Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ooooooo acu m-am uitat pe listutza!!!

La multi ani Ylari te-ai nascut in zi frumoasa !! sa-ti dea Dzeu multa sanatate tie si familiei tale si muuulte bucurii!!
si ca un P.S. o soacra mai dulce..macar de ziua ta..shhhht!!!

Pozici Iulia AMR 4 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ylari...sa fii sanatoasa si la punga groasa!

tuturor copilasilor lumii...!!!

Nu am citit nik in urma...ca nu am avut timp....dar recuperez eu. La noi in Buc e o vreme de kk asa ca...stam in casa...offff si ce planuri aveam...
Stefan (cel mare) a racit iar...s-a trezit cu mucisori si stranuta de zor. Iar am emotii sa nu ii dea lui Tudor...da r sa speram ca nu ii da. Nu stiu daca e de la maselute sau de la vaccinul de miercuri...dar sper sa treaca repede.
Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Bebeluna si de Iuby!!! Ce dragut sa te nasti de ziua copilului. Psst... sa nu auda bibi al meu.

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR, MICI, MARI SI CELOR DIN BURTICI!!!

Laurica io vin si bat pe tati asta al tau, ce el crede ca din burtica a iesit o papusa neplangaciosa/necacacioasa/ ?? Eeee...

Eu am avut o noapte bunicica, nu puteam sa adorm ca mi-am dat seama ca temperaturile din casa vor si peste limita maxima (de 24-25 grade) si noi n-avem aer conditionat... am mai citit aseara si ceva despre sindromul supraincalzirii la bebei... ce sa va spun, l-am trimis pe tati dupa aer conditionat. Tine-ti-mi pumnii sa rezolve ceva!

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

tuturor copiilor!

YLARI multa sanatate si mute impliniri!

Andreea27 felicitari ptr bebe Eric!

Daniela bagam o agitata ptr voi !

Getutza multumesc! o sa rezolvam noi dermatita cu atoderm...i se escuameaza un pic pielea...deci nu e nimic grav!

Cat despre sucul de morcov Miss Parker am intrebat 2 pediatrii...prima data am intrebat daca de la 4 luni sau 4 saptamani si mi-a spus clar ca de la 4 saptamani se incepe cu o lingurita apoi 2...si tot asa...lui Cristian i-am dat suculete chiar de la 4 saptamani si nu a avut probleme...La spital au zis sa nu ii dau sucuri ca face ulcer mai tarziu...pediatrul a zis ca numai de la sucul de citrice sunt probleme

Diana ma bucur ca sunteti ok!

Ne-am mai revenit si noi cu burtica...luam debridat de 3 ori 2,5 ml si 5 picaturi de Bonnisan de 3 ori pe zi...Acum papa cam 80 de ml la o masa lapte de la mami cam din 3 in 3 ore si in rest doarme.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari. Un milion de pupici va trimit tuturor si cate o felie de tort (virtuala) pentru toate sfaturile si sprijinul pe care mi l-ati dat intotdeauna.

Pupici tuturor...............

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

In sfirsit, sper sa reusesc sa si scriu mesajul asta pe care l-am inceput. V-am citit, va citesc cu consecventa, zilnic, v-am vazut in pozici(Mara, Sara de Alina, Antonia de Alexutza, nunta la Nicole, suuuper toate fetele insirate (intimplator toate-s fete), rar insa apuc sa mai scriu si eu ceva...
Tati e cu David in parc, bb doarme.Eu am un bb foarte cuminte fetelor, cu care vorbesc zilnic, si-mi zimbeste voluntar, si uneori are si tentative de gingurit, mor dupa el!!!!Singurele probleme le avem la masa de biberon. Desi i-am schimbat laptele tot nu prea mai accepta biberonul. Nu mi-ar parea rau daca as avea lapte suficient...Noaptea imi ajunge, aseara culcat la 9, sculat la 2.00, papat doar dintr-un san, apoi sculat iar la 5, papat din amindoi si dormit pana la 8 dimineata. Matei e un boier. Cind toata lumea e treaza de la 6-7 el se respecta si doarme ca barosanul pana la 8. Desigur David e prezent linga el sa-l pupe, sa-l priveasca, sa-l trezeasca..Cam astea sunt problemele...a si i-au aparut citeva bubite pe minute, pe la incheietura miini, parte opusa cotului, sper sa fie de la caldura..ca nu-mi dau seama dc e de la ceva ce am mincat eu...

