Gravidute & Mamici de IASI (53)
Raspunsuri - Pagina 6

kriss79 spune:
LA MULTI ANI COPILASIlor!!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR SI CELOR CU SUFLET DE COPIL!
Alina,nu sunt suparata cu mancarea.Inca mai sper ca o sa-si revina.Cu Robert n-am avut probleme cu mancarea in perioada de bebelusie,pana dupa un an.
Mi-e mai ciuda ca am sperat ca Amira va manca la fel de bine si atunci se va lua si Robert cu ea si sa mai manance fructe sau legume.Dar oricum ar fi fost cred ca oricum imi luam teapa,pentru ca "mancalea lu Amila e mancale de bebe nu de baieti mali ca mine".
Ieri ne-am intalnit in Copou cu Diana si zgatiile. S-au linistit cat de cat cu mutatul si spera ca intr-o saptamana sa aiba si net.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Danelutza spune:
La multi ani, copilasilor mici si copilasilor mari !

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Ralu - nu ma invidia prea tare, iediat o s pleci si tu

da' pana ajung eu unde esti tu acum...
si pana ajung eu sa stau asa mult in zona unde esti tu... hehehehe..... multa apa mai curge pe Bahlui

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

kriss79 spune:
am scris f scurt la multi ani..dar d-soara e maraita rau..am incercat si am iesit si la plimbare, la o terasa..dar maraie mai mereu,a ajuns stresant tare sa iesi cu ea..sincer.daca o lasi asa..plange in continuu..2 oameni cu greu ne descurcam..ba la unul, ba la altul..de aia nu imi vine sa plec cu copilul undeva, ca nu imi arde de nik, si nici ei..cred.
or fi dintii..dar mereu dau vina pe ei, ca si Simode ar iesi odata!dar nu se vede mare lucru..
Ma bucur ca Diana e ok,o astept sa revina la noi.
Am avut o scurta intalnire cu mexxa, sotul si Sebi..erau la plimbare prin oras.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina

ps. am uitat..zice-ti si mie, ce biscuti dati la BB? ca bunica-sa, soacra-mea, ii cumpara cu vanilie

am vazut de la nestle, dar cativa bisc cu 10-11 lei!!exista cica speciali pt. sugari..sa ii roada..dar nu stiu care..si nu am avut timp sa stau sa studiez la raion..

mariussimiuc spune:
Cristina,imi pare rau ca treceti printr-o perioada grea...Un motiv are ea de e maraita,acum trebuie doar sa-l descoperi.
Biscuiti eu nu i-am dat nici lui Robert si nici Amirei.Nu le-am vazut rostul,is plini de toate prostiile.Pentru rontaiala am preferat un morcov.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Darria spune:
Alina: multumim frumos. Multa sanatate si voua.
Cristina: sigur are un motiv de maraiala. Poate ar fi bine sa intrebi un medic, poate o deranjeaza ceva.
Nici eu nu i-am dat biscuitei pana la 1 an si 10 luni. Atunci am incercat(vedea la copii in parc) in 2 reprize cu biscuiti de casa dar nu am avut succes si am renuntat. Ma bucur ca nu-i plac fiindca tb. sa evitam fainoasele. Erau facuti din iaurt, branza de vaci, faina si o lingurita unt. La noi rontaiala intre mese inseamna in mod sigur refuzul mancarii.
o saptamana asa cum o doriti.

mihamora spune:
Alynta - multumim frumos. Pai cu nisipul..sigur ca il gusta chiar se arunca pe burta si cu gura in nisip si cat incerc sa il feresc...tocmai asta ne-a recomandat dr. sa nu manance nisip...
cu papuceii aia de plaja, ii tine si nu prea, sunt si cu un nr mai mari,marimea lui nu am gasit,dar in schimb se joaca foarte frumos cu ei, ii si roade
Ralu - tu esti tanara, ai timp sa ajungi si aici
Miha - pupici la baiatul male! Multumim de vesti cu Diana si ale ei domnisoare.
Kriss = eu i-am dat de la nestle din aia de care ai vazut, m-a tinut o cutie f mult, ii dadeam si rar.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

admin spune:
Am o plangere offtopic: am sa va rog sa nu mai folositi userul general "mamiciiasi" pentru alte mesaje. Acest user este NUMAI pentru a administra acest topic.
Va multumesc
Admin
Numai bine

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Ralu - tu esti tanara, ai timp sa ajungi si aici

da' tu cum esti????

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008