Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
La Multi Ani tuturor bebeilor si copilutilor de 1 Iunie!!!
Eu de dormit am mai atipit printre stranuturi si suflat de nas si frasuiala. Plus ca fiind vineri noaptea astia de prin zona toti merg la pub si la trei dim vorbeau de zor sub geamul nostru.
Boti ma bucur tare mult sa aud ca ai reusit sa bei ceva lichide si ca au stat unde trebuie. Speram sa iti revii repejor.
Dana nu prea am ce lua pt alergie aici e hayfever-ul asta care ma dispera, la noi inca mai e puful ala si mai ales cum ieri am stat numai prin padure si pe campuri m-a terorizat. Bine ca nu ma tine asa in fiecare zi ca as innebuni. Oricum ma dor muschii de la burta de numa de la atata stranutat.
Turtu i-auzi ce preziceri mai fac si mosuletii vostri.
Caprioara sincer a fost atata de frumos chiar vb ieri cu Flo asta apreciez in tara asta au un respect f mare pt natura si spatiile verzi parcuri mari superbe si rezervatii din astea si poti vedea animalutzele in mediul lor si e tare frumos plus peste tot sunt facute carari frumoase bancutze sa te poti odihni locuri speciale de unde poti sa vezi mai bine flora si fauna, locuri de pescuit pe langa lacuri f frumos amenajate si cand lumea pleaca de acolo lasa curat nu ca in ro unde merg la gratar in padure si mai aduc gunoi si de acasa daca se poate, ca e tare greu sa il pui intr-un sac si sa il arunci unde trebuie.
Biri sa va fie de bine shopping-ul.
Dana81 ma bucur sa aud ca te-ai simtit bine ce as vrea sa vad si eu marea sau oceanul orice. Sper poate la vara daca vin ai mei inchiriem o masina sa o conduca tata si sa tragem o fuga pana la ocean sa il vada si ei. Da mai vedem ce si cum, da asa ar fi planul.
Noi azi nu stiu ce vom face ca daca ar fi dupa Flo am sta toata ziua sa lenevim daca ar fi dupa mine am merge in oraselul apropiat sa mai iau cateva maruntisuri pt bagajul de spital si sa il stiu gata ca miercuri fac si eu 37 de sapt si nu am bagajul la usa, just in case.
Vai deja e luna iunie uff speram sa vina printesa pana la sf lunii, tare nu as vrea sa ma lungesc pana in iulie.
Si joi merg si la dentist sa vedem ce si cum imi face.
Duminica placuta gagici merg si eu sa pun poze de ieri, sa vedeti peisajele e pacat ca na in poza parca nu mai e asa fain da sper sa va placa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
anaxena spune:
am dormit!!!ieee!!! am dormit!!!smecherie nu gluma!!
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 20 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
iertati-ma ca va induc in eroare
AMR 19 zile,nu 20!!
Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 19 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Neata,
Daca am umblat ieri ca dezlegatii de la 11 la 21, aseara am dormit neintoarsa. Deci asta e metoda:))
La multi ani bebici si copii! Sa ne fiti sanatosi!
Boti ma bucur ca esti mai bine! Spor la broscutzit!:)
Mada si tu pari mai bine, ceea ce ma bucura! Nasol cu alergiile astea ale tale...
Turtu suuuper tare! Simpatic mosulica. Inseamna ca toate o sa avem niste miss-fetite, dom'le!
Ana mai ai putiiiin, nici macar o sapt pana mergi la doctor. Si poate duminica viitoare pe vremea asta, suntem cu majoretele agitate pe aici si-i uram bun-venit Mariei!
Capri spor la invatat. Stiu examenul, am si eu prieteni care-l dau (nu doar romani). Bravo tie! Cu pariurile ce sa zic...ta-su a avut 52cm io 56cm...ea....vom vedea:)
Dana tu cum mai esti cu stomacelul? Te-a mai deranjat?
Didi vazut mamica in rochita foooarte simpatica. Si nu vad cele 15 kg, da' ma rog! Si uitandu-ma iar la pozele tale, mi-am dat seama ca erai foarte interesanta blonda!
Birinuchis sa stii ca Anna este bestiala. Pozele cu iaurtul si sunt bella sunt absolut mortale! Mai, ce minuni mai sunt si omuletii astia! Inteleg ca ai cumparat pt bebe-boy?
Bey sa stiti ca io merg la vot, sunt cetatean constiincios, desi i-as arunca pe toti la cosh. La sector si consilieri voi inchide ochii probabil si o sa pun stampila. La capitala stiu pe care-l votez, da' nu se spune, nuuu?:)
Si mergem sa luam si cercelushi azi...abia astept sa ma joc si cu ei.:)
Ahhh, Dana mica, nu fi ingrijorata! Probabil a avut si bebica o zi mai relaxanta! Foarte frumos gestul sotului, bravo!
SUN 36+
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele, La multi ani tuturor copiilor si bebelonilor nostri care se pregatesc sa vina!
Va multumesc din suflet pt gandurile bune, chiar ajuta, azi e mult mai bine, tot n-am curaj sa mananc dar voi incerca sa recuperez apa ca nici n-am ce pishuli...
Si ma pregatesc sa ma duc la vot si apoi un pic la shopping ca de cand cu renovarea si curatenia dupa renovare n-am mai vazut un magazin de 3 saptamani si deja balesc.
Caprioara spor la invatat, ce bine ca ai net acasa! Nu-s ce sa zic de candidatii pt Bucuresti, nu-i niciunul mai breaz. Io-l votez cu 5 stampile pe Mazare ca a inflorit Constanta de cand e el primar, da' in Bucuresti nu aveti niciunul asa gospodar ca nebunu nostru...
Stii, io in locul tau as fugi un pic cu Matei in vreun parc sau ceva, oricum invatatul merge greu, mai bine mai stai diseara 2 ore in plus...
Mada imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti, poate azi daca e Flo acasa recuperezi la amiaza cu printesa
Turtu ce ti-e si cu folclorul elvetian Bai, dar io cica am burta de fetita, sa nu-mi ziceti ca garga n-o sa fie cea mai frumoasa ca va mananc de pe-acum...
Gata, fug sa ma imbrac si sa ma preumblu, ce bine ma simt, uite-asa invata omul sa aprecieze chestiile la care pina acum nici nu se gandea, gen un pahar cu apa...
Va pup si va doresc o duminica frumoasa si plina de bucurii
Monica 33+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Va urez tuturor LA MULTI ANI!!!!!!!!! ca pana la urma tori suntem copii undeva in sufletul nostru.
Noi ne-am intors de la nunta pe la 2 asta noapte, a fost fain dar nu am putut rezista mai mult pe scaun, si icaltata cu o pereche de sandalute care ma cam strangeau, ca deh, s-a mai marit un pic dimensiunea piciorului.
Azi vom merge sa cumparam pestisori sa populam noul nostru acvariu. V-am zis ca ne-am luat weekendul trecut acvariu, l-am montat si i-am dat drumul sa recileze apa si s-o filtreze iar azi vor veni si noii locatari!!! Abia astept!!! O sa fac poze ca sa va arat si voua, dar mai diseara cand vom ajunge acasa. Ca dupa asta suntem invitati la un gratar in familie, azi fiind aniversarea socrilor nostri care implinesc nu stiu cati ani de la casatorie. Sper sa tina vremea cu noi si sa nu vina ploaia, ca asa mi se pare.
Ah, si bineinteles ca vom merge si la vot, dar habar nu am cu cine sa votez. Vad ca nu sunt singura nehotarata, si voi aveti aceeasi problema. Nici unul nu merita votat, dar pana la urma tot trebuie ales un primar.
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Gata am pus pozele pe picasa.
Plimbari placute ca vad ca toate cam iesiti in oras.
Merg si eu la tv ca nu mai pot sta pe scaun.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
Alina Maria spune:
Buna dimineata , noi ne-am trezit cam tarziu avand in vedere ca a fost azi noapte o furtuna de mi-a sculat fata si nu a mai vrut sa doarma . Acum inca mai doare .
Sotul s-a dus sa o ia pe sora de la aeroport si de abia astept sasosesca pana una alta ma duc sa fac un pic de ordine in casa si sa ma aranjez si eu un pic sa nu se sperie fata .
La multi ani de 1 iunie la toti copii din burtici si de prin afara !
Rayan a miscat ieri de m-a inebunit sper ca azi sa fie mai linistit asa ca nu va suparati daca misca mai putin . Pe mine ma doare deja in toate partile de zici ca m-a batut cineva cu parul , asa ca... nu va plangeti .
Pe mai tarziu , poate .
Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
bujo spune:
Dati repede pe National Geographic ca e documentaru ala "in pantecul mamei". Super documentar, de cand se fecundeaza ovulu pana se naste bb.
bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Ghici cine a facut noapte alba ca voi? Moa!! Bai frate daca nu m-au durut coastele si muschii de-am zis ca ma rup in doua. Schimbam partea la 5 min si din cand in cand pe spate ca sa dezmortesc da nu prea mult ca simteam cu m ma ia ameteala si ma sufoc. Iar cu deshtele astea de guma nici patura pe mine nu eram in stare s-o trag. Numa in gemete am tinut-o. Park nu se mai facea zi. Sper ca nu-mi fac un obicei din a dormi asa prost ma mai am cam o luna jumate si slabesc cat am pus crek.
Cu votu clar mergem, altfel ce pretentii sa avem sa obiectam ca nu suntem ascultati. DA io nu-s in dubii deloc, fac ca Boti, il votez si cu mainile si cu picioarele pe dom' primar ca arata si Brasovu a oras emancipat in urma lui.
Am vb cu Mona, se duce acu la spital sa vada ce-i cu hematomu ca e nasoala treaba. Cu operatia n-are probleme aproape ca n-o mai doare deloc da cu asta... Ce inseamna sa se gaseasca o deshteapta care nici macar o injectie corecta nu stie sa faca. Si daca o intrebi daca se pricepe se ofenseaza
bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo