Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
dana81 spune:
BUJO de cate ori vad emisiunea asta, imi dau lacrimile, dar nu ma mai satur sa ma uit....
gata, ma pregatesc si eu sa plec la vot, am sa pun stampila dupa ce fac " ala bala portocala", ca nu am nici un pic de inspiratie...apoi ma duc la finutul meu sa i duc ceva, nu mi vine sa cred ca luna asta face 2 ani, e asa dulce...
va pupacesc, si va doresc o duinica placuta
de maine in concediu
30+ si CLARA ANDREEA
Tecky spune:
LA MULTI ANI pt toti bb care ii avem in burtica!
Eu am fost la un botez la o vecina,am fost doar la biserica ca nu avea cine sa ii filmeze botezul.Va dati seama ce haioasa am fost:cameramana graviduta
Am vazut poze cu Didi intr-o rochita superba si cu Biribu si cu fetita ei.
Mada mi-au placut pozele facute ieri! Peisaje de vis!
Sun sper sa gasesti cei mai frumosi cercelusi pt Galu! Sa ai spor la cumparaturi!
Alina de cateva zile si fetita mea a inceput sa loveasca mai tare si sa fie mult mai agitata decat era inainte,probabil ca acum s-au marit si au putere!
Caprioara sa ai spor la invatat!
Ankalaura iti doresc concediu placut? Ti-ai cumparat epidurala?
Eu ma bag un pic la nani ca pe vremea asta altceva mai bun nu gasesc de facut!
Va pup!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt
violeta29 spune:
Buna fetelor si La Multi Ani tuturor copiilor!!!
Noi doar ce ne-am intors de la plimbare si sunt super happy ca am reusit performanta de a gasi restaurant ptr botez, un local intim , rustic si totodata si foarte elegant! M-am indragostit pe loc e exact ceea ce mi-am dorit!
DANA 81 La Multi Ani pentru ieri , foarte frumos gestul sotului !
Vad ca majoritatea ati avut insomnii azi noapte, eu una am dormit bustean , de mult n-am mai dormit asa mult, dar asta a fost si pentru ca ieri am dat kilometrajul peste cap de cat ne-am plimbat.
Mada superbe poze, ce incantata era Ari! Lebada aceea e intr-adevar deosebita.
N-am reusit sa citesc tot ce-ati scris , acu ma duc sa pap niste caise, apoi la vot si mai pe seara poate reusesc sa recuperez.
Pup fetele
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
SunSmile spune:
Am gasit cercelushi!!! Ne vine sa-i pupam de dulci ce sunt! Radea tipa de la cellini de iubi care statea intr-un cot si facea analogii: "daca seamana cu tine, ar merge astia de aur galben, daca seamana cu mine ar merge astia de aur alb":)). Si aur alb a ramas, pt ca erau mai simpatici si oricum imi place mai mult decat cel galben!
Mai avem fooarte putine lucruri pe listuta...nimicuri asa. Sunt tare incantata!
Am si votat, am facut si cumparaturi (noi la fiecare iesire mai luam cate ceva, macar niste servetele umede ceva, numai sa fie pt bebe:) ) si ne-a venit si prietenul care ne-a luat flashul din State si suntem calare sa facem poze, sa vedem ce si cum. Mdah...noi suntem copii, e clar!
Mada super faine pozele! Chiar super!
Cuscri imi pare rau ca ai avut dureri! Sper ca la noapte sa recuperezi! Nasol cu Mona ma...are parte numai de oameni care habar n-au sa-si faca meseria, pe bune!
Tec ce tare tre' sa fi fost tu graviduta cameraman!:) Odihna placuta!
Acum facem papica si ne jucam cu cc camerele si mai pe seara imi scot mandrul la o plimbare, un suc si-o clatita ceva!
Pup fetele!
