**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Sobi, cea mai concludenta a fost analiza PCR (Proteina C Reactiva) care a iesit de 6 ori mai mare decat normal. Am facut si hemoograma completa, iar pana marti aflu si rezult la urocultura. Noua ne-a marit doza de ferum haussman, de la 10 la 15 picaturi si de asemeni trebuie sa-i dau lui Matei. Sanatate lui Vlad - diareea poate fi provocata si de siropelele antitermice.
Merci, CHOWPERSA. SIncer nu stiu cum s-a captusit cu infectia asta. Nu vreau sa vb cu pacat, dar eu cred ca de la "zgandaritul" la cocosel (facut de tati mai serios, acum 1 sapt).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
kid spune:
kay Imi pare rau pentru pierderea suferita. Condoleante!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florentina Roman spune:
La multi ani la implinirea unui anisor pentru:
Vlad Lukas de Angiutza
Livia de Chiquitita
Razvan Adrian de Kokiy
Vlad de andrushca27!
Sa cresteti mari, iubiti si fericiti!
lbelciug spune:
Cu scuze pt intarziere, urez si eu La Multi Ani pentru
Vlad Lukas (Angiutza) si Livia (Chiquitita)!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din IUNIE-Iulie
Madi spune:
Livia de Chiquitita
Vlad Lukas de Angiutza
Razvan Adrian de Kokiy
Vlad de andrushca27
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
Oana sincere condoleante.Esti o femeie puternica si o mama deosebita,Dumnezeu sa te ajute sa treci peste durerea ce te cuprinde!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
DidiAlex spune:
Livioara, La multzi ani!!!!!
Chichi sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa si voi sa ajungeti la adanci batraneti sa va cresteti nepotii si stranepotii
Vladut, La multi ani!!!!
Angiutza, Numai bucurii va doresc!!!
chiquitita spune:
Hello hello!
Multumim de urari! Exact ieri am facut si ziua fetei, am rupt turta, a fost foate cuminte, nu s-a matait deloc si a stat destul de mult. A ales de pe tava in ordinea asta: ruj, cheile de la masina si a 3-a oara banii si un pix, fiecare intr-o mana.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Vlad Lukas!
Livia!
Vlad!
Razvan Adrian!
Casian Andrei!
Stefan!
Anastasia!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Kay, condoleante!
Sanatate tuturor capsunicilor bolnaviori! pupici!
Si poate nu ma credeati cand spuneam ca-i curtata fi-mea ... uitati aici .
Sanatate plantatie si o saptamana faina!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
lavini spune:
Revenim si noi dupa o scurta absenta, intemeiata zic eu, adica ieri ne-am motzat si noi intr-un final, cu putin inainte de a implini un anisor, dar....
Mai intai, "la multi ani" pt toate capsunelele aniversate zilele acestea, sa va dea Dumnezeu multa sanatate in primul rand si o viata fericita alaturi de parintii vostri!
O felicitare din toata inima pt primul anisor din viata vreau sa ii transmit Soniei, multa sanatate, stim ca o sa treaca cu bine peste tot ceea ce va urma si ne vom intalni la bere, la majorat!
Kay, condoleante pt tatul tau!
Ckristina, la multi anisori pt Bia, imi pare rau ca nu am putut intra sa va urez la momentul respectiv, sper sa nu va suparati prea tare.Cum a fost petrecerea, cum s-a simtit papusa in centrul atentiei?Ati primit tricoul intr-un final, ca am uitat sa o intreb pe Misu sau pe mama ...
Si despre noi..avem 9.460 g la 1 anisor si 78 cm.Ieri ne-am luat motzul, am facut o mini petrecere acasa, dar oricat de "mini" ar fi fost am zis ca nu mai repet experienta ca m-a terminat oboseala.Andrei a fost ok in principiu, s-a speriat putin cand i s-a cantat "la multi ani"(deh, prietenii nostri sunt mai galagiosi din fire..), a ales de pe tavita telefonul si manuchiul cu cheile de la masina si casa(2 in 1), apoi mi-a daramat tava si a refuzat sa mai puna mana pe ceva.Asadar, doar 2 alegeri...
Saptamana trecuta am facut vaccinul de 1 an, si pediatra mi-a zis ca minunea aia de ROR este ceva mai controversat acum(ea a zis ca se abtine momentan de la comentarii), ca este asociat cu retard mental la copii, si ca nu ii vom face vaccinul asta si sa caut fiecare vaccin individual(vom incepe cu rubeola si apoi coninuam cu restul).Din pacate zice ca pe la noi nu prea o sa gasim si sa cautam in afara.Asa ca am si eu o rugaminte pt fetele care pleaca in curand in concediu in alte tari, daca puteti sa intrebati la farmacii si sa imi achizitionati oricare din cele 3 vaccinuri v-as ramane indatorata, in cazul in care gasiti asa ceva in drumul vostru.
Cam atat despre noi, sa aveti o zi buna!
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)