**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Lavini, tu tot la Taropa mergi? Apropo de ROR, mie mi-a spus acelasi lucru. Imi fac probleme cu transportul vaccinelor, daca ar fi sa le gasesc in afara tarii. Din cate stiu, ele trebuie tinute la rece... Sa-mi zici si mie pls ce solutie gasesti. Merci. Vrem poze de la motz.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
lavini spune:
Da Liviana, tot la Taropa am fost...Nu stiu cum sa fac cu vacinul, dar dc aici nu o sa gasesc nici macar unul dintre ele...Eventual o sa o sun sa o intreb cum sta treaba cu transportul...
Nu am incarcat inca pozele, sper sa le pun pana diseara...
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
lbelciug spune:
Lavini, tu ziceai "Saptamana trecuta am facut vaccinul de 1 an". Despre ce vaccin vorbeai? Stiam ca ROR-ul e vaccinul obligatoriu la 1 an.... Eu sunt alertata pe tema asta cu autismul, nu vreau sa-mi asum acest risc si sper sa gasesc o solutie ca sa nu las totusi copilul neprotejat, mai ales ca in curand va merge in colectivitate.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
doxinu spune:
Fetelor ROR se face la 1 an 1 luna si 1 saptamana dupa cum ne-a zis noua dr pediatra, nu este obligatoriu insa ei il recomanda!Acum la 1 an, cele ce faceti vaccinul cumparat se face INFANRIX -IPV-HIB vaccin ce s-a mai facut si la 6 luni, deci nu are legatura cu ROR.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
LIVIANA,CHIQUITITA,IRINUHSA am vazut pozele felicitari pentru comorile voasre!
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kid spune:
Irinusha Am vazut ca ai mentionat de cariile de biberon. Poti sa imi spui, te rog, cum arata? Si daca se fac doar de la biberon sau si de la suzeta?
Liviana Si mie mi-a spus dr ca la 1 an se face Infanrixul ipv hib, rapel la cel facut la 4 luni. Inca nu mi-a spus nimic de ror, dar nici cel de 1 an nu l-am facut inca, pentru ca juniorul a avut rosu in gat, am fost si plecati si de o saptamana e iar mucos
Am si eu o intrebare: stiti cumva daca e vreo crema/solutie antitantari recomandata pentru copii? Vrem sa mergem in delta si as vrea sa ma asigur ca juniorul nu o sa fie "vizitat" de tantari.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
doxinu spune:
KID AUTAN sparay este si pentru bebe si io ii voi da lui STEFAN cand vom pleca sa se faca bine juniorul!
POZE INTALNEALA
minunea noastra Stefan
angiuta spune:
Salutare plantatie!
Nintza, Florentina Roman, Madi, Didi, Irinusha si nu in ultimul rand AlexAlice multumim pentru urari!
Acum am baiat mare are deja un an! Am petrecut rastrans, am fost doar noi si mama mea. De mot nu a scapat, o sa i-l taie abia in august nasa. S-a cam speriat cand i-am cantat la multi ani si s-a napustit asupra tortului. Noroc ca era imbracat in martipan si nu a reusit sa-l distruga .
Doxinu mie mi-a spus o farmacista ca Autan se recomanda dupa 2 ani!
Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
gabiu spune:
kay, imi pare tare , tare rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu sa fie cu tine!
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
timur spune:
Deci si prin concluzie: care e treaba cu ROR-ul? Noua ne-a zis dr ca e obligatoriu si trebuie facut la 1 an si 1 luna. Cam cate dintre voi il vor face picilor si cate nu?