Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Angellique spune:
Eu sufar de constipatie, pana si fasolea ma constipa...Inainte mai luam laxative,acum vad ca ies cat de cat de la fructe.Oricum am grija sa nu exagerez cu mancarea ca sa nu.Cu cerealele din comert nu ma omor,iar branza am lasat-o de tot din cauza fricii de listerie,cascaval si iaurt ce mai mananc.Carnea tot asa,ca nu prea am pofta,rar pui la gratar..Cred ca fructele si legumele predomina in perioada asta la mine...
8+
IRINA.C spune:
quote:Se poate sa ai virusul fara sa fii facut boala.Toate sunt virusuri care se iau pe cale aeriana si un organism tanar si imunocompetent le anihileaza fara sa stii.Si eu am Ig G de rubeola si nimeni nu-si aminteste sa fii facut boala.Ideea e ca Ig G in ABSENTA IgM arata ca ai facut boala si ca esti protejat.Nu mi-ai spus nimic de Ig M. CMV este un virus destul de frecvent inatalnit la care majoritatea populatiei este imuna(a trecut asimptomatic prin boala), virusul are tropism hepatic si da tot soiul de hepatite de la cele mai banale si asimptomatice la ceva mai serios in fctie de imunitatea omului.Sanatate multa si sarcina usoara
Originally posted by mvb
IRINA C sper ca nu ai abandonat tastatura
citomegalovirus=3,6 IgG-zice dr ca am imunitate si ca am facut boala...ce-i citomegalovirusul asta, am tot citit pe net si nu inteleg...ce organe afecteaza la adult?
rubeola=143 IgG- asta-i buna, mama mi-a zis ca nu am facut niciodata rubeola, de fapt nici o boala a copilariei..in noiembrie trecut am facut varsat de vant la 29 de ani
herpes IgG pozitiv- in viata mea nu am avut bube de herpes nici la gura si nici vaginal...nu se poate sa nu le fi recunoscut. Chiar mi-e uat sa vad femei si fete cu blisterele alea urate la gura...m-am ferit si ma feresc cat pot de astfel de persoane
Fetelor, aveti grija la hidratare...beti apa cat puteti...elimina toxinele din alimentatie
8+
mvb3
Aaaa si multumesc pt sfaturi , mi-am facut ceai si am amncat o nectarina , incerc acum si o supa de vita sper sa mearga...maine iar am nuntaaa, altadata as fi fost fff fericita acum sunt ..obosita si ingretosata
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"
mvb spune:
IRINA C IgG la toate e negativ, asta inseamna ca acu boala nu exista.
Petrecere frumoasa pe maine...imbraca-te frumos, acum cat nu se cunoste sarcina, ca pe urma trecem pe la magazine dupa sarafane. Vezi nu te zbengui prea tare, nu chiui si alege-ti o masa cat mai departe de boxe....si noi avem o nunta in 3 saptamani. Eu la nunti ma distrez de nu mai pot, dansez, chiui......bartatu meu la fel. De mancat, mananc doar prajituri si toate fructele de pe fructierele din jur...daca e cazul mai cer de la bucatarese.8+
mvb spune:
IRINA C sorry IgM e negativ
Noapte buna!
Noroc ca avem 2 calculatoare in casa. Eu stau pe forum cu voi, barbatu-miu pe forum cu masini....s-a stricat pompa de motorina la VW......cica ne costa 15-20mil....sheet cu masina lui!
8+
mvb3
lilistroe22 spune:
multumesc tuturor, bine v-am gasit!
mvb-la ce doctor mergi? ar fi frumos sa nastem in aceeasi zi
billybilly- de cand caut pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine...am gasit-o si pe andre_ea chiar in acelasi an .
deocamdata ma simt bine, am ceva greturi in prima parte a zilei; problema este ca am facut o ecografie si am un ditamai chistul, mai mare decat sarcina. doctorita la care am fost nu s-a pronuntat in niciun fel, iar saptamana viitoare vreau sa merg la alt medic, sa aud mai multe pareri.eu sper sa fie bine, pentru ca imi doresc foarte mult un bb.
