Comori de nov-dec 04(179)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
Buna seara!
Un ptr iubita mea, care e vorbareata ca nana-sa si bagareata la fel
.Ce mai vorbim noi la telefon
si ce-o sa mergem noi ca fetele, numa sa mai creasca si ea putintel, lasam barbatii acasa si noi mergem sa ne aerisim pe malul Bahluiului
.
De la servici nu prea mai am loc sa intru, ptr ca in timpul cat is mai libero, calculatorul meu e ocupat de o colega ce-si preda proiectele si emigreaza la Canadica, asa ca acu' cat copilu' e pe afra cu tati fur si eu putin DC .
Felicitari tuturor comorilor ptr serbari si poezii, is tare haiosi, la anul pe vremea asta si noi vom fi in randul celor ce au sebari, acu admiram de pe tuse.
Suntem bine, cu o pofta de mancare teribila, sa fie un puseu de crestere? Ma uimeste, acu mananca acu cere de mancare ca-i e foame. Ieri de pilda,a mancat cu noi la masa cartofi prajiti cu fripturica si salata, pe la 5.30-6, pe la 8 imi zice ca vrea sa pape. Eu "vrei niste capsuni si biscuiti" (cu gandul ca e doar o gustare), Vlad "nu, vreau mancareeee, sandvish ceva".Si m-am executat, 2 sandvishuri si o piersica si o felie de cozonac. Ma bucura mult ca mananca fructele de sezon cu pofta, ca de gras e ca un tzantzar , poate doar o mai creste in inaltime.
Bits frumosii tai cretofolini is mai ceva ca doua diamante. Si Amon iti seamana bine.
Daniela nu ne arati Ciresica? Cum sunteti?
Apropo de Ciresica (m-am dus cu gandul la "Ciresarii"), mey fetele voua nu va e dor de verile in care nu faceati nik decat sa cititi? De vacantele in care nu aveam program...Mie mi-e un doooor nebun. Si asta cred ca mi se trage de la o vreme incoace de cand am inceput sa citesc cu ardoare iar. Cum am un pic de timp, cum sar pe o carte. Am putin timp, stiti si voi cum e... Intr-o seara pe cand descifram din greu "codul lui Da Vinci" Vladut imi cerea ceva, eu cufundata in actiune si criptograme, n-am auzit..atunci el vine si ma trage de tricou "lasa mami, terima(adica termina, e singurul cuvant pocit al lui si ma amuza enorm) cartea aia, eu ma duc sa-i cer lui tati un pahar de suc" si a plecat f abatut .Cum sunt noua si "mandra" posesoare de ochelari si el isi pune ochelarii (de soare) ia cate o carte si "citeste" cot la cot cu mine "citesc ca mami", zice el. Isi strange masinile preferate in grupuri si le "citeste" povesti (pe care 95% le inventeaza si le amesteca, doar din cartea lui preferata, Cars, expune povestea aidoma, cred ca o stie pe de rost) f serios. Is niste mici actori, si arta asta a "mim-ului" nu le e deloc greu de redat.
Gata, va si fug ca am la cuptor 2 checuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
mihaela, am vazut si "bulinutza" si pe "bunicutza" amandoua sunt doua frumushele, am vazut si toata familiutza, cu o mentiune speciala pentru mamica ta...Doamne ce tinerica si frumoasa este...sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si sa va bucurati muuult timp unii de altii
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Aime,da si mie reteta mancatului ca noi tot nu mancam sau in cazuri fericite termina si ea o felie de paine cu unt si sunca intr-o ora
I-am zis intr-o zi "in ritmul in care mananci cred ca ajung la Parang"(in sensul de-o iau razna) iar ea amabila din fire imi arata pe geamul de la bucatarie "uite, mami, acolo-i"
Monica,sar'na!Mama are 52 de ani, asa ca-i bunica tanara
Mihaela si Diana 22.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
miha mai mai mai ce vorbareata mica, si frumoasaaa, si daaa inceputul e foarte promitator, dar bafta sa nu faci parte din club
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
mey si pe mine m-a zapacit ruxi cu fitele la mancare
cand mananca 3 copanele(ciocanele) de pui sau 3 snitele, fripturici, etc...cand sunt zile intregi cand nu vrea sa guste nimik (asa a fost astazi) am facut peste si a nu a vrut sa guste ca miroase urat
buuunnn...i-am dat copanel...nu a vrut si a zis sa-i dau branza cu masline(neaparat sa fie verzi ca altfel...sunt stricate daca-s negre, da?)
pizza de ce are oregano...trebuie sa-l suflu, ehe heee...si cate si mai cate...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ochi_verzi spune:
...ei, la noi nu fitze ca nu vrea aia sau ailalta, ci pur si simplu nu vrea.Ba o dore burta, ba-i trebuie la baie, ba canta, de vorbit...vorbeste continuu.De multe ori imi vine s-o iau razna.Am inceput si "s-o ignor", dar nu cere, nu i se face foame.Îi bag si-n gura, i spun mesteca, inghite dar tot o ora stam la masa
monica-elizabet spune:
mihaela, stiu problema asta am avut-o cu alex...
te cred...lasa ca se face ea fetitza mare si o sa pape tot
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
mihaela, stiu problema asta am avut-o cu alex...
te cred...lasa ca se face ea fetitza mare si o sa pape tot
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Abia astept
![](icon_smile_big.gif)
Pana la 1 an si ceva era o mancacioasa si-o buflica de-mi era teama ca mai tarziu o s-o pun la cura si iaca ce patesc acu'.De multe ori ma intreb din ce-o creste atata...din somn
![](icon_smile_big.gif)
Nici dulciuri nu mananca, sa zic ca asta o fi cauza, am fost si la dr., ne-am si analizat...dr din TM imi zisese ca-i si pb de atitudine, dar de multe ori imi vine sa-i scot atitudinea asta din ea cu o nuia...
Acuma cum mananca Alex?
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Deci nu numai eu is mandra posesoare de fitos la mancare... Eu una m-am resemnat,dar tot nu pot sa nu-mi rod unghiile
cand il vad pe Vlad
cum mananca.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...