Comori de nov-dec 04(179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Iaca am mai ajuns si eu pe aici.

Am vazut toate pozele si toti copiii frumosi, ii pup pe toti!

Otilia, sper sa nu aveti problee cu varicela, oricum nu cred ca mai e asa dramatic in trimestrul 2, dar tot stai cu un stres.

Try, tinem pumnii ca odata cu tubuletele sa-si dea drumul si Adrienutul la vorbire.

Paxela, ce costum frumos de ghiocel! E opera ta?

Andreea, nasa cu burtica, petrecere frumoasa, sa-ti iasa planurile asa cum ai hotarat! Esti tare!

Miki, nu te mai stresa, ca oricum o sa fii nasa frumoasa. Asteptam poze!

Noi am avut aseara serbarea, f emotionant, raman doar 5 copilasi in grupa (printre care si Mihnea), restul merg la scoala, si pe majoritatea i-a avut doamna in grupa de la nici 3 ani. N-am vazut-o niciodata atat de emotionata,a incercat sa-si stapaneasca lacrimile si n-a prea reusit, si noi pe langa ea tot asa...A fost foarte dragut ca sotzul ei a pregatit o proiectie cu imagini si filmulete de cand erau ei mici si pana acum, a muncit saracul o gramada dar a iesit grozav si am primit fiecare un CD cu filmuletul. Apoi au avut diplome de absolvire si poze in tinuta de absolvent, + un catalog frumos cu o poza de grup si poze individuale, f reusite.
Bianca are si ea o mare multumire , ca a primit cele mai multe premii, si chestiile de genul asta o gadila mereu la orgoliu.
A fost haioasa, ca dupa ce le-a dat toate diplomele ,a venit sa mi le aduca , cica "uite , mami, am 6 diplome si un CD, sa ai grija de ele"- asta fusese prima ei grija , sa le numere!

O sa pun si niste poze maine!

We placut

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monicutzo-dragutzo, tu care le stii pe toate, de vreun curs de arte plastice nu ai auzit?Ca toata lumea imi zice sa fac ceva cu fi-mea si nu stiu unde sa o duc

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am luat vacanta!
De azi sunt oficial in concediu.Sunt asa fericita ca am mai mult timp sa stau cu Diana.
Vai ca si mie mi-au ramas ochii la ghiocelul echipei Tare frumos a iesit costumul si tare frumos este cel care l-a purtat.
Otilia, stiu familie in care unul din copii a facut varicela iar celalat nu, asa ca poate nici Ana n-a luat. si sa fie bine!
Miki chiar imi era dor de tine.Sa va distrati bine la nunta.
Roxana, cred si eu ca-s emotionante serbarile absolventilor
Try, e mama mey
un Adrian sa treaca si peste interventia asta si la cat mai multa vorbareala.
Cam liniste azi pe aici...
Va si va doresc un we frumos!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina, zau daca stiu
intra pe la scoli gradinite, crese, bone...si adreseaza o intrebare acolo ca sigur stiu fetele
viitoarea scolaritza si pe micutul gradinar
mihaela vacantza placuta alaturi de piticutza ta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim de aprecierile la adresa costumului
a fost o aventura ralizarea lui, chestia aia vernil e un costum de botez cu vesta si pantaloni din saten,sau plastic ma rog..., pe care l-am vopsit cu vopsea de oua , vospea de haine, se inverzea si la clatit se facea alllllbbbb imaculat, si in ultima instanta a prins in vopsea de vinarom, frunzele si petelele sunt din lavete un pic mai grosute , frunzele le-am apretat si au stat camasa e singura care a prins din prima in vopsea de haine , caci na-m gasit nicaieri o camasa verde simpla

silviu a facut-o din nou, iar e cu febra, gatul varza, vada ca la dulce zice ca il doare limba, o fi vreun dinte,dar el zice ca nu, prin gura nu se vede vvreo afta... oricum e pe augumentin si antitermice, a avut deja frisoane de 2 ori pana acum ,sper sa isi revina repede si sa nu o predea mai departe

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, te cred ca a fost greu dar rezultatul arata tare bine, nu il imprumuti ? Sanatate lui Silviu.
Si Ioana nu a luat vacanta, sau tot ocupata cu diverse.
Cassandra, cum mai esti, ai mai mers la ecografie?

Eu as fi vrut sa ma uit la meci dar ma agit prea de tot asa ca am iesit sa vad ce fac fetele afara. Iar Ana cu prietena ei strigau de zor "tati, hai vino odata cu avionul", nu-mi venea sa cred ce aud, Ana ii tot explica prietenei ca tati al ei a plecat cu avionul si nu a mai venit si ca sa-l strige impreuna ca poate asa aude si vine iar la ea . Bine ca mai avem putin si plecam, 3 saptamani.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

14+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Paxelina sanatate multa lui Silviu sa se faca bine repejor
uita-te si la gingiute sa vezi daca nu-s mai rosii
Oti mi-au dat lacrimile anutza
ne-am uitat si noi la meci...off...cam multe emotii ne dau baietzii astia

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

oti il imprumutam bebelinei mici, sau vreunei papusi de anutza ca ei... nu sunt sanse

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dama,nu stiu ce sa-ti spun...Te-ai uitat sa nu ai vreun "pop up blocked" pe acolo pe undeva?

Paxela,sanatate multa lui Silviu. Cum de-i reuseste asa de bine faza asta cu racitul?

Otilia,dragutei de Ana ii este dor de tati al ei...Bine ca mai aveti putin si veniti acasa...

Roxana,cum mey numa 6 diplome?Nu trebuiau mai multe? Pupici la premianta!

Miki,sunt convinsa ca si cu 2 burti de-ai avea,tot ai sa fii o nasa super frumoasa!

Mihaela,pupici la motata mica si frumoasa. Sa petreceti frumos in vacanta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

aaa si am uitat sa va spun tocmai faza zilei, azi am ajuns la spital, ma sufocam aveam o gheara in piept, concluzia ," si dumneavostra? suteti a 10 persoana in ultima ora" suntem 2 medici si avem 25 de urgente, ma bagat la ekg, adrenalina, intravenoase sa imi ajunga si ma trimis acasa , a zis sa stau linistita ca nu am nika la inima, e ceva neurovegetativ

Mergi la inceput