Comori de nov-dec 04(179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumiri de complimente

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus 2 poze cu bubita Anei aici. Ce ziceti seamana a varicela, altele nu mai are?

Alexa, si de la noi, ai eclipsat printesa care mi se pare ca incepe sa semene cu Silviu.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Oti, nu-mi dau seama...f clar cum sunt bubitele... daca are doar 2 si este varicela se prea poate sa-i mai apara si altele fiindca la varicela bubitele apar treptat in cca 2-3 zile
la ruxi si alex cand au avut...(ruxi era mica 1 an si putin) si alex avea vaccinul ...si tot asa au facut doar cateva bubite, fara febra, mancarimi si altele...(fata de copilashii din grupa lui alex de la gradi care erau plini de bube si in cap)
la inceput au fost pete rosii relativ micute iar apoi au facut ca un lichid si apoi "cap" ca si cum erau un cosh, s-au uscat si abia apoi au cazut cojitele. important este sa nu se scarpine delok(da-i cu solutie mentolata, daca face febra nurofen-panadol si parca mi-a dat si peritol ca sa scape de senzatia de mancarime in caz ca are )
insa parerea mea este ca e cam devreme ca fie eruptia de varicela...parca stiu ca perioada de incubatie este nitelush mai mare...(teoretic cica este 7-14 zile) dar practic imi zicea dr nostru de fam ca apar cam pe la 14 zile...ori anutza are o sapt de cand a stat la prietena ta, nu? si atunci fetitza inca nu avea bubite, nu?
practic anutza nu a intrat in contact cu fetitza cand avea bubite pe ea...
nu o poti duce la dr sa vada exact ce este?
orice ar fi ochisorii frumosi ai anutei si boticutul suparat si va doresc la amancoua multa, multa sanatate.

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Da Monica doar o saptamana a trecut de cand a facut fetita. Anei i-au iesit sambata seara bubita pe nas, acum doua zile, si nu mai are altceva pe corp iar de scarpinat nu o scarpina, eu cred ca nu o mananca. Vaccinul nu l-a facut. Dar mai stii poate face varicela cu o singura bubita daca a facut scarlatina cu doua bube .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Oti atunci o sa treaca repejor si cu bine orice ar fi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti, da' bubitza aia asa a aratat de cand a erupt si in continuare arata asa?
N-a facut pustula cu lichid?

Eu am facut o forma super nasoala de varicela la 17 ani, imi amintesc si acum noptile alea cand simteam ca mor de mancarime si rezistam eroic sa nu cumva sa-mi fac cicatrice. Maica-mea era plecata intr-o delegatie si tata se trezea noaptea sa ne faca pe mine si pe sora-mea pe spate cu solutii camforate..
Am scapat fara nici o urma, maaare minune, fiindca eram plina de bubele alea horror (cand au aparut erau mici si lichidul era relativ clar si alb, apoi s-au marit si lichidul devenise galben. Gretzos..) Nici nu puteam sa ma uit in oglinda, ca parca nu eram eu.
Aproape o luna am stat in casa... si nu eram in vacantza.. tocmai asta era ca nu puteam sa merg la liceu cu fatza schimonosita, si-am asteptat sa cada si scoartzele.

Iris a facut anul trecut vaccinul Varilrix... am inteles ca daca totusi intra in contact cu copil bolnav, poate sa faca o forma usoara.

Mergi la inceput

danette si sotul meu a facut nu prima data ci a doua oara varicela la 20 si ceva de ani spunea ca nu se putea barbieri, la fel ca tine zice ca a fost groaznic, mancarimi, de toate
si bunica unui elev de-al meu de la pian la 61 de ani a facut varicela impreuna cu nepotelul a zis ca au chemat salvarea pentru dansa fiindca se simtea nasol...se pare ca la adulti este mai rau...
si alex tot varilrix avea facut insa atunci cand a facut toata clasa lui la gradi...a facut si el...asa cum zici tu o forma f usoara.

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput
Mergi la inceput