Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_anto spune:
Nu am mai apucat sa atipesc pt ca ma uit la emisiunea de pe prima..si m-am umflat de plans...A fost o nastere prin cezariana, baietel....si am retrait si eu clipele nasterii fetitzei mele...
Getutza, iubita, iti doresc multa sanataate, sa fii optimista !
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
iulia83 spune:
alina cum e operatia? cum a evoluat? te-a durut multa vreme? sa stiu si eu la ce sa ma astept...am inteles ca doare tare dupa, mai ales cand se inchide uterul 

poti ridica pitica?
Pozici Iulia
AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
YLARI spune:
quote:
Originally posted by iulia83
alina cum e operatia? cum a evoluat? te-a durut multa vreme? sa stiu si eu la ce sa ma astept...am inteles ca doare tare dupa, mai ales cand se inchide uterulpoti ridica pitica?
Pozici IuliaAMR 5 Zile!!!
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!
Praise God!!!”
Poti, fii fara grija. eu n-as fi crezut, dar mi-a venit asa o putere.... mai mereu mergeam unde tineau bebeii (in prima zi). m-a si certat o tanti asistenta, ii era frica sa nu cad pe acolo, dar eu daca as fi simtit ca nu mi-e bine, ramaneam in pat. dar asa mi-era un drag de fetitza... plus ca eram dumirita cu cine seamana si vroiam sa o vad des
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Getutza81 spune:

Felicitari Andreea, sa va traiasca bebe Eric, sa fie cuminte si necolicos, iar tu sa ai rauri de laptic bun pentru el !

===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
alina_anto spune:
quote:
alina cum e operatia? cum a evoluat? te-a durut multa vreme? sa stiu si eu la ce sa ma astept...am inteles ca doare tare dupa, mai ales cand se inchide uterulpoti ridica pitica?
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Praise God!!!”
Iulia, pe mine in spital nu m-a prea durut pt ca am avut calmante tot timpul..Dar primele 2-3 zile acasa au fost mai grele, insa nu am luat nici un calmant...deci nu sunt dureri asa groaznice. Mai rau e ca nu poti face miscari bruste..adica nu te poti ridica din pat sau de pe scaun asa cum o faceai inainte, iti trebuie putin sprijin. Dra asa dureaza 2-3 zile, dupa aceea incepi sa te simti din ce in ce mai bine, ai sa vezi! Mai ales cand o sa planga gogosica ta, ai sa vezi ca uiti de durere si te ridici ca si cum n-ai fi operata. Eu asa am facut..si de fapt asta m-a ajutat sa ma vindec mai repede. Eu deja fac treburi prin casa, gatesc, etc etc..Nu mai simt decat o jena la locul operatiei, dar asta si din cauza ca eu nu pot sta linistita..si fac tot felul de treburi
.Dar tu sa ai grija, sa nu faci ca mine,da? Si sa nu cumva sa ridici ceva greutati..doar pe bebeluna!! eu dupa ce m-am operat am zis ca poate era mai bine sa fi putut sa nasc normal....dar acum imi dau seama ca m-am simtit foarte bine dupa operatia cezariana, chiar nu pot sa ma plang... Asa ca nu-ti fie frica!! Curaj! E normal sa ai emotii, dar nu trebuie sa te sperii pt ca va fi bine! Ce fel de anestezie iti face? Eu am facut rahi-peridurala si a fost super. Vorbeste cu dr. tau.
Acum eu ma dau cu o crema, Dermazin, in fiecare zi, dimineata si seara. Coaja mi-a cazut dupa 10-12 zile, firele le-am scos la 9 zile si n-am simtit nici o durere. Iar cicatricea e foarte mica, parca e un fir de ata!!asa de subtire!!!
Chiar vorbeam ieri cu o prietena care a nascut natural acum o luna si ii spuneam ce bine ma simt dupa operatie. Iar ea saracuta imi punea ca nici acum nu i s-a inchis rana de la taietura de jos...Offf

