mergem sapt urm pana acolo, ca la telefon nu avem sanse sa dam de nea Pufulete ala, ca asa il cheama pe preot.
Da e tare simpatic si down to earth.
Cam atata am retinut, sorry ca nu nominalizez pe toata lumea da am citit acuma pe fuga.
Ne retragem si noi la nani ca deja e ora 11 sper sa pot dormi de nu vin inapoi la calc.
Pupici si nb su vp si ne mai auzim maine de ziua cupilului.
PS Sorry ca nu am facut de dim urarile de rigoare dar eram super somnororasa:
Mada si Dana La Multi Ani, nastere usoara bebeii sanatosi si papaciosi si sper ca ati avut o zi minunata.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
vias spune:
...m-am intors de la nunta....daca e ceva ce nu-mi place aici in Brasov...pai asta ar cam fi nunta care tine pana la 12:00 noapte...si nu-mi place deloc...la Arges nuntile tin pana dimineata...
.....a fost fain...dar mai vreau!!!...sa stiti ca am dansat...nu m-am putut abtine...
O sa citesc ce ati scris maine...azi nu sunt in stare...
Merg la nanic....
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
boticelina spune:
Si io, si io fara somn, de fapt m-am trezit si sunt tare bucuroasa, am reusit sa sorb 2 pahare cu apa si juma de cana de lapte
Da nu va in ce pozitie tre' sa stau ca sa intre cu spor, ma pun ca o broscutza ca sa cada burta in fata si asa intra
Deci am repurtat o victorie in noaptea asta, of, am panicat juma de famelie cu neputinta mea, dar uite ca iese soarele si pe stradutza mea din nou
Monica 33+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
turturica spune:
am insomnii !!!!!!!!!
Si uite asa bintui pe net, ca-mi pare rau sa-mi chinui sotul din dotare cu invirtelile mele.
boti, ma bucur ca esti mai bine.
caprioara, stiu examenul de care zici, am colegi de la alt departament care-l dau si ei si stiu de la ei ca e o gramada de invatat si e extrem de stresant. Ce sa zic decit respect ca reusesti sa te tii de asa ceva, gravida fiind. Si multa, multa bafta.
sunu, apropo de mama omida: azi (ma rog ieri) ma interpeleaza un mosulet elvetian in magazin ca cica: ce face baietelul din burtica? Io, amintindu-mi de pb fetelor din Ro, ii raspund amuzata ca face foarte bine, multumesc de intrebare, dar e fetita. La care el imi zice:-A, atunci inseamna ca va fi o fetita foarte frumoasa, pentru ca forma burtii e de baiat, dar daca desi contrar formei burtii e totusi fata atunci va fi o fata foarte frumoasa.
In concluzie, toate mamele de fete cu forma burtii de baiat (cum naiba o fi asta nu inteleg) intelepciunea populara elvetiana ne transmite ca e de bine, o sa facem fete frumoase, viitorul suna bine
29+
danangie spune:
Eii...vad ca mai toata lumea sufera de insomnii.....pe mine m-a trezit bb. Face niste tumbe de mama focului.
MADA naspa tare cu alergia asta. Si naspa ca stranuti. Dar oare in gravidantza nu reusesti sa iei nimic ptr alergia asta? cred ca nu.....La noi puful s-a mai dus.....dar acu' cateva zile ziceai ca ninge .
Multumesc pentru raspunsurile despre burtiera. Pana la urma imi voi cumpara si eu. Tre' sa mai caut....
mult asteptat
Caprioara spune:
Neata fetili,
Cum astazi e 1 iunie:
LA MULTI ANI pentru bb-ii din burtici si pentru copchiii din dotare!
Io acu ma apuc de invatat.
Anaxena, sper ca pana la urma ai reusit sa dormi.
Sper ca Mona intre timp e. mai bine.
Turtu, foarte tare faza cu mosulica elvetian . Multumesc pentru urari.
Boti, ma bucur ca esti mai bine. Sper ca azi sa reusesti sa si mananci un pic.
Mada, cred ca a fost superba plimbarea de ieri. Vreau si io!
Didi, ma duc sa vaz poza acusi.
Mai fetelor, cica azi trebe sa si votam. Fac si eu ca ala din Caragiale: Da io cu cine votez, hic ? Ca daca nu votez dupe aia nu mai am dreptul sa comentez, io asa gandesc. Numa ca nu-mi place nici un candidat. Voi votati? Daca da, care ziceti ca-i mai breaz din ei?
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 34+
AMR 6 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Biribu spune:
buna dimineata fete si la multi ani bebici si copilasi ca doar e 1 iunie!! sa ne traiti!
ieri am avut program de colindat/shoppinguit, am lipsit motivat.
boti bine ca deja iti e mai bine, odihna si lichide multe fata draga! nu cred ca are cum sa strice bb ceva pe acolo prin burtica, dar uterul sigur cumva apasa stomacul si ingreuneaza lucrurile. maninca putin si des.
mona off mai ce mai tragi si tu! ce sa-ti spun, febra si leucocite crescute pot fi de la hematom, nu inseamna neaparat vreo infectie. daca insa hematomul nu se resoarbe spontan s-ar putea sa fie nevoie sa fie evacuat chirurgical sanatate multa iti doresc.
hai ca m-am invrednicit sa pun si eu citeva poze, merge greu calcul, poate mai pun azi.
duminica placuta la toate burtoasele!
36+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
dana81 spune:
buna dimineata mamici!!! pt toti copii sa va traiasca si sa fie fericiti1!!
Multumesc pt urari...ziua de ieri a fost fff plina, sotul meu m-a dus la Mamaia, sa vad marea de ziua mea...si am fost ffff fericita, dar cu toate ca am fost blindata cu sapca ochelari hainute, tot m-a ars soarele pe fata si pe unde a mai gasit liber...ma cam ustura dar rezist eroic, pt ca mi-am incarcat bateriile acolo pe malul marii!!!
Dar tot ca sa nu fie perfect, bebita nu a vrut sa mi spuna La multi ani", chiar m-a ingrijorat....nu o simt decat f rar, dimineata si seara, si nu inteleg, nu ar tb sa fie mai activa in perioada asta? chiar ma ingrijoreaza
Ce tare faza cu elvetianu, hai ca mi-a placut...
CAPRIOARA spor la invatat