Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, eu tocmai am tras un somn de 2 ore. Buna ati spune, dar sunt tehuie de cap. ideea e ca acum de cand cu sarcina, visez in timpul somnului tot timpul.....
ANGELIQUE tine-o tot asa cu fructele, ai grija la banane, pt ca te poti constipa de la ele. Mai bine mere, cirese, caise ca e lina piata de ele.
IRINA C, stii cu e cu greata la mine? O am de la 4 saptamani, si acum o am, insa e ciudata. Parca imi sta un nod in gat care nu ma lasa sa mananac. Nu am vomat niciodata, insa nu am pofta de nimic. Trebuie sa experimentez sa vad daca merge ceva mancare...prima gura de mancare e fortata, a doua gura o tin in gura la fel ca cei mici, si de la a 3-a gura de mancare parca as mai manca...ia niste vitamine prenatale...astea mai taie greata.

IRINA C caut analizele si ti le scriu
8+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

mvb si eu la fel visez de cand sunt gravida.Probabil avem o intensa activitate cerebrala.Azi la pranz am visat-o pe mama gravida,ce-o insemna nu stiu.Si buimaca ma simt si eu dupa somn.M-am trezit de la 5 si tot asa ma simt...

7+

Mergi la inceput

IRINA C sper ca nu ai abandonat tastatura
citomegalovirus=3,6 IgG-zice dr ca am imunitate si ca am facut boala...ce-i citomegalovirusul asta, am tot citit pe net si nu inteleg...ce organe afecteaza la adult?
rubeola=143 IgG- asta-i buna, mama mi-a zis ca nu am facut niciodata rubeola, de fapt nici o boala a copilariei..in noiembrie trecut am facut varsat de vant la 29 de ani
herpes IgG pozitiv- in viata mea nu am avut bube de herpes nici la gura si nici vaginal...nu se poate sa nu le fi recunoscut. Chiar mi-e uat sa vad femei si fete cu blisterele alea urate la gura...m-am ferit si ma feresc cat pot de astfel de persoane

Fetelor, aveti grija la hidratare...beti apa cat puteti...elimina toxinele din alimentatie

8+

mvb3

Mergi la inceput

momoumet daca ai 10 saptamani de cand nu ti-a venit menstruatia,inseamna ca atata are si sarcina.Se calculeaza varsta sarcinii din prima zi a ultimei menstruatii.Michelle,eu sunt mica si ca varsta,am doar 20 de ani

8+

Mergi la inceput

mvb nu-ti face griji cu herpesul, 80% din populatie are virusul asta in organism.Trebuie doar sa ai grija cu imunitatea(vitamine,mancat sanatos si in general un stil de viata sanatos).Herpesul se declanseaza de obicei atunci cand imunitatea este scazuta.Multa sanatate!

8+

Mergi la inceput

IRINA C pt greata fa-ti o limonada cu cateva cuburi de gheata!

mvb3

Mergi la inceput

ANGELIQUE eu inteleg ce spui tu, insa mi-e confuz cum de a iesit pozitiv, atata vreme cat eu niciodata nu am avut nici o buba.

Voi mancati ca la carte? 3-4 portii cereale, 3-4 portii lactate, 3-4 portii pe zi de nu stiu mai ce? sau mancati ce aveti chef?
eu nu prea pot manca lactate, ma stric rau de tot la burta.
8+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Voi suferiti deja de constipatie, ca eu ma tot stric la burta.Ma gandesc ca din cauza fructelor, nu fac des dar e moale si imi da si o stare de greata.Cred ca trec pe banane.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by mvb

ANGELIQUE eu inteleg ce spui tu, insa mi-e confuz cum de a iesit pozitiv, atata vreme cat eu niciodata nu am avut nici o buba.

Voi mancati ca la carte? 3-4 portii cereale, 3-4 portii lactate, 3-4 portii pe zi de nu stiu mai ce? sau mancati ce aveti chef?
eu nu prea pot manca lactate, ma stric rau de tot la burta.
8+

mvb3

Mananc ce am chef,ca 3-4 portii din fiecare imi este imposibil
.Poti manca branza ca nu te strica la burta.Poate din trimestru 2 o sa putem manca mai bine, ca atunci incep poftele mari.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
7+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

CRIS 30 cred ca ai o colita de fermentatie....trebuie sa ai grija ce mananci....eu de exemplu fac colita de la aproape orice. Mananc mere fara coaja, evit strugurii, mancarea de fasole, laptele fiert si lista e deschisa.....trebuie sa inveti ce-ti face bine si ce nu. Asta-i viata noastra! Intelegi? 9 luni suferim, la fel si dupa ce nastem, ca daca nu ne ferim de numite alimente, are BB dureri de burta, colici etc.
8+

mvb3

Mergi la inceput