Comori de nov-dec 04(179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LUMEEEE, LUMEEEEE, AZI DIMINEATA LA 4.20 S-A NASCUT SARA ANDREEI, 3200 , SANATOASA SI GURALIVA![/red]
Mami are o voce vesela, nu a durat foarte mult si se simt bine amandoua.

[red]Andreea, sa va traiasca si sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si fericita! Abia astept sa o vad , in inima lui Mihnea inca mai este loc.

Oricum, te declar cea mai tare in planificari din toata gasca! Ai nasit, ai nascut si o sa iei si examenul, bravo!

Roxana &Co

Mergi la inceput

Dana, am admirat-o pe Irisina,are o eleganta innascuta pe care stiu de unde a mostenit-o, si are un par grozav.

Paxelino, va tineti de petreceri? Sa va fie de bine, sunteti niste frumosi , iar Deliuta ta e deja o mica domnisoara !

Roxana&Co

Mergi la inceput

Monica, am fost dimineata la Dr. Ciobanu de la Infosan, sa stii ca mi-a facut o impresie mult mai buna decat dr-ii de la Oftapro, acolo parca a devenit prea comercial si pe banda totul. I-a facut un consult amanuntit, aproape 1 ora si situatia e mai buna decat acum 6 luni, ochisorul fuge mult mai rar, si s-a mai redus si unghiul. Deci purtam in continuare ochelari, acoperim ochii alternativ cate o ora pe zi si ne rugam sa se rezolve de la sine (cica sunt sanse avand in vedere evolutia pozitiva)

Merci mult inca o data si eu zic ca puteti merge cu toata increderea cand veniti in tara!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bine ai venit Sara, sa fii sanatoasa, norocoasa si cuminte!
Andreea, felicitari, recuperare usoara si laptic din plin! Si bafta la examen! Nu stiu cum de ai reusit sa-ti iasa asa la fix programarile, parca pe 16 era inducerea dar deja o ai pe Sara in brate, ce fata ascultatoare.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bine ai venit SARA !
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai o viatza plina de bucurii!
Andreea, refacere cat mai rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felicitari! Andreap sa fiti sanatoase toate 3 , refacere rapida si abia astept sava vad in formula de 4
paxelina motzata mica si pe fratiorul ei sunteti niste frumosi toti 4 tu esti super in rochitza
roserbina, ma bucur tare mult
va pe toate sa aveti o saptamana buna

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vorbit cu andreap, maine ii dau deja drumul acasa, ea era f vesela(ca de obicei) a spus ca a nascut relativ repede, in vreo 2 ore(putin mai greu ca prima data cand am sunat-o la mariutza acum citea acum nascuse dar relativ ok) a zis ca inca o dor "toate alea" dar Duminica(parca) are examenul si spera sa-l ia
acum era cu Sara langa ea, zicea ca i se pare mica (o are ca si comparatie pe mariutza) a spus ca este cumintica, a inceput deja sa pape.
Mariuta este la bunici, sambata vine si ea in bucuresti dar stie ca bb Sara a venit pe lume si abia asteapta sa o vada.
a facut poze cu bbelina mica si eu una abia astept sa le vad.
felicitari inca o data Andreap sa va dea Dumnezeu numai bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Felicitari Andreea, bine ai venit Sara !!!!!!!!!!!

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FELICITARI ANDREEA.... Bine ai venit pe lume Sara... sa fiti sanatoase... si sa va vedem si noi.... cat mai curand...

Doameeeeeeeee... ce trece timpul......

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, sa-ti traiasca minunea mica de Sara, sanatoasa sa fei si numa ibucurii sa va aduca. Felicitari, refacere rapida, laptic mult si bafta la examen duminica. Abia asteptam sa vedem bebelusa mica si scumpa.

Oti, cassandra, sper sa scapati de stresul asta si sa gasiti calea sa va bucurati din plin de sarcina. Si nu in ultimul rand sa va iasa toate analziele perfect.

Roserb, se vede ca fi-ta isi ia fiecare rol in serios, mic sau mare. Uite aici in poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2419191810102121285UnnYJX se vede.
Iar Mihnea pacra aduce in unele poze din ce in ce mai bine cu tati.

Pupam si printesa de Iris, cocheta ca intotdeauna. Are un par minunat fetita asta. M-a induiosat tare mult poza in care e balerina. E scumpa tare.

Ca vorbeati de kg, al meu coleg s-a pus pe slabit si vreau sa va zic ca se tine de treaba, mi-a promis ca slabeste (de dragul meu, nu de gura mea ceea ce e o mare diferenta ). A scapat de 5 kg pana acum si isi fixeaza targeturi mici, dar relativ usor de atins. Cel mai important e ca si-a schimbat obiceiul de a manca si de-abia acum, dupa mai bine de o luna de dieta, a constientizat ca asa cum se hranea inainte nu era tocmai bun pt el. Nu urmeaza un program anume, doar tine cont sa manance mai putin si a schimbat proportiile de alimente (mai multe salate, fructe si legume) si tine cont ca ultima masa sa nu mai fie dupa ora 7:30 si sa fie usoara (de regula un sandwich sau o salata). Pare foarte hotarat si serios in ce si-a propus.

Mai, mami Paxela, m-ai dat gata ce rochita frumoasa ai avut si ce bine iti sta in ea. Pe copii nu-i mai complimentez (desi se pare c-au fost atractia seri) ca mami i-a eclipsat de data asta, sic!

Mergi la inceput