Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
alex mananca f bine acum...de toate
Si bataie?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
mai "fura" si de-aia cateodata(dar f rar)...asa o mica palmutza la funduletz si dupa aia el uita si eu sunt suparata pe mine toata ziua
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
paxela spune:
vreau si eu faza aia cu "papa ok si orice" dar oricum eu m-am imunizat, nu mananci treaba ta, nu ma mai chinui, ca oricum navea sens
sper ca acum in concediu sa isi revina mandra, ca de cand cvu dinti masele, suntem dezastru, mananca 500 -maxim 700 ml de lapte cu cereale adica un bibe si ceva seara si un bibe, nu mereu tot, dimineata, iar peste zi, ciuciu, nici stiksuri cipsuri sau orice alta tampenie no atrage, a ajuns silviu sa pape mai mult ca ea
el vad ca si-a mai revenit, papa ce o papa la gradi, binisor zic ele, si mai are o masa si seara nu mult dar oricum, 2 cremwusti sau un polonez sau un polonic de supa, diverse dar oricum ceva, plus 500 de lapte cu cereale ceea ce e sa nu il deochi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
aime spune:
buna dimineata!
Mihaela nu am o reteta anume, daca as avea as impartasi-o tuturor, cum spuneam e o perioada, el mananca de obicei, acum insa mai bine ca niciodata si face ce n-a facut niciodata, cere. Ochioasa ta e bunutza, nu zici ca e mofturici, are copanele, falcute si e si inaltuta cum spuneai.
try spune:
Onitzo, sa va fie de bine cei 4 anisori si la cat mai multi fericiti si impliniti. Noi amu’ facem 8 ani.
Ce frumosi sunt parintii tai (ma refer la dragostea care si-o arata si dupa atatia ani).
Ochi verzi, adica vrei sa spui ca aia e mama ta? Pe bune?
Bits, noi samabta/duminica atunci cand vrem un pic de liniste dupa o zi plina de galagie, le pun desene animate. Avantajul e ca ii pot pune la un tv separat si noi ne putem uita linistit la un film separat. E singura cale sa scapam de ei o perioada.
Ieri adrienutzu’ mia fost asa de exemplar, parca a crezut cu cateva luni intr-o zi: a papat carne, e adevarat ca a fost vorba de chiftelutze prajite (dar am zis bune si alea decat deloc carne), si chiar cu pofta, nu asa. A stat afara pe langa mien asa frumos cat am facut si eu un pic de treab printre florile mele. De regula el se duce tinta sa plece pe drum si daca refuzam sa-i fac pe plac incepea scandalul. Ieri insa mitutzul a stat pe langa mine, s-a jucat cu blariile smulse de mine pana le-a facut zob, a luat si el lopatica aia mica de plantat flori, am mai bagat si prin gura, dar una peste alta si-a rupt genunchii pe aleea aia pietruita. Si a fost atat de scump!
Am fost ieri la o alta evaluare pe probleme de auz si luna viitoare mergem sa ni se monteze tubulete. Care numai a tubulete nu arata. Nu stiu de ce le spune asa. Sunt niste chestii minuscule, de 2 ori mai mari ca gamalia unui bold. Cica dureaza 5 minute interventia in sine, il adorm cu o masca si gata. Se elimina singure aceste tubulete dupa 1 an de zile. Ieri inca avea lichid in urechiuse, asa ca starea asta la el dureaza de ceva vreme. Am descoperit-o in feb., dar ma intreb oare de cand avea el totusi lichid in ureche. El incepuse imediat dupa 1 an sa zica vreo 4-5 cuvinte, iar apoi a dat inapoi si n-a mai zis nimic decat f rar si doar cate 1-2 cuvinte. Un pic cam tot in perioada aia a racit de 2 ori cu mucisori si l-a tinut de fiecare data cam 2 sapt. si ma gandesc ca poate de atunci s-a format acel lichid in urechiuse, asa imi explic si de ce a avut avant cu vorbitul si apoi a dat inapoi. Mi-a zis dr de ieri ca el aude ca si cand ar avea degetele in ureche tot timpul, deci era firesc sa-i fie afectata vorbirea. Repeta sunetele simple, dar nu cele articulate.