SUN 36+
violeta29 spune:
SUN, ma bucur ca ai reusit sa gasesti cercelusi, sa-i stapineasca sanatoasa printesa, abia astept s-o vad cu ei la urechi. Intetionezi sa ii pui inainte sa iesi de la maternitate nu? Si noi cautam de cateva zile dar nu am gasit nimic sa ne placa, ba sunt prea mari, ba nu imi place sistemul de inchidere, oricum mai avem timp
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
flo1980 spune:
tuturor copiilor de 1 iunie!!!
Ce fac fetele??? Vad ca la noi dupa o dimineata innorata a binevoit si soarele sa apara, v-om merge si noi in parc!
Anaxena si am o diaree de o saptamana...tot am zic ca de la fructe dar..... nu-s' de la ce ar putea fi.....
Si eu am facut noapte alba....ma dor toate....
Am fost si noi la vot.......
Sun ma bucur pt. cercelusii bebelinei.....sa-i poarte sanatoasa!....Ce as fi vrut sa pot lua si eu...poate pentru nepoate
La toate fetele!
Flory mami de Alex si 35+ cu
AMR 5 saptamani
bebe 2
pozele mele
danangie spune:
Buna si de la mine,
LA MULTI ANI pentru toti copiii!!
SUN stii ca am luni bune de cand nu m-a mai durut. De fapt, imi vine si dubiul daca pe mine oare era stomacul care ma durea?? Ca mai am cate o criza de aia ,dar lejera fata de cum le aveam.....si le am cand sunt constipata. Tare ma gandesc ca te fapt pe mine ma durea de la intestin......si cat Maalox si Gaviscon am bagat in mine...
MADA eu ma uit la cumnatamiu si stiu cat e de nasol sa fii alergica la puful asta. Cum mai e treaba cu maseaua? Cand ai zis ca mergi la dentist? Pe 5 parca??? Hai ca nu mai ai mult....
ANNABABY vai ce frumos!! Acvariu!!Si eu am avut....si de ala mare de 120 litri. Era plin de scalari. Aveam niste scalari ca-ti luau ochii. Dar cand s-a nascut nepoatamea l-am dat. Acvariu. Si la cine l-am dat.....nu stiu ce a facut ca in 2 zile au murit toti scalarii.
BUJO ce pacat ca nu am fost pe faza. Acu' 2 seri vazusem documentarul cu sarcinile gemelare....pe asta l-am ratat. Si pe mine m-a omorat soldul stang azi noapte.....
MONA sa dea D-zeu sa nu fie ceva grav....tin pumnii. BUJO mai asteptam vesti.
mult asteptat
dma2007 spune:
salutare burtici!
mai fetelor ar trebui sa mearga mona de urgenta la bucuresti ca nu prea e bine, si febra si analizele....
sa-si ia si sotu concediu sau nu stiu... dar oricum e mare riscul sa faca septicemie
chiar ar trebui sa mearga ca nu e de joaca!
27s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Tecky spune:
Numai de ghinioane a avut parte saraca Mona!
Violeta ce bine ca ati reusit sa rezervati restaurant pt botez!Eu inca nu m-am gandit sa rezervam restaurant,am zis ca o lasam dupa botez!
Sun sa stapaneasca sanatoasa Galu cercelusii!
Eu ma rasfat acum cu o punga de pufuleti,ca doar e ziua copilului,am dat in nebunia celor mici!
Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt
SunSmile spune:
Multumim fetele, sunteti dragute!
Noi am fost la plimbareala si la mancat mega-clatite cu ciocolata.:) Tinem la silueta, nuuu?:)
Am facut si cateva pozici acum cand am ajuns, caci ne-am hotarat ca pana nastem sa fotografiem fiecare saptamana. Am pus in picasa cateva, sa vedeti ce burta in damburi avem noi.:)
Acush sper sa apuc sa mai votez inca o data pe 15 si apoi pot sa nasc:)).
Mai stau nitel si mananc si niste pepene, ca tot ma duc la buda din 15 in 15 minute!:)
Voi cum ati petrecut ziua copilului?
SUN 36+