7+
aveti grija de voi si de bebei
Lili
DarkBendis spune:
Bine v-am gasit la capitolul 6 fetelor
Acum am terminat de citit ultimele pagini din cap 5 si bineinteles capitolul 6. Bun venit fetelor noi pe listuta
Mie doctorita de familie mi-a zis ca pot face orice la sala (eu merg sa inot in principal si mai trag la fiare) dar cu bun simt. Incerc sa merg pe jos cat pot de mult ... dar cum bine zicea cineva... lenea e mai mare!Si tot mai mare e marimea la toale... nu mai incap in camasi/bluze marimea 10 (adica 38), neaparat trebuie 12 (40), trebuie sa-mi iau sutiene noi ca "dau pe dinafara" (spre bucuria lui barbatu-meu care e pur si simplu... fascinat ) Pe burta (inca) pot sa dorm OK, daca ma misc cu grija. Greturi tot nema, pofta de mancare sa dau si la altii
Maine plecam pentru o saptamana la Paris asa ca macar pe jos o sa merg destul (ca am o lista destul de lunga cu obiective de vizitat)
Pupici la toata lumea
8+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mvb spune:
LILISTROE eu sunt din Moldova, din Botosani...asta e!.....sa stiti ca viata e OK si aici!
Eu o sa nasc fie la Iasi, fie la Suceava la Policlinica particulara Bethesda.
Deci nu ne intalnim in sala de nastere!
O sa facem schimb de poze cu BB.....mie mi-a iesit data nasterii 09.01.2008, dar sotul meu crede ca o sa fie undeva de sarbatori, intre Craciun si revelion.......LILI o sa ne distram fantastic!...barbatu-miu zice ca daca sunt nameti pana la genunchi chemam PROTV-ul cu elicopterul sa ne duca la IASI sau SUCEAVA! Binenteles glumesc!8+
mvb3
cris30 spune:
quote:
Originally posted by mvb
CRIS 30 cred ca ai o colita de fermentatie....trebuie sa ai grija ce mananci....eu de exemplu fac colita de la aproape orice. Mananc mere fara coaja, evit strugurii, mancarea de fasole, laptele fiert si lista e deschisa.....trebuie sa inveti ce-ti face bine si ce nu. Asta-i viata noastra! Intelegi? 9 luni suferim, la fel si dupa ce nastem, ca daca nu ne ferim de numite alimente, are BB dureri de burta, colici etc.
8+
mvb3
Cred ca am o colita ceva, curios este ca nu fac la toate fructele tolerez foarte bine capsunile, merele, bananele,porumbul fiert cu fasolea n-am probleme sau cu varza.Oricum trebuie sa evit ce imi face rau, drept urmare mi-am facut azi niste paste cu parmezan, sper ca n-am facut la nimeni.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri
Angellique spune:
Mvb, si mie mi-a iesit data nasterii 05.01, dar mai mult ca sigur n-o sa vina el chiar la fix.Sa vedem, poate ne face mosu'un cadou
8+
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Angellique
Mvb, si mie mi-a iesit data nasterii 05.01, dar mai mult ca sigur n-o sa vina el chiar la fix.Sa vedem, poate ne face mosu'un cadou
8+
Ba io vreau sa nasc chiar la termen. Sa vedem daca ma lasa si dr.
Si ca sa fiti pregatite va spun ca bb poate veni si dupa termen. Mai ales la prima nastere. Io habar n-am avut ca-s multe cazuri si ma dadeam de ceasul mortii ca nu mai nasc odata. Pe Tudor l-am nascut la 41 sapt. si 3 zile (cam in luna a 10a ).
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20057+
Delu Prichindelu'