Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
fetelor
miha cireshica mica si frumoasa
andreap inca nu a nascut ne-a transmis vesti andre-ea de la sub rahova...tinem pumnii andreap sa fie asa cum vrei tu si sa le poti "face" pe toate
oti si cand primesti rezultatul?
felis voi ce maif aceti, ce maif ace mihaitza?
aime, spor la trebushca
roserbins, pe unde ai disparut? esti in pregatiri de serbare?
cuscra nu mai zici nimik?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Miha, ce haioasa este, Ana repeta acum prin casa "da, da, da, da"
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
try spune:
Oti, asa m-am stresat si eu cu alex cand eram gravida cu adrian. Dar alex im ifacuse o eruptie de toata frumusetea pe tot corpul, din varful urechilor pana pe degetele de la picioare. Numai ca n-au reusit s-o identifice cu nici una din bolile copilariei. Si n-a fost nici o problema in final. Dar am stat si eu cu ceva stres atunci, mi-aduc aminte.
Sper sa nu faca anutza eruptie. Incearca sa nu stai cu ea bot in bot pana nu trece perioada de incubatie eventuala.
Paxela, foarte inspirat ghiocelul tau, tare bine a iesit costumul.
Monica, numai la timp n-am descoperit noi acest lichid in urechi. Eu suspectez ca el e asa din toamna (deci de vreo 8 luni), de cand a facut 2 raceli repetate. Pt ca tot cam in perioada aia a renuntat si sa mai vorbeasca (incepuse asa promitator, zicea vreo 4-5 cuvinte atunci) si banuiesc ca de vina a fost alterarea auzului.
Tubuletele sunt o nimica toata, grija care mi-o fac este sa vad o schimbare in bine in vorbirea lui dupa montarea tubuletelor, altfel ar insemna ca vorbirea nu e afectata de auz, ci are alta cauza de intarziere si asta ridica iar semne de intrebare, cercetari noi etc.
Oti, de ce sa-ti faca mai fe si ca ? Vitamine n utrebuie sa astepti recomandarea mediculu isa le iei. Te poti duce singura sa ti le cumperi (ocirum nu cred ca-s acoperite de nici un plan de sanatate pt ca vitaminele sunt considerate over the counter medicine) si sa le iei. Acidul folic l-ai inceput?
Miha, pupam iubita mica si dulce (schimba-i mey bavetica ca se chinuie bietu' copil sa culeaga din "punga" - marginile alea regide n-o lasa sa duca mana mai jos)
Otiliav spune:
Andra, acid folic am luat de cand banuiam ca sunt gravida. Ieri l-am terminat dar nu mai cumpar ca sunt in saptamana 15. Ca nu as vrea sa iau daca am nevoie, mi-e frica de contractii. Si nici Fe in exces stiu ca nu este bine. Hb cred ca este hemoglobina si mi-a iesit 11 azi, cred ca e bine ca altfel zicea ceva.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
monica-elizabet spune:
off...try Doamne ajuta sa fie bine, sunt convinsa ca asa o sa fie...ati trecut voi peste altele mai grele, sunteti niste super eroi
Oti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
dama spune:
Ce de poze am vazut, am avut cu ce ma delecta. Cretulinii Bitsulinei, niste frumosi...bine ai revenit, Bits, si ma bucur ca toate-s bune la voi.
Diana cea oachesa de numa', e foarte frumoasa in rochita rosie cu buline ...si dulcica "bunicuta".
Super Ghiocelul Paxelinei, foarte reusit costumul si un scumpic purtatorul lui.
Super pozele si surpriza celor 4 ani de casatorie, multi ani fericiti impreuna, Onitza.
Ca deobicei, nu pot vedea filmele de pe webshot si intrebasem odata, dar nu mi-a raspuns nimeni...chiar nu stiti de ce nu le pot deshide? Miha, vreau sa-ti vad si eu ciresica, ai idee cum pot vedea filmuletele tale? pls
Otilia, sper sa nu fie vorba de varicela la Anuta ta si tu sa scapi si de stresul asta. Vitamine si eu am luat in sarcina, la recomandarea dr inca inainte sa vina rezultatele la Ca si Fe...sunt cele clasice care se iau si inainte de a ramane insarcina, materna, parca le zice. Sarcina usoara si fara prea multe angoase.
Try, sanatate Adrienutului si sa fie bine dupa montarea tubuletelor si sa-si dea drumul la vorba.
Noi suntem bine, mai avem un pic si plecam spre Romanica, cam intr-o luna, yupiiiiiiiii.
Intre timp piticul nostru a inceput sa aprecieze piureutele de legume, deci diversificarea isi urmeaza progresiv cursul si in curand incepem si fructele. Continua sa ma trezeasca pe la 6 dim pt o portie de tzitzi...e greu, deh nu mai sunt asa tanara si rezistenta la nesomn, dar aste e, lui sa-i fie bine. Sta bine foarte in fundulet, iar daca il las in vreun pat e vai de noi, ca sare de acolo ca un parasutist...a cazut deja de 2 ori (de la vreo 70cm inaltime) si mi-a stat inima in loc. Si in sfarsit mi-am luat inima in dinti si acum are si el camera lui. Desi intentionam sa-l mut direct cu David, totusi nu am inca curajul asta ca nu stiu ce-i trece celui mare prin cap sa faca. David a fost vreo 2 zile acasa (cerc pedagogic) si am fost un pic surprinsa sa vad ca nu voia acasa, ci la gradi...se pare ca se plictiseste, chiar daca poate sta cat e ziua de lunga afara in curte.
Felis, am vazut si pozicile voastre...ce mare s-a facut si Mihaita, iar tu arati super.
Va pup pe toate
Mami de David & Patrick
paxela spune:
dama chiar nu stiu de ce nu merg filmele pe webshot, ai incercat sa downlodezi programul lor de poze? poate dupa o sa vrea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Dama, da-mi si mie un nr de telefon din Ro, poate ne vedem ca si noi plecam cam intr-o luna si stam pana pe 3 august. Mie mi-ar face mare placere sa ne cunoastem.
Andra greu sa nu stau bot in bot cu ea, vine si ma pupa cand nu ma astept, imi mai sufla si in fata, nu pot s-o reped ca nu ar intelege.
14+ BB2
mikimi spune:
Prietenele mele dragi ,
ca in fiecare an m-ati bucurat cu urari, vi le intorc inzecit si multumesc fiecareia in parte pentru cat de atente si dragalase suneteti.Eu de ziua mea am munit pana tarziu, samb de dupa am petrecut un pic si n-am prea fost acasa ca sa pot deschide net-ul, iar apoi am plecat la Londra, unde n-am avut decat laptopul de servici unde din pacate am interdictii in UK sa accesez orice site...asa ca am absenta motivata.
Duminica suntem nasi de cununie, de fapt incepem de sambata, ceea ce am sadit pana acum si anume o silueta s-a ruinat incepand cu ziua mea cand am dat iama in 2 torturi, apoi londra cu mancarea de cantina...si iata-ma ca aproape nu mai intru in rochia de nasa.Sunt de vina si d-abia astept sa ma vad.
Altfel suntem bine dar nu mai respir de treaba, jos palaria pt toate ca puteti sa va organizati si sa va impartiti
pupici fug ca i-am lasat pe amnadoi in cada singuri
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
dama, oti... fericitelor...spor la pregatiri si drum bun de pe-acum spre casa, sa aveti vreme bune si sa va distrati minunat
miki ma bucur ca sunteti bine(chiar daca super ocupata tu) spor la pregatirile de "nasheala' si sunt convinsa ca arati super
va pe toate si pe copilashi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post