Alina
alina_anto spune:
Iulia, cum te simti cand stii ca mai ai asa putin? Imi aduc si eu aminte cum schimbam semnatura in fiecare zi: amr 3 zile, amr 2zile etc etc.. Si acum uite, au trecut trei saptamani si o zi de cand am nascut!! Doamne, cum mai trece timpul..acum parca o s-o vad pe Sara copacel, apoi mergand la gradinita, apoi la scoala, pe urma adolescenta...offf. vorba Getutzei, daca am putea opri timpul in loc...macar putin....
Sara mea da semne ca se trezeste , imi pregatesc tzitzi... Face niste mutre!!! Viseaza ca suge!!!
Alina
Ramona80 spune:
[quote]Originally posted by RAMONELLA
Andreea a nascut!!!!!!!Inca nu stiu nimic,ca sotul mi-a trimis poza pe tel si nu o pot vedea.L-am sunat si a zis ca ma suna imediat.Iuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
Uau, pleaca omul un pic de acasa, pe la cumparaturi mai face si niste smotru si uite ce gaseste. Bravo Andreea, ai scapat repede si sper ca si usor. Recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios care sa va lumineze viata.
Ma bucur mult pentru voi, si .... vreau si eu...
MissP tind sa cred ca ai dreptate cu galusca mea, se indreapta spre potoroshenie. Eh , ce sa-i faci,daca lui ii place la mami in burtica?! Manca-l-ar mami pe el.
Fetelor apropo de discutia de ieri de pe forum, despre alimentatia pe timpul alaptarii, uite ce a gasit tati aici: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=205878
39 abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan
iulia83 spune:
alina multumesc de incurajari
am fost putin prin piatza sa iau fructe. mi-e putin frica de operatie, am vb cu dr. si a zis ca-mi face de-aia pe jumatate, adica nu ma adoarme total. am emotii, abia astept sa treaca timpul, si incerc sa-mi ocup cum pot zilele astea si sa termin ce mai am de facut...atat. mi-e frica sa nu raman cu picioarele umflate...sper sa ma recuperez si eu lafel de repede ca tine, mai ales ca-s destul de rezistenta la durere..ma bucur numai ca imi ramane pasarica intacta, nu o rup sau tai...asta e partea buna...sange iti mai curge? cred ca e groaznic pe caldurile astea sa stai cu tampon..eu nu le suportam nici inainte, ma iritam, foloseam numai ob..dar am fost si foarte norocoasa ca nu aveam sangerare decat 3 zile si nu cu flux mare, fara dureri & co
Pozici Iulia
AMR 5 Zile!!!
Ariana Elena

Praise God!!!”
Ramona80 spune:
[quote]Originally posted by iulia83
ramona sa te pozezi cu camashuta cand ai timp sa vad daca e k a mea...![]()
Iulia, nu mi-am facut cont pe nici unul din site-urile unde se pot aplica poze. In orice caz, o sa incerc sa-mi fac timp si pentru asta.
Acum va las, fetele.
Ma duc cu tati la o plimbare lunga prin parc, apoi o sa stam la o terasa cu prietenii, ca cine stie cat de curand o sa mai putem face asta. 
39+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan
alina_anto spune:
quote:
alina multumesc de incurajariam fost putin prin piatza sa iau fructe. mi-e putin frica de operatie, am vb cu dr. si a zis ca-mi face de-aia pe jumatate, adica nu ma adoarme total. am emotii, abia astept sa treaca timpul, si incerc sa-mi ocup cum pot zilele astea si sa termin ce mai am de facut...atat. mi-e frica sa nu raman cu picioarele umflate...sper sa ma recuperez si eu lafel de repede ca tine, mai ales ca-s destul de rezistenta la durere..ma bucur numai ca imi ramane pasarica intacta, nu o rup sau tai...asta e partea buna...sange iti mai curge? cred ca e groaznic pe caldurile astea sa stai cu tampon..eu nu le suportam nici inainte, ma iritam, foloseam numai ob..dar am fost si foarte norocoasa ca nu aveam sangerare decat 3 zile si nu cu flux mare, fara dureri & co
![]()
Ariana Elena
![]()
![]()
Praise God!!!”
Sa stii ca sangerari (lohii) am avut 13 zile, dar cantitate mai mare doar in primele 4-5 zile. Apoi pauza vreo 3 zile, iar acum port tampon zilnic pt ca imi curge foarte putin..
Apropo de caldura..eu nu suport burtiera...iti dai seama ce calduri am cu chilot + burtiera????

Alina