Pe 10 iulie mergem la montat tubuletele si apoi pe 24 avem o noua evaluare interdisciplinara (de vreo 3 h) cu tot tacamul: vorbire, dezvoltare neuro-pshiho-motorie, socio etc. Sunt curioasa daca dupa montarea tubuletelor o sa-si dea drumul la vorba. Oricum dupa montarea tubuletelor mergem iar la testarea de auz sa vedem diferenta.
Am vazut si bunicutza, si pe Diana, si pe vorbareata de Amira. Ce frumos a tresarit cand a aruncat robert cu mingea.
Aime, a propos de crestere, fi-miu nu stiu cum facu ca a ajuns la 111cm. Parca acu’ vreo 2 luni avea 108,5. Iar mitutzu nu s-a lasat si el mai prejos si a mai pus 2 cm, suntem la 85cm, adica la 50 percentile. Adica nu mai suntem scunzi, dom’le, suntem ca media! In schimb a ramas cu greutatea in urma si suntem la 25percentile, dar cum nu creste in inaltime si-n greutate in acelasi timp e ok. Las ca pune el si suncute.
La noi alex e cel care nu face fizte aproape deloc la mancare (ma rog cu ceva limite specifice varstei), in schimb frate-su ma laudam ca papa de toate pana asta toamna, dar acu’ se pare ca a dat de gustul mofturilor.
Otiliav spune:
Eu sunt tare suparata. Prietena Anei, cea la care a stat 4 zile are varicela confirmata si de doctor. Ana nu a facut nu este vaccinata. Eu la fel. Am sunat la urgente si mi-au spus ca ei nu fac nimic. Ma asteptam macar sa pot verifica daca prin minune am anticorpi sa fi facut in copilarie o forma usoara fara bube, doar febra.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
monica-elizabet spune:
oti mama ta nu stie daca ai avut sau nu? poate gaseste fisa medicala din scoala generala si se paote uita acolo fiindca in a mea sigur stiu ca scria asta si sa sti ca daca fetitza nu era in perioada in care au erupt bubitele s-ar putea sa nu o ia anutza si va doresc la amandoua numai bine
try bine ca ati descoperit la timp si ii pune adrienutului "tubushoarele" sunt convinsa ca o sa fie bine...Doamne ajuta!
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Otiliav spune:
Monica, acum o luna am trimis-o pe mama la spitalul de copii ca eram stresata cand a facut bubite cealalta prietena si ziceau ca ar fi rujeola. Si in loc de spital este un supermarket acum si nu a reusit sa gaseasca fisa in policlinica de adulti desi a discutat cu o asistenta, nici ele nu mai stiu unde-i arhiva.
Dar atunci vroiam sa verific daca am facut vaccinul ROR sau AR.
Vaccin de varicela nu exista atunci, de abia ce fusese introdus ROR in 1979 s-au vaccin toti copii intre 1-5 ani in campanie nationala.
Mama stie ca nu am facut nici o boala a copilariei, nu cu bube, poate am facut doar febra.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
paxela spune:
gat am terminat si cu serbarile pe vara astaghiocel iata si costumul
serbarea a fost "cool" aprope 2 ore la 40 de grade , a inceput cu gimnastica, 3 melodii de cam 5 min erau toti lac de apa, si a continuat cu serbarea propriuzisa, facuta cu poeziile date vineri si fara repetitie la gradi, educatoarea le citea si ei repetau, nu conta ca stiau sau nu, fimiu a fost de o cumintenie exemplara, toti stateau in picioare el statea jos, cand ei stateau jos el era spiderman sau vreun gardian mistic, si dadea din maini si picioare ca apucatul, ei stateau cu fata el pe scaun in genunchi cu spatele, si tot asa, vorba aia ii apucase batzul pe aia mari daramite el
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu