Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cassandra spune:
Oti, sa speram ca totul va fi bine si ca vom trece peste toate angoasele astea.
Paxela, frumos ghiocelul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danette spune:
Roxana draga, tare frumoase pozele!
Rochia Biancai mi-a palcut f. mult si are un stil...deci mami! - fetitza asta a ta o sa-ti aduca muuulte premii. Se vede ceva in privirea ei in toata atitudinea. E ambitioasa clar!
Mihnea, m-a surprins ce mare s-a facut, ca frumos era de mic. I s-a inchis culoarea parului, parca era un saten mai deschis...
Eu tot citesc, constant.. ce scrieti, nu prea mi-am mai gasit timp si dispozitie sa ma pun la scris. As vrea sa pot sa va scriu fiecareia cate ceva...dar cum tati e tot plecat, eu sunt 'de serviciu' mereu cu fetitza care nu prea ma lasa sa stau la calculator. Mereu trebuie sa facem cate ceva impreuna. La faza asta sigur era bien sa aiba un frate/sora.
La servici am zile/saptamani nasoale..si incerc sa dorm cat de mult pot in masura timpului, ca altfel ma lasa nervii.
Abia astept sa plecam in concediu. Mai avem 2 sapt. pana atunci.
Am mai pus si eu cateva poze noi cu Iris:
http://entertainment.webshots.com/photo/2398337410041392996xmKMhH
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
ROXANA... f frumoase poze... Ce copii mari... Cd au crescut?...
CASSANDRA, OTILIA... sa dea Dumnezu sa fie bine... si sa ajungeti sa tineti in brate puiutii sanatosi... la termen si cu niste mamici zambitoare si fericite... Bafta sa treceti cu bine peste emotii...
MIKI... vreau sa vad si eu poze... nu cred ca nu mai intri in rochie... Eu m-am ingrasat cateva kg... nu stiu cat... dar e f vizibil... am vreo 3 perechi de pantaloni care nu imi mai vin, camasile pe care le-am purtat pana acum o luna... nu imi mai vin... nu ma mai pot incheia la ele... iar sotul acum 2 saptamani m-a intrebat cd am iesit de la dush , daca mi-am pus silicoane..
Una peste alta... in mare lucrurile sunt ok... (lui Mihai ii curge putin nasul, a fost cam frig in camera la el azi noapte)... sau atat cat pot fi ok la noi...
Eu sunt cu o mica depresie... dar cd nu am fost???
Maine mergem la innot, la o sedinta de agrement... deoarece am pierdut una din sedintele de inceput, cd a avut pneumonie...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
aaa si am uitat sa va spun tocmai faza zilei, azi am ajuns la spital, ma sufocam aveam o gheara in piept, concluzia ," si dumneavostra? suteti a 10 persoana in ultima ora" suntem 2 medici si avem 25 de urgente, ma bagat la ekg, adrenalina, intravenoase sa imi ajunga si ma trimis acasa , a zis sa stau linistita ca nu am nika la inima, e ceva neurovegetativ
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
aaa si am uitat sa va spun tocmai faza zilei, azi am ajuns la spital, ma sufocam aveam o gheara in piept, concluzia ," si dumneavostra? suteti a 10 persoana in ultima ora" suntem 2 medici si avem 25 de urgente, ma bagat la ekg, adrenalina, intravenoase sa imi ajunga si ma trimis acasa , a zis sa stau linistita ca nu am nika la inima, e ceva neurovegetativ
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Felis si
![](copilas.gif)
pozele noastre,
www.felis.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Eu sunt singura acasa, am spalat, facut cumparaturi, gatit si mai am sa dau cu aspiratorul. Ziceam ca merg la servici sa termin ceva dar nici o sansa de abia acum mananc de pranz .
Dana, mie imi convine de minune sa vina prietena Anei o zi la ea si dupa aceea sa mearga o zi la prietena. Azi de exemplu au plecat la 14.30 si uite cata treaba am facut, se cunoaste. Si cu amandoua nu este foarte greu, doar intervin la certuri ca in rest se joaca frumos impreuna. Mi se pare tare bun aranjamentul, bun si pentru mame dar si copii se distreza in we. Si daca ar fi deja bb pe aici si tot asa as face, diferenta se va simti o vreme si tot prietenii de aceeasi varsta sunt preferati. Bine de cine are gemeni .
Irisina a avut sedinta foto, stie ca-i frumoasa si pozeaza din diverse pozitii. De cate ori o vad in poze remarc ce diferenta intre fetele noastre, Iris e atenta la detalii, aici isi potriveste palaria, Ana ar fugi afara cu ea, ar agata-o in primul copac si pantofii i-ar scoate sa poata fugi mai bine .
Nu stiu daca v-am spus dar ea nu a avut decat 4 ore de educatie pe saptamana, la evaluarea anuala mi s-a spus ca ea sare bine intr-un picior, cu amandoua picioarele, se urca bine in copaci deci e elev model , si stie sa taie cu cutitul si foarfeca
. Aptitudinile fizice sunt cele mai importante la varsta lor si pe ele se pune accent, iar eu ma miram cum de a rupt 3 perechi de pantaloni si unde se zgarie, pai de aceea este ea asa fericita acolo ca face tot ce o taie capul si este si incurajata si felicitata.
Eu ma gandesc la Andreea, sa nu nasca noaptea aceasta, dar si la Miki dar ea sigur a incaput in rochie, asa ca nu am emotii pentru ea.
Felis, distractie placuta maine, kg tale nu sunt in plus, esti de abia la normal.
Roxana ce serbare faina, imi place mult si gradinita lor, curata si cocheta. Mihnea a asa nostalgic aici iar Bianca o zgatie de fata. Mi s-a parut cea mai inalta din grupa lor.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
15+ BB2
monica-elizabet spune:
am vazut doua super domnisoare elegante si frumushele bianca si irisina si pe mihnutul care a crescut ca din apa si e frumos foc
sa va traiasca copilashii roserb si danette si sa fie sanatosi
felis , vorba otiliei, abia ai ajuns si tu la normal
sanatate lui mihaitza
oti ai grija nu face prea mult efort pliz...ma bucur ca ati gasit o varianta super cu prietena anei
paxelina ce mai face silviu/ cum se mai simte? copilashii si sper ca sunteti bine
cassandra,oti sa va linistiti sigur o sa fie bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
FELIS spune:
OTILIA, MONICA ... da eu ... tot pun... vad ca nu ma mai opresc..
Gata... oficial raciti... curge nasul...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/20080615/photo#5212378449352840082 poze noi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si