Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
hello zuzici ..
off .. timpul meu liber nu prea mai exista, bitzi ma solicita intr-un hal de neimaginat .. e lesinata dupa mine, rade cu gura pana la urechi cand ma vede, da din manute , din picioruse, se agita toata .. stau cu ea in brate caci altfel tipa, ii tin companie cand sta in centrul de joaca ..
grati, virgo, tinna felicitari!!! super .. copilasii au spus mama .. a mea baguie ma .. ma .. ma .. dar nu legat ..
irinuka te asteptam cand poti tu. rareselu e no 1!!! daca ai timp, sa ne mai pui ceva pozute sa mai vedem si noi pe frumusleul tau. al tau nu vrea in fundulet .. a mea e disperataaa!! numai in fund vrea .. o mai tin dar sprijinita.
miki chistul se poate retrage. dr trebuie sa ii dea si tratament nu sa treaca imedat la bisturiu. sanatate multa surioarei tale.
laurici poti lua apa de la humana speciala ptr bebici. dar trebuie sa folosesti 1,5 l in 48 de ore altfel trebuie s-o fierbi. eu mi-am luat un fierbator la mine si i-am facut ceiut asa. cat despre sterilizat, poti lua solutie de la chicco. acum am citi ca asta intentionai sa iei .
angi nu pot sa cred ce spui tu acolo .. off .. incearca sa le bagi mintile in cap. nu e normal asa ceva ..
cristina tare frumusica ciresica ta!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cristacoman spune:
Ceska, ce bine ca la voi mai si ploua. La noi nu a mai plouat de mult.
Am vazut filmuletzele cu Benji. Ce frumos converseaza el. E minunat.
Am vazut ca vorbesti cu el in germana. Ii vorbesti si in romana? Am citit ca intre 4 si 6 luni bebelushi au capacitatea de a recunoaste o limba straina, din intonatie si mimica. Daca in aceste luni se vorbeste cu bebe in 2 limbi, isi pastreaza aceasta capacitate si dupa varsta de 6 luni si le poate retine cu usurinta pe amandoua; daca i se vorbeste intr-o singura limba isi pierde aceasta abilitate dupa 6 luni.
Bebelusheasca este cea mai frumoasa limba....de circulatie internationala.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
anca.b spune:
Ceska, . vreau si eu cirese!!!! spalate de ploaie!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cristacoman spune:
Angi, despre modul in care accepta o femeie sa fie dominata se pot scrie multe...dar eu nu pot intelege cum poate o MAMA sa accepte cu ochii inchisi ce hotaraste sotul, chiar daca e in detrimentul copilului.
Cred ca cumnata ta asa a fost obisnuita sa hotarasca altcineva pentru ea si nu cred ca se va schimba de teama discutiilor cu sotul ei. Pacat de ea si de copilul ei care va creste intr-o asemenea familie si va primi o asemenea educatie.
Cat despre tine, nu cred ca ai sanse sa schimbi ceva, poate doar fratele ei.
Te inteleg perfect si eu sunt foarte revoltata.
Multumim celor care si-au facut timp sa se uite la poze si multumim mult de aprecieri.
cristacoman spune:
Dragelor noi va pupam. Plecam la Paulesti la fini sa stam un pic la aer in curte.
cati_magureanu spune:
Va pup si eu...sunt cam intoarsa...mi-a (re)venit nenorocita de menstruatie...uuuf! Ce bine a fost fara .. un an ...Eu mai am cativa ml de laptic scos la pompa si as vrea sa-i mai dau..oare o fi vreo problema? tre' sa ma documentez..
In rest, nu prea am avut succes cu cerealele de orez..Matei a facut alergie si am intrerupt..mai incercam sapt. viitoare cu alte cereale...
In rest, facem fite iar la mancare..avem un "pattern" dubios in privinta asta..acum mananca 180 ml-200ml, peste 6 ore doar 80-100...apoi peste 4 ore mananca 250 dupa care, logic, iar vreo 70-80...ma dispera...cica asa ar fi pe la 4 luni..am citit ca multe mamici intampina problema asta..plus ca s-ar putea sa fie si gingiile de vina..cred ca-l cam mananca pt. ca-si baga pumnisorii, degetelele si hainutele in gura cu asa o frenezie de zici ca este in sevraj...
M-am uitat si se vad 2 bumbisori pe gingia de jos dar nu se simte nimic la mana..sa fie vorba de dintisori asa devreme? la 4 luni jumatate?
Si noi vrem companie mai tot timpul si ne miorlaim daca nu o primim...hmmmmm
Pup
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
Ellenuta spune:
cati cat ai, sa-i dai, nu conteaza cat e .. 20 ml, 30 ml .. da-i ca e bine! cat despre dinti .. avem clopotei cu dintisori deja .. deci nu ar fi de mirare sa-i apara si lui!
Edit .. sorry ca au revenit rushii .. eu sper sa ma mai scuteasca ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
cati vazut poze botez si alte pozute .. mateiu e un scumpik si frumos!!
acum ca mi-am amintit .. HONEY?? ELIZA??? GINA??? fetele din america nu ne mai iubesc .. bine, unele dintre ele ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
cati_magureanu spune:
Ellenuta!
Pai asa zisei si eu..pana la ultima picatura!! Ma gandeam, insa, daca este vreo problema ca a venit menstra...se modifica laptele, ceva, oare?..bine..ca la cat ii dau...cred ca nu mai are nici o importanta..dar ma gandeam si eu asa...
Mai, sa fie si al meu asa precoc? cu dintisori, deja? hmmm...tre' sa fiu cu ochiul pe el!
Ooof..ca marait mai e..ma duc sa vad ce tot vrea...
Te inteleg Ellenutooo, maaamaaa..ca si-al meu ca si Bitzilina ta...pup-o mama pe ea de frumoasa!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM