Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
SUN noi ne-am plimbat intr-un parc, am stat cu burta la soare, am fost si noi la ceva cumparaturi, am cumparat si un mega elefant pentru nepotelul de o luna. Am mancat in oras , pot spune ca o vacutza.....dar oricum la cele 37s 2z am pus 13 kg. Eu zic , ca mai bine de-atat nici ca se putea. Ceea ce ma enerveaza e ca eu am pus totul pe fund si coapse Nu putea sa fie uniform....ma rog.....ce fel de cercelusi ai luat? Le-ai pus pe picassa? Ma duc sa trag un ochi...
Sunt tare in grija pentru Mona.....sper sa fie bine....
mult asteptat
bujo spune:
Fetele Mona s-a dus la Bucuresti ca la Giurgiu a fost deja de 2 ori la urgenta si n-au stiut aia ce sa-i faca. I-au facut punctie si nu iese puroi. Azi s-a dus la Buc s-o vada doctorita da n-am nici un semn inca. A zis ca ma anunta.
bujo 33+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Sun foarte frumoasa si burtica si mamica! Arati foarte bine, numai burtica e de tine, serios, cred ca e visul tuturor dutzelor Eu am deja 17 kg in plus si ma gandesc cu groaza sa nu ajung sau chiar sa depasesc 20, ca asta ar insemna 70kg si e un prag psihologic pe care nu cred ca pot sa-l trec. Sunt tare curioasa cum arata cercelusii, si eu caut dar nu am gasit nimic pana acum care sa-mi placa si sa fie potriviti pt un nou nascut. poate faci niste poze sa ni-i arati si noua.
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Hai ca mai reusesc si eu sa scriu.
Laura sa stapaneasca si sa ii poarte sanatoasa printesa cercelusii.
Noua ne-au adus ai mei de ziua fetei de un an mai multe perechi de cercelusi unii simpli din aur galben care ii are in urechi si unii din aur alb mai grosuti faini da aia mai tarziu un pic ca mi-e sa nu ii agate sau sa ii fie prea greluti. Aici pt copii au da is numai de 9k si eu vroiam de 18 asa ca ne-au adus bunicii.
Bujo multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Mona. Pupici de la noi si tinem pumnii sa fie bine si sa treaca durerile.
Dana ms de intrebare, da pe 5 tre sa merg la dentist sper din tot sufletul sa faca ceva de data asta ca de nu o iau la bataie creca. De doua luni ma tot chinui cu nenorocita asta de carie.
Eu azi am dat comanda pe net la tesco pt ultimele maruntisuri pt bagajul de spital sper sa mi le aduca toate plus ceva de umplut figiderul ca bate vantul si apoi pe la 10 si ceva m-am hotarat sa imi iau fata si sa iesim la aer ca tati a vrut sa stea sa se odihneasca asa ca am mers pe jos intr-o plimbare in oraselul apropiat sa caut un set pt bebe mic sa am pt primele hainutze dupa ce se naste ca am gasit pe net la unul din magazine la reducere de la 24 la 12 lire set cu sleepsuit, body, caciulitza, babetizca, manusele si paturitza deci exact un set complet pt primele hainutze, ca in caz ca tre sa stam mai mult o mai schimb pe urma in altele care le am de la Ari da primul sa fie set nou si cand iesim din spital o imbrac cu salopetica aia cu iepuras care am cumparat-o special. Numai ca nu aveau decat un sg set pt baieteii. Apoi m-am uitat sa ii iau lui Ari ceva cadou de ziua copilului dar nu am gasit nimic care sa nu aiba si sa fie interesant, oricum oraselul asta e micutz is numai cateva magazine si unele erau inchise fiind duminica, cu toate ca normal ar trebui sa fie deschise de la 11 la 17 dar tinand cont ca e orasel mic creca nu prea au clienti si atunci nu tin deschis.
Asa ca ne-am intors acasa cu mana goala fata a dormit tot drumul adik vreo ora si ceva aproape doua, apoi cand am ajuns acasa am stat sa vb ea cu bunicii si strabunica la laptop si apoi eu am mers sa dorm ca printesa azi s-a trezit la 5:59 dim.
Si de dormit am dormit ca o cizma vreo doua ore da m-am trezit cu o durere de cap groaznica.
Si acuma fata face nani si noi mai bantuim pe aici, sper sa pot dormi la noapte, astia zic ca de maine iar ploua si azi a fost intunecat toata ziua si posomorat dar macar nu a plouat.
Is asa cam blegita si plictisita de la vreme fara nici un chef de nimic si nici pepene nu mai am pt seara asta, abia maine face Flo refill.
Ma duc la tv daca nu mai trec pe aici va urez noapte buna si sper sa va odihniti si ne auzim maine dim.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 saptamani
AnnaBaby spune:
Am pus doua poze noi cu burtica de 33 saptamani si inca 3 pozici cu acvariul, asa cum v-am promis. Nu bagati in seama toate cablurile imprastiate pe acolo, inca nu e gata, trebuie sa mai luam un prelungitor ca sa le aranjam sa nu se vada asa urat. Deocamdata avem 4 pestisori xiphor, asa cred ca se cheama, nu ma prea pricep eu, dar o sa ma documentez. Si o sa mai luam si altii dar inca nu am gasit ceva frumos.
Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Buna fetelor,
Eu azi am avut o zi tare rea. Acum sunt asa de deprimata ca nu reusesc sa-mi revin.
Pe la 12 a venit viitoarea nasa a fetei (care e catolica) sa mergem sa vorbim la biserica de botez. Am fost la biserica ruseasca, si ne-a intrebat daca nasa e ortodoxan am zis ca nu si ceau. Grecii sunt in vacanta in ziua cu pricina. Romanu, ne-a zis ca el nu face desi unii preoti fac; pana la urma mi-a zis sa iau dispensa de la mitropolie (sun maine). Francezii ortodoxi au parut mai cooli, dar de fapt nu am vorbit decat nu preoteasa, care a zis ca s-ar putea daca unu din nas e ortodox si altu catolic (ok pentru noi), dar ca trebuie sa vorbesc maine cu popa. LA bulgari mi-a intrat robotul.
Voila, mi se pare asa o idiotenie. Eu le-am explicat ca eu nu vreau un nas numai cu numele, si eu vreau un nas adevarat, care sa se implice si etc. AM avut succes de cauza la preoteasa frantuzoica.
Uuuff, prin urmare am niste nervi de numa.
Vicky 36+ si Maya
AMR +3 saptamani
Bebele casei
marimar spune:
Vicky, nasol...greco-catolici nu sint pe acolo? S-ar putea sa fie mai flexibili...
Mada, superbe pozele cu Ari la lac, zimbareata mica este o dulceata!
Sunny, tu si burtikul tau sinteti de invidiat ! Numai fotomodelele mai pot sa se laude cu asa ceva !
Didi, ce faina e rochita si burtica, tu mai poti sa porti tocuri?
Fericito!
Tecky, cameramana graviduta, ti-a facut si tie cineva niste poze??
Noi azi am fost la Zoo in Schonbrunn si apoi la picnic prin gradina palatului. Asa bine a fost, numai marea imi lipsea...
Ieri a fost zi de shopping, i-am luat fetei pat de printesa si acum avem de re-aranjat prin camere, ma innebunesc jucariile astea, nu ne ajunge spatiul oricit am avea, in general 3 sferturi din lucrurile pe care le avem noi sint ale copiilor!! Hmmmm, poate e proportional ...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
flo1980 spune:
Buna dimineata la o cu lapte!
Vad ca nu v-ati trezit, inseamna ca ati petrecut?!
Pe noi ieri ne-a prins ploaia in parc nu ne-am bucurat prea mult de natura....
Mona...nici o veste..... sper ca esti bine, ma rog pentru tine!
Mada pup dulceatza de fata, e tare dragalasa!
Mcoca imi pare rau de vestile proaste, poate o sa ai noroc data viitoare, trebuie!!
Annababy am vazut pozele cu acvariul... si mi-e imi plac mult pestii, insa nu am spatiu prea mult in casa....dar cine stie pe viitor ce or vrea copii....
Anaxena ce mai zici? Cum ai dormit?
Pupici la toate fetele!
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
vias spune:
am venit la servici sa imi scriu concediul...si sa termin ceva...cand colo....sefa nu ma lasa inca in concediu ...mi-a zis ca mai vb despre asta, dar nu azi....
Eram pregatita de concediu!!!
Cami 33s+, cu Timeea Cristina
pustai
Kimmy spune:
Neatza!
Merge o ? Eu tocmai as savura una,dar sotul a facut-o asa de tare de sta lingura dreapta in ea!
Noi am avut un weekend tare dragut,mai nou in fiecare weekend mergem undeva,la verde,la neamuri,si e foarte frumos.
Am citit din urma dar credeti-ma ca nu am retinut mai nimic,ca eram tare somnoroasa aseara.
Saracuta Mona prin cate trebuie sa treaca oare cand rasare soarele si pe strada ei?Sa stea linistita cu baietii ei i sa n-o doara nimic.Off off
Am vazut ca unele dintre noi ne simtim foarte bine,altele mai trecem prin anumite greutati,dar lasati ca toate trec si nu mai e mult si o sa ne tinem comorile in brate si atunci o sa uitam de toate neplacerile si o sa ne amintim doar ceea ce a fost frumos.Eu una sunt sigura ca nu o sa ma mai gandesc niciodata ca vai ce greu ma intorceam de pe o parte pe alta,sau vai ce des facem shushu,sau ca ma dureau ligamentele,sau ca ma apasa bebe tare taree in zona pelviana si asa mai departe .Toate o sa ne amintim cu drag ce senzatie de nedescris a fost cand am simtit prima miscare a bebeului,prima echografie,bataile inimiorii ,pregatirile,cumparaturile,emotia cand am impartasit vestea cu familia,si multe alte momente din odiseea celor 40 de saptamani care au dus la nasterea unui suflet nou si dragalas,pentru care o sa ne strofocam toata viata noastra.
Hai ca m-a luat valu
Azi avem si noi programare la dr ...pacat ca doar dupa-masa,dar oricum daca au trecut 3 saptamani mai trece cumva juma de zi
Va pupicesc,fug sa bag o tura de haine la spalat!
P.S.Am vazut si frumoasele voastre poze noi,am pus si eu burdihanu de 36 saptamani,si o poza cu o printesa cu ochi albastrii cu care am fost la verde in weekend
Kimmy36+Timeea Kristina AMR 4 saptamani