Sis, imi pare asa rau ca nu reusesti sa-i faci un program lui Mirciulica...ooof, abia astept sa-l vad si eu si sa-l tin in brate...

Daniela_sb..niste agitate si pentru tine...dar si pentru Lorich, succes la aerul conditionat scumpa, oricum, nu-l tii pe bb inc amera cind dai drumul la aer...bine sunt convinsa ca stii , dar repet si eu

Miss, am ris de sotul cu aprecierile la termen lung si scurt

Nicole, noi o sa facem botezul in Drumul Taberei pana la urma, sa fie mai aproape de mine si mama sa poata veni cu bb acasa cind e timpul...Facem la Casa Rustic, asa se numeste...ma uimeste insa pretul unui menu. 50 de euro, dar asta este..are totul inclus si nu tb sa ne mai ocupam noi de nimic, oricum nu intentionam sa facem o afacere din botezul asta, sa iasa tacamurile si cu asta basta..Succes la cautari si tie!

Gabitzam, am facut azi in sfirsit papricasul ala, mi-a iesit super, abia astept sa vina baietii de la joaca din Mall(ca e urit afara) si sa pape

Dordia, sanatate lui Stefan, poate totusi e de la vaccin, hai ca n=-o sa ia puiul nimic, are exclusiv laptic bun cu anticorpi...nu te ingrijora, nu e rau totusi sa-i tii mai departe unul de altul..Apropos, tu ii lasi cumva singuri in camera ca mie mi-a teama sa nu-i faca David ceva lui bb, asa ca evit sa-i las singuri..poate-s exagerata..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gasit banc misto si nu-l pot tine numai pt mine

Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie…te scap… dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa…va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei…dar acum, gandeste-te… sunt atatia oameni nevinovati…pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate…

Pozici Iulia AMR 4 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, draga noastra, iti doresc la multi ani fericiti, impreuna cu papusa voastra si sotiorul! Sa aveti doar bucurii impreuna!

Simona, ma bucur ca ti-a iesit bine mancarica!

Lori, bine faci cu aerul ala conditionat, tare bine o sa va prinda mai la vara. Blocurile astea ale noastre tare se mai incing vara

Dordia, sanatate lui Stefan, sa treaca mucisorii. Si noi ne luptam cu o tuse si ceva muci la Andrei.

Noi am vrut sa mergem in parc dar ne-a prins ploaia, asa ca am intrat in Pavilionul H. Toti baietii familiei, mari, mici si f.f.mici, s-au ales cu cate ceva, tricouri, pantaloni, sepcuta, body-uri, numai mami cu nimic. Eu ma pastrez pentru dupa ce nasc, sa-mi iau revansa

La multi ani tuturor copilasilor si burticilor

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

simonacip, in sfarsit o locatie pe care o stiu si eu... Si eu am fost de cateva ori la Casa Rustic, prin apropiere a locuit Bogdan si sora lui inca locuieste pe acolo... Mama, dar ce preturi de preturi, nenica, 50 de euro tacamul pt. un botez... Pai noi am platit aici 40 de euro tacamul complet pt. nunta... Bine, era 2003, dar totusi... Germania versus Romania, nu se compara. Pretul mi se pare chiar nerusinat pt. Romania, dar asta e... s-a vrut in UE... si acum se vede numai la preturi... Dar cartofii aia rusticali, prajiti in coaja cu mujdei de usturoi mancati la Casa Rustic mi-au ramas si acum in memorie... Sa ne scrii in detaliu meniul, sa stim daca a meritat si sa salivam si noi pe-acilea

dordia, eu iti doresc sa fie mai degraba o mica raceala decat vreo reactie adversa de la vaccin... si ai grija!

Fetelor, n-am chef de nimic, azi ar trebui sa gatesc, dar il astept pe Bogdan sa ma ajute, ca nu am nici putere si nici energie de nimic, imi vine doar sa zac...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Ylari...la multi multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!

si tuturor copilasilor !!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput