Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mai fetelor, dar e pustiu pustiu pe aici!!!!

Sara sta pe pieptul meu, e asa scumpa!! E imbracata cu un body cu maneca scurta, galben si pare o maimutica!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am venit si eu de la party de copii in Herastrau; a fost foarte dragut, poate o mostra de harlamaia si zumzaiala ce va veni mai traziu...

Fetelor sa va mai spun ca Andrada a ajuns acasica cu bebelul, are laptic si a zis ca va multumeste pentru urari si incurajari. O sa intre si ea pe aici in viitorul apropiat.

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

In primul rand doresc sa felicit proaspetele mamici! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi! Felicitari si Andreei, ultimei mamici curajoase..... Iti tinem pumnii sa te refaci repede si sa fie totul bine.
Noi avem o mare problema cu colicii. Noaptea trecuta nu a dormit pana la ora 5 dimineata, se zbatea si se inrosea de ti-era mai mare mila de ea. Pana acum i-am dat Sab Simplex, insa de azi dim am trecut-o pe Espumisan L fiindca sunt disperata, parca nu-i mai trec odata.... Azi am avut examen si am luat amandoi copii cu mine, si mama, evident, noroc ca am terminat repede, ca urla in Cismigiu de nu-mi venea sa cred. Vad ca a dormit pana acum, asa ca noaptea iar ma astept la program artistic.....
Getutza, imi pare rau de probl tale de sanatate. Bine macar ca ai lapte. Ca eu nu prea dorm si sunt nervoasa si vad ca am lapte mai putin.
Felicia, imi pare rau ce te-ai suparat din cauza unui nemernic care nu are ce face. Este trist ca sunt si astfel de specimene care murdaresc cu vorbele si cu gandurile lor mizerabile. Eu zic sa nu-l iei in seama, sigur e vreun dezaxat care nu merita bagat in seama.
Alina, wow, lohii doar 13 zile!!! Pai mie si acum imi mai curge, dar putin. Si marti se fac 4 saptamani. Cu ce crema o dai pe Sara pe fata? As vrea sa cumpar si eu ceva, ca are bubite multe si nu stiu ce.

Am vazut poze cu bebelusii si sunt niste scumpi cu totii.

Fetelor, voi cum imbracati bebelusii in casa?

Alexandra mami lui Alexia (4 ani) si Antonia Melisa (06.-5.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, noi am incercat sa atipim putin dupa-amiaza (pt. prima oara de cand stau acasa), dar imi amortise o mana si aveam nevoie urgent la toaleta, asa ca n-a fost chip sa adorm deloc. Oricum, m-am mai odihnit putin la orizontala. Dar am fost lenesa cu masa de pranz si l-am trimis pe Bogdan sa ia niste pizza s-o bagam repede la cuptor, ca n-aveam chef nici sa curat 5 cartofi si sa arunc niste carne pe gratar, iar in plus mi se facuse o pofta de pizza... ca n-am mancat anul asta deloc, cred... Am papat Barbecue Chicken, yummy-yummy

S-a mai dus putin din arsita aia mare, dar tot cald e...

Mi-e tot mai greu sa stau pe canapea cu picioarele pe masa, mi se tuguiaza imediat o burta imensa in partea dreapta, am senzatia ca bebe David se cocoseaza de tot in burta mea si nu mai are loc absolut deloc... Mai stau in picioare, cu picioarele departate, incerc sa rotesc bazinul ca sa-si faca loc in jos, dar vad ca momentan nu am succes... Nu prea mai stiu cum sa stau ca sa stau comod. Cel mai mult ii place la orizontala, pe dreapta sau pe stanga, dar nu pot sta nici tot timpul culcata.

Fetele carora v-a "cazut" burta in ultimele saptamani de sarcina, asa ati patit si voi, de nu mai puteati sta comod pe canapea rezemate? Mie cum ma asez pe canapea mi se umfla "cocoasa" in burta, se intareste de zici ca plezneste si ma doar si la coapse, ma gandesc ca-i sugrum capsorul acolo, dar zau ca nu mai stiu cum sa stau...

iulia, alina_anto, mie mi-e frica si de cezariana si de nasterea naturala. E tare ciudata starea asta: pe de o parte vreau sa scap cat mai repede si sa-mi tin bebelusul in brate (si acum am momente cand nu-mi vine sa cred ca eu voi da viata unui bebe!!) si pe de alta parte mi-e atata teama de cum va fi nasterea, de acele dureri groaznice, de eventuale riscuri, vai de capul meu...

Dar mergem inainte cu incredere si cu curaj, o sa fie bine, fetelor!!

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, am puz poze noi cu dra Scortisoara!!! Cele in care e imbracata in body-ul galben sunt facute acum 2 ore..

Alexuta imi pare rau ca ai asa un 'program incarcat''- noaptea... Nici Sara nu doarme foarte bine, dar reusim sa atipim vreo 3-4 ore... Nici eu nu-i mai dau sab simplex, acum ii dau bonisan, dar nici eun efect...
Crema pt bubite i-am luat de la mothercare (din Dorobanti), este produsa de ei, a costat 25 lei...sa vad daca a meritat. Eu i-am dat pe fata mai devreme, dar vad ca parca i-au aparut mai multe...
Lohii nu mai am de atunci, dar acum mai curge putin de tot, ceva usor maroniu...

Te pup, le pup si pe frumoasele tale fetite si iti doresc multa rabdare, sanatate si laptic!!!

MissP Cu cat se apropie termenul, cu atat incepi sa te emotionezi mai mult.. Asa e si normal!! O sa devii MAMA!!! E un lucru minunat! Cat despre frica, ma uimesti! Eu e credeam o curajoasa! Nu ma dezamagi! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetele, am puz poze noi cu dra Scortisoara!!! Cele in care e imbracata in body-ul galben sunt facute acum 2 ore..

Alexuta imi pare rau ca ai asa un 'program incarcat''- noaptea... Nici Sara nu doarme foarte bine, dar reusim sa atipim vreo 3-4 ore... Nici eu nu-i mai dau sab simplex, acum ii dau bonisan, dar nici eun efect...
Crema pt bubite i-am luat de la mothercare (din Dorobanti), este produsa de ei, a costat 25 lei...sa vad daca a meritat. Eu i-am dat pe fata mai devreme, dar vad ca parca i-au aparut mai multe...
Lohii nu mai am de atunci, dar acum mai curge putin de tot, ceva usor maroniu...

Te pup, le pup si pe frumoasele tale fetite si iti doresc multa rabdare, sanatate si laptic!!!

MissP Cu cat se apropie termenul, cu atat incepi sa te emotionezi mai mult.. Asa e si normal!! O sa devii MAMA!!! E un lucru minunat! Cat despre frica, ma uimesti! Eu e credeam o curajoasa! Nu ma dezamagi! Te pup

alina, m-ai dat gata cu pozele!!!. Pitica ta doarbe broscuta (ca si a mea..), iar tu iei si calc. in brate? M-ai luat!!! Sa ii arat si lui tati poza, sa vaza de ce isteatsa va fi din prima pitica!

MissParker, orice mama are emotii! E firesc, nu? in curand ti se va schimba viatsa. Cat despre nashtere...tot vei nashte. Oricat te-ai fastaci si feri, nu mai ai ce face: VEI NAAASSHTE! in curand. Asha ca noi te pupam, asha de incurajare, si fii barbata, ca doar vine un flacau, nu? !!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_anto ce scumpa e scortisoara ta! Iae tu arati super, ti-ai revenit f bine! Mda, o sa vad ce program fac...dar sa treaca luna asta...eu incerc si sa stau cu el la san, dar nu mai vrea deloc in pat.

Miss, sa stii ca aceleasi stari le-am avut si eu...as fi optat pentru natural cu epidurala, dar dc nu s-a putut...
pe de alta parte, dupa ceza nu ai probleme cu popoul o luna de zile....
curaj!!

Iulia, o sa fie bine! in 3 zile esti bine dupa ceza!
ma duc sa vad poze de cleo si nicole.

oooooo, ce dulce e si bb de emycor

Leeloo, super poza cu baietii tai!!! un dulcic si tudor!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Eu am bagat un nani buuun;

Alina(anto) eu sunt tuta rau, nu gasesc pozele de azi, m-am uitat la semnatura dar nu le vaz... help!

Fetelor, daca tot e un topic unde ne adunam doar noi fetele, hai sa va dau trei tipuri de razbunare feminina:

DIVORTATI
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut ?
Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu !

RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris.
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi- ai adus frantuzoaica promisa?
Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.

RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit !

Edit: Gata am gasit pozele cu Dra Scortisoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lorich, bestiale bancurile

Alina, eu sunt de obicei curajoasa in situatii pe care stiu ca le pot controla, dar acum e altceva, e un factor de nesiguranta, de necunoscut acolo... Oricum, doar psihopatii nu cunosc sentimentul de frica, eu consider ca a fi curajos inseamna a-ti asuma un risc si a face ceva in ciuda fricii... Si in orice caz voi, cele care aveti deja bebeii langa voi, mi-ati dat si imi dati curaj!! O sa fie bine! Ti-am vazut pozicile mai noi, ce scumpica e Scortisoara cu gene lungi, o sa zdrobeasca inimi la greu

Azi am avut 3 contractii simtite! Am simtit parca o mana care ma strange de 3 ori de uter, in partea de jos... Si picioarele lui bebe (sau fundul) se afla exact in coastele mele din dreapta, ma apasa pe plaman si nu prea respir bine... Trebuie sa negociez putin cu el, sa-l legan si sa-l conving cu vorba buna sa se mute mai la mijloc... Am mai facut chestia asta si intr-un minut si-a si schimbat pozitia, manca-l-ar mama, parca m-a inteles!

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Miss ce mi-a placut asta: "a fi curajos inseamna a-ti asuma un risc si a face ceva in ciuda fricii... " foarte bine zis; absolut corect, cum adica sa n-ai frica, e parte din viata.

Mergi